Bosch & Nagelhout B.V.

Bosch & Nagelhout B.V.​

+ 56% bereik in de zoekmachines.
+ 27% organische groei.
– 23% bounces (bezoekers die site direct verlaten). 

sea seo fotografie

Webdesign

Het bedrijf - regionaal schildersbedrijf.

Professioneel schilderwerk en onderhoud kun je met een gerust hart overlaten aan de vakmannen van schildersbedrijf Bosch & Nagelhout B.V. in Nunspeet. Met een team van meer dan 10 specialisten binnen enkele jaren, kunnen we spreken van een succesvolle onderneming. 

Bosch & Nagelhout is een modern, flexibel en toonaangevend schildersbedrijf voor de zakelijke en particuliere markt, waar vakmanschap, ambacht en kwaliteit hand in hand samengaan.

De opdracht.

Bosch & Nagelhout kwam bij ons met het verzoek om hun bedrijf online beter op de kaart te zetten. Ze hebben hiervoor met enkele marketingpartijen samengewerkt, waarbij bij allen helaas de prijs/kwaliteitsverhouding ontoereikend was. 

Aan ons de taak om te bewijzen dat het anders kan. Het verzoek was om Bosch & Nagelhout in de regio op de kaart te zetten en te zorgen voor meer aanvragen en bekendheid in de regio. 

SEO & SEA.

We hebben de website geoptimaliseerd om te zorgen voor meer conversies. Dit hebben we gerealiseerd door andere het portfolio uit te breiden, slecht functionerende pagina’s te verbeteren en de snelheid te verhogen.

Verder zijn we aan de slag gegaan met regionale SEO en SEA. We hebben ruim 15 zoekwoorden op de eerste pagina van Google gezet binnen 6 maanden. Daarnaast hebben we het bereik in de zoekmachines via Google Ads met 56% verhoogd. 

Fotografie op diverse locaties.

Het resultaat.

+ 56% verhoging van bereik in zoekmachines.
+ 27% organische groei.
– 23% bounces (bezoekers die site direct verlaten).
+ 55% bezoektijd op website.

Kom in contact

Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.