Webshop laten maken.

Webshop laten maken.

Wij zorgen voor het juiste e-commerce platform dat naadloos aansluit bij jouw wensen en direct omzet genereert. 

Webdesign

De partner voor een winstgevende webshop.

Wil jij een webshop laten maken die omzet genereert? Wij bouwen webshops die gemakkelijk zelf te beheren zijn en die de juiste bezoekers trekken. Er worden tegenwoordig steeds meer online aankopen gedaan, daarom is het belangrijk om hierop in te spelen met een onderscheidende webshop. 

Met jouw input als basis ontwerpen wij een webshop die aansluit op jouw wensen en behoeften. We maken de webshop vindbaar en zorgen voor groei. Door je te betrekken bij de ontwikkelingen blijft het mogelijk om de webshop uit te breiden en aan te passen waar jij wil. Nadat de webshop live is, blijven we je ondersteunen om van jouw webshop een succesverhaal te maken.

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Flexxmarketing

Onderscheidend en opvallend ontwerp.

Een webshop laten bouwen begint bij een creatief ontwerp. Welke elementen moeten worden geïntegreerd, hoe ziet jouw merkidentiteit eruit en hoe kunnen we ervoor zorgen dat je zo veel mogelijk conversies uit je webshop haalt? Ons team aan specialisten denkt proactief met je mee, van begin tot eind. Omdat jouw webshop wordt ontwikkeld door een van onze vaste webdesigners, heb je altijd één aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van jouw project. Wil je aanpassingen doorvoeren of mis je bepaalde functies? De communicatie met ons team is persoonlijk en laagdrempelig, zo word je altijd van de beste adviezen voorzien.

Eenvoudig in beheer.

Een professionele webshop gaat verder dan een mooi design. Wij bouwen een snelle en veilige webshop die op alle apparaten vlekkeloos werkt. Daarnaast is de webshop gemakkelijk uit te breiden met nieuwe functies en tools. Wil je bestaande foto’s of teksten wijzigen? Door het gebruiksvriendelijke systeem pas je de website eenvoudig aan. Ontdek de voordelen van een flexibele webshop.

Veilig

Wij voeren regelmatig updates en back-ups uit.

Responsive

Op alle apparaten gemakkelijk te navigeren.

Integraties

Alle functies te integreren die jij nodig hebt.

Snelheid

Snelle laadtijden zodat je klanten behoud.

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudig zelf je webshop beheren en aanpassen.

Uitbreidbaar

Altijd de mogelijkheid om je webshop uit te breiden.

Zij hebben ons al uitgedaagd.

Van ontwerp tot succesverhaal.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van gebruiksvriendelijke webshops in combinatie met passende marketingstrategieën. Als experts vinden wij het belangrijk om continu op de hoogte te zijn en te blijven van de laatste ontwikkelingen. Door onze ervaring met de webshops van onze twee dochterondernemingen, Stortslurf en BigBags Europa, zijn wij in de unieke gelegenheid om continue te testen met marketingdata, webshops en automatiseringen. Met specialismes als Google Ads, SEO en Google Shopping zetten we jouw webshop op de kaart.

ons stappenplan voor

Webshops

Kennismaking

In een vrijblijvend intakegesprek brengen we al jouw wensen in kaart. Van bedrijfsfotografie tot pakkende teksten, wij geven je deskundig advies en stellen een offerte op maat op. Na goedkeuring gaan wij aan de slag. 

Concept

Op basis van jouw input maken wij het eerste ontwerpvoorstel. Wij ontvangen jouw waardevolle feedback en bespreken samen het opgeleverde concept. Hierdoor blijf je continu betrokken bij het project. 

Ontwikkeling

Staat de basis goed? Dan gaan we over tot het ontwikkelen van de webshop. We verzamelen alle nodig content, van foto’s tot teksten, zodat we een kwalitatief eindproduct realiseren. Ook tijdens deze fase is er ruimte voor feedback, zodat we de puntjes op de i kunnen zetten. 

Oplevering

Vervolgens verzorgen wij de livegang en nazorg van de webshop. In overleg bepalen we de datum voor livegang, zodat je direct op de hoogte bent. Is de webshop opgeleverd? Wij geven je de nodige instructies, zodat je de webshop zelf kunt beheren en aanpassen.

Vermarkten

Je wil natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers op je webshop en klanten binnenhalen. Met aanvullende diensten zoals SEO, SEA en social media zetten we jouw bedrijf succesvol op de kaart. Onze creatieve marketeers werken nauw samen aan jouw digitale strategie.

Succesverhalen van onze opdrachtgevers.

De kracht van langetermijnsamenwerkingen, weergeven in succesvolle cases die we met trots hebben opgeleverd. Daag jij ons uit met jouw project?

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Benieuwd naar onze klantervaringen? Lees onze reviews en ontdek de kracht van Flexxmarketing.

Een greep uit onze expertises.

Zoekmachine optimalisatie

Wil je meer aanvragen of kan jouw webshop wel een boost gebruiken? Onze ervaren SEO-specialisten zorgen ervoor dat jouw website of webshop vindbaar is op de meest interessante zoekwoorden.

Google ads

Met zoekmachine adverteren bereik je effectief jouw doelgroep en behaal je snel resultaat. Je hebt de volledige controle over de kosten en de resultaten zijn nauwkeurig te achterhalen.

Social media

Wij verzorgen de content, het design, maar zorgen ook voor interactie met je doelgroep. Toffe visuals, pakkende teksten en de perfecte CTA zorgen ervoor dat jouw social media resultaat oplevert.

Bedrijfsfotografie

Met boeiende bedrijfsfotografie laat je een verbluffende eerste indruk achter. Wij verzorgen professioneel beeldmateriaal voor jouw bedrijf, van teamfoto’s tot sfeerbeelden.

Maak kennis met ons team.

Jeffry
Webdesign specialist
Britt
Fotograaf & Social media specialist
Dennis
SEO-specialist

Kom in contact

Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  Een vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang onze nieuwsbrief ieder kwartaal.