Stabiele webhosting.

Door een strategische samenwerking met een lokale ICT-partner kunnen wij onze klanten voorzien van stabiele, snelle en goed geprijsde webhosting.

Beveiligde, snelle en stabiele hosting.

Een website hosten wordt vaak onderschat en veel ondernemers kiezen voor budget hosting bij grote spelers. Deze aanbieders zetten jouw website veelal op een server die je deelt met 100+ klanten. Het voordeel hiervan is dat het zeer goedkoop is, maar een nadeel is dat de service vaak slecht is en dat de stabiliteit en snelheid niet optimaal is. 

Onze hosting partner beheert verschillende servers waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Deze servers worden continue gemonitord zodat jouw hosting 99% up-time is. 

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Zonder gedoe online blijven.

Jouw website zal met zorg worden gehost. Bij problemen kun je zowel bij ons als onze partner terecht. Zo hoef je geen ticket in te schieten om vervolgens vier dagen te wachten op een reactie, maar wordt het snel opgelost. Wanneer je een website bij ons laat hosten, behandelen we je als klant en doen we er alles aan om alles naar wens te laten verlopen.

Zonder gedoe online blijven.

Jouw website zal met zorg worden gehost. Bij problemen kun je zowel bij ons als onze partner terecht. Zo hoef je geen ticket in te schieten om vervolgens vier dagen te wachten op een reactie, maar wordt het snel opgelost. Wanneer je een website bij ons laat hosten, behandelen we je als klant en doen we er alles aan om alles naar wens te laten verlopen.

Webhosting

Wat opdrachtgevers zeggen.

Kom in contact

Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  Een vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  Een vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.