Een volledige online strategie.

Een volledige online strategie.

online marketing webdesign
Velunova case

Opdrachtgever

Velunova B.V.

Expertises

Wordpress Webdesign, SEO, SEA, banners, social media, fotografie, recruitment marketing. 

Website

Landelijke specialist in comfortsanitair.

Velunova is specialist op het gebied van comfortsanitair, van een moderne douchewc tot een luxe instapbad. Vanuit jarenlange ervaring weten ze exact welke producten aansluiten bij de klant. Velunova biedt naast een eerlijk advies ook een snelle levering en montage van de producten.

Velunova is een relatief jong bedrijf en we hebben de eer om al sinds vrijwel het begin samen te werken met Velunova. Sindsdien hebben we Velunova online sterk op de kaart gezet. De komende jaren wil Velunova verder groeien, waarbij online marketing een belangrijke rol speelt.

Webdesign Velunova

Een jarenlange samenwerking.

In 2019 kregen we de opdracht om (SEO) teksten voor de website te schrijven, welke gebouwd werd door een andere partij. Sindsdien hebben we intensief samengewerkt en is ons takenpakket sterk uitgebreid. Inmiddels verzorgen we de gehele social media, SEO, SEA en fotografie. 

Daarnaast nemen we een adviserende rol aan en zijn we sparringpartner op het gebied van online marketing. Een maandelijks overleg op locatie is belangrijk onderdeel van de samenwerking. 

In 2023 hebben we de opdracht gekregen om een nieuwe website te realiseren, ter optimalisatie en viering van het 5 jarig bestaan. 

Social media beheer

Partner van Velunova op het gebied van fotografie.

Flexxmarketing is de vaste fotograaf van Velunova en zorgt met jaarlijkse fotoshoots voor voldoende onderscheidend fotomateriaal. Dit fotomateriaal gebruiken onze marketeers voor bijvoorbeeld social media, advertenties en de website.

Social media beheer

Impact met online marketing.

De omzet en merkbekendheid in Nederland moet de komende jaren verder worden vergroot. De verantwoordelijkheid voor de gehele online marketing is in onze handen gelegd. Een rol die wij met veel trots, passie en energie uitvoeren. 

Door een jarenlange intensieve samenwerking voelen we elkaar goed aan. Bovendien hebben we jarenlange data verzameld. Dit zetten we om in ijzersterke campagnes waar Velunova haar doelstellingen mee realiseert. 

Doordat alle marketing kanalen door Flexxmarketing worden beheerd, kunnen we werken volgens een maatwerk strategie en sluit alles naadloos op elkaar aan. 

Van eenmanszaak naar een team van 10+ personen.

Op basis van bovengenoemde werkzaamheden heeft Flexxmarketing voor Velunova B.V. vele resultaten gerealiseerd. Zo begon Velunova als eenmanszaak in de samenwerking en zijn ze de afgelopen jaren gegroeid naar een team van meer dan 10 personen. 

Een aantal hoogtepunten in de samenwerking lichten we hieronder uit. 

700% 

Stijging aantal jaarlijkse bezoekers (tussen 2019 en 2023) 

5.55 miljoen

Vertoningen via zoekmachine advertenties (periode 2020 tot 2023) 

550% 

Stijging aantal jaarlijkse conversies (tussen 2019 en 2023) 

Velunova case

Wil jij een onderscheidende website laten maken?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.