Een sterk online visitekaartje.

Een sterk online visitekaartje.

fotografiewebdesign

websiteonline marketing

Opdrachtgever

BBK B.V. 

Expertises

Rebranding, Wordpress webdesign, Fotografie, Online Marketing

Website

Flinke stappen vooruit in de tijd.

BBK produceert sinds 1956 gebruiksklare, hoogwaardige postkasten en belpanelen. BBK heeft alles in eigen beheer en is marktleider in Nederland. 

Met een team van inmiddels ca. 60 personen, werkt BBK dagelijks hard om marktleider te blijven. Na de overname in 2021 door BESQ Group wilt de organisatie moderniseren en toekomstbestendig maken. 

Flexxmarketing heeft aan deze doelstelling bijgedragen middels rebranding, een nieuwe website en fotografie. Daarnaast werken wij momenteel aan de online marketingstrategie van BBK. 

Het traject naar een online inhaalslag.

Wij kregen de uitdaging om BBK Ede online beter op de kaart te zetten. Gezien de voormalige website sterk verouderd was, zijn we begonnen met het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website.

We zijn begonnen met een uitgebreide intake. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met een krachtig contentplan en een professionele fotoshoot op locatie. Toen de voorbereiding was voltooid, zijn we begonnen met het ontwerpen van de website in Figma.

Nadat het ontwerp was goedgekeurd en alle betrokkenen tevreden waren, zijn we gestart met de bouw van de website. 

Een professionele fotoshoot op locatie.

Wat is een website zonder professioneel beeldmateriaal? Met onze gedegen ervaring binnen online marketing en webdesign, kennen wij het belang van goed beeldmateriaal als geen ander. Deswege hebben wij onze fotograaf ingeschakeld om een fotoreportage te maken in het hoofdkantoor en productiemagazijn van BBK.
Bedrijfsfotografie BBK
Bedrijfsfotografie BBK
Bedrijfsfotografie BBK
Bedrijfsfotografie BBK

Een sterke basis voor de toekomst.

Door de combinatie van een innovatief ontwerp en functionele elementen hebben we als doel om een website te maken die niet alleen aantrekkelijk is om naar te kijken, maar ook gemakkelijk te navigeren én te gebruiken is voor bezoekers.

We beginnen altijd met een brainstormsessie om de doelstellingen van onze klant beter te begrijpen en een plan te ontwikkelen om deze doelen te bereiken. We gebruiken deze sessie als basis om een visueel concept te creëren dat past bij de branding van onze klant en de gewenste doelstellingen weergeeft.

Ons team heeft er hard aan gewerkt om deze website te ontwikkelen en wij zijn blij met het uiteindelijke product. Het eindresultaat sluit volledig aan bij de ontwikkelde branding en wensen van de klant.

Wil jij een onderscheidende website laten maken?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  Een vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.