Velunova BV

Velunova BV

+ 164% organische bezoekers. 
+ 330% offerte aanvragen. 
+ 70% stijging in CTR. 
– 119% verlaging van CPA. 

sea seo social media

Velunova case

Het bedrijf - specialist in comfortsanitair.

Velunova is specialist op het gebied van comfortsanitair, van een moderne douchewc tot een luxe instapbad. Vanuit jarenlange ervaring weten ze exact welke producten aansluiten bij de klant. Velunova biedt naast een eerlijk advies ook een snelle levering en montage van de producten.

Velunova is een relatief jong bedrijf en we hebben de eer om al sinds vrijwel het begin samen te werken met Velunova. Sindsdien hebben we Velunova online sterk op de kaart gezet. De komende jaren wil Velunova verder groeien, waarbij online marketing een belangrijke rol speelt.

Velunova case

Online strategie.

In 2019 kregen we de opdracht om (SEO) teksten voor de website te schrijven, welke gebouwd werd door een andere partij. Sindsdien hebben we intensief samengewerkt en is ons takenpakket sterk uitgebreid. Inmiddels verzorgen we de gehele social media, SEO, SEA en beheren en optimaliseren we de website.

Daarnaast nemen we een adviserende rol aan en zijn we sparringpartner op het gebied van online marketing. Een maandelijks overleg op locatie is belangrijk onderdeel van de samenwerking. 

IJzersterke campagnes.

De omzet en merkbekendheid in Nederland moet de komende jaren verder worden vergroot. De verantwoordelijkheid voor de gehele online marketing is in onze handen gelegd. Een rol die wij met veel trots, passie en energie uitvoeren. 

Door een jarenlange intensieve samenwerking voelen we elkaar goed aan. Bovendien hebben we jarenlange data verzameld. Dit zetten we om in ijzersterke campagnes waar Velunova haar doelstellingen mee realiseert. 

Bedrijfsfotografie op locatie

Het resultaat.

Er zijn de afgelopen jaren vele mooie resultaten behaald voor Velunova B.V. 

– Aantal jaarlijkse website bezoekers gestegen met 700% in een periode van 3 jaar. 
– Aantal conversies gestegen met 550% in een periode van 3 jaar. 
– Conversiepercentage testen van 0.5% (2017) naar 5.85% (2021). 

Ook het aantal jaarlijkse vertoningen in de zoekmachines is zeer sterk gegroeid wat resulteert in een enorme groei van de naamsbekendheid. 

Kom in contact

Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang onze nieuwsbrief ieder kwartaal.