Waarom Google mijn bedrijf effectief is.

Google Mijn Bedrijf is de perfecte manier om een goede eerste indruk te maken op (potentiële) klanten.

Wat is Google Mijn Bedrijf en hoe kan het jou helpen?

Google Mijn Bedrijf is de perfecte manier om een goede eerste indruk te maken op (potentiële) klanten. Je bedrijfsprofiel op Google Mijn Bedrijf is volledig aan te passen naar wat bij jouw bedrijf past. Op deze manier bepaal jij wat er als eerst te zien is.

Google Mijn Bedrijf is een tool van Google waarmee je de weergave van je bedrijfsinformatie in Google kunt beheren. Deze bedrijfsinformatie wordt getoond als (potentiële) klanten zoeken naar jouw bedrijf in Google Search en Google Maps. Zie hieronder een voorbeeld.

Flexxmarketing

Wat zijn de voordelen van Google Mijn Bedrijf?
– Openingstijden staan direct duidelijk vermeld.
– Google Reviews kunnen met Google Mijn Bedrijf worden beheerd.
– (Potentiële) klanten zien direct waar je gevestigd bent. Bovendien helpt het om snel naar jouw bedrijf te navigeren. 
– Google Mijn Bedrijf neemt een groot deel op de zoekresultatenpagina in, waardoor jouw bedrijf meer opvalt.
– Positieve invloed op de vindbaarheid van jouw website.
– Je kunt je bedrijf duidelijk in beeld brengen met foto’s en video’s. 

Wat opdrachtgevers zeggen