Waarom is Google Mijn Bedrijf zo belangrijk?

Google Mijn Bedrijf is de perfecte manier om een goede eerste indruk te maken op (potentiële) klanten. Je bedrijfsprofiel op Google Mijn Bedrijf is volledig aan te passen naar wat bij jouw bedrijf past. Op deze manier bepaal jij wat er als eerst te zien is.

Wat is Google Mijn Bedrijf?

Google Mijn Bedrijf is een tool van Google waarmee je de weergave van je bedrijfsinformatie in Google kunt beheren. Deze bedrijfsinformatie wordt getoond als (potentiële) klanten zoeken naar jouw bedrijf in Google Search en Google Maps. Zie hieronder een voorbeeld.

Wat zijn de voordelen van Google Mijn Bedrijf?

– Openingstijden staan direct duidelijk vermeld.
– Google Reviews kunnen met Google Mijn Bedrijf worden beheerd.
– (Potentiële) klanten zien direct waar je gevestigd bent.
– Google Mijn Bedrijf neemt een groot deel op de zoekresultatenpagina in, waardoor jouw bedrijf meer opvalt.
– Positieve invloed op de vindbaarheid van jouw website.

Wat kunnen wij voor jouw Google Mijn Bedrijf betekenen?

Google Mijn Bedrijf opzetten? Wij kunnen dit voor jouw bedrijf doen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang onze nieuwsbrief ieder kwartaal.