Maak kennis met Flexxmarketing.

Laten we even kennismaken.

Wij maken impact door online marketing en webdesign innovatief te combineren.

Flexxmarketing

Wij zijn Flexxmarketing.

Jordy Sweers uit Nunspeet startte in het najaar van 2018 een online marketingbureau vanuit zijn huis. Dag en nacht werd er gewerkt om een trouw klantenbestand en een kwalitatief bedrijf op te bouwen. Het doel van Flexxmarketing? Bedrijven online sterk op de kaart zetten door online marketing en webdesign op een innovatieve manier te combineren. 

In 2020 verhuisde Jordy met Flexxmarketing naar een bedrijfspand op het nieuwe industrieterrein de Kolk in Nunspeet. Door deze stap kon hij met Flexxmarketing verder professionaliseren. Inmiddels bestaat Flexxmarketing uit een ervaren team van 5+ medewerkers. Flexxmarketing is ondernemend, betrokken, lokaal en vooral heel persoonlijk en proactief. Deze kernwaarden brengen ons steeds dichter naar ons doel: het meest toonaangevende online marketingbureau worden van de regio. 

Onze pijlers voor online succes.

Waarom Flexxmarketing? Wij streven altijd naar de allerbeste resultaten voor onze klanten. Hier zetten we ons dagelijks met veel ambitie voor in. Naast de kwaliteit die wij leveren, hebben we enkele pijlers voor online succes.

Bedrijfsfotografie

Lokaal en betrokken.

Flexxmarketing is hét lokale marketingbureau die jouw bedrijf helpt om te groeien. Bij Flexxmarketing vind je een team van betrokken en gedreven marketeers. Wij kennen de lokale markt en begrijpen de behoeften van jouw doelgroep. Bij Flexxmarketing draait het niet alleen om het behalen van resultaten, maar ook om het opbouwen van een sterke relatie met onze opdrachtgevers. Wij gaan voor langetermijnrelaties op basis van vertrouwen en wederzijds respect.

Toonaangevende opdrachtgevers.

Flexxmarketing werkt samen met diverse toonaangevende opdrachtgevers uit de regio. Wij zijn er trots op om voor deze gerenommeerde bedrijven te werken en hen te helpen bij het behalen van hun marketingdoelen. Wij hebben ervaring met uiteenlopende sectoren, waaronder bouw, handel, e-commerce, techniek, retail, en de zakelijke dienstverlening.

Flexxmarketing

Een vast aanspreekpunt.

Bij Flexxmarketing vinden wij het belangrijk dat onze opdrachtgevers een vast aanspreekpunt hebben binnen ons team. Dit zorgt voor duidelijke communicatie en een soepel verloop van projecten. Bij Flexxmarketing krijg je als klant een vast contactpersoon toegewezen. Hierdoor krijg jij een ervaren marketeer aan jouw zijde. Samen met ons team helpen we jouw bedrijf groeien.

Transparante kosten.

Wij geloven in volledige transparantie en heldere communicatie als het gaat om tarieven en kosten. Zo weten onze opdrachtgevers altijd vooraf waar ze aan toe zijn en komen ze nooit voor verrassingen te staan. Wij werken niet met vaste contracten en sturen nooit onverwachte facturen. Alles is op basis van vertrouwen en respect.

Flexxmarketing

Flexx staat voor flexibel.

Geen vaste contracten en complexe samenwerkingen. Bij Flexxmarketing bieden we maatwerk om zo de allerbeste service te bieden en het beste resultaat te leveren. Dit vinden wij zo belangrijk dat we het hebben meegenomen in de naam van ons bedrijf; Flexxmarketing. 

Hoe het allemaal begon
Door een uit de hand gelopen hobby kwamen er steeds meer projecten op het pad van Jordy. Daarom besloot hij in 2018 om het bedrijf in te schrijven.
Flexxmarketing pand
Een professionele locatie
Door de groei werd uitbreiding naar een bedrijfspand een logische volgende stap. Eind 2020 verhuisden we naar bedrijventerrein de Kolk in Nunspeet.
50+ opdrachtgevers
Een van de eerste mijlpalen werd behaald in januari 2021, toen Flexxmarketing de 50 opdrachtgevers aantikte. Op naar de volgende 50!
De eerste medewerker
In het najaar van 2021 werd er een eerste medewerker aangenomen. Een prachtige stap die de diensten van Flexxmarketing naar een hoger niveau heeft getild.
Een nieuwe huisstijl
Door de professionalisering werd het tijd voor een nieuwe huisstijl. Begin 2022 hebben we een nieuwe, passende website gebouwd.
Flexxmarketing team
Een team van 6 personen
Flexxmarketing is hard gegroeid en per september 2022 bestaat Flexxmarketing nu uit een team van 6 enthousiaste collega's.
Flexxmarketing pand
Een extra kantoor
Door de uitbreiding van ons team werd ons pand wat krap. Toen de kans zich voordeed om het pand naast ons erbij te nemen, konden we dit niet laten schieten.
Oktober 2018
November 2020
Januari 2021
Oktober 2021
Januari 2022
September 2022
April 2023
Online marketing
Online marketing
Online marketing

Samenwerken aan jouw online strategie.

Vertrouwen. Innovatie. Nauwkeurig. Dat is waar wij in geloven en waarmee wij het verschil maken. Ons creatieve team bestaat uit ervaren digitale marketeers en designers, gedreven door de ondernemers waarmee we intensief samenwerken.

Vanaf het eerste contact zetten wij ons in om opdrachtgevers te helpen groeien. Geen loze beloftes, vage marketing data of verkooppraatjes, maar een no-nonsense aanpak. Op basis van vertrouwen en respect werken we samen aan jouw digitale strategie.

Opdrachtgevers.

De meeste opdrachtgevers bevinden zich binnen de driehoek tussen Amersfoort, Apeldoorn en Zwolle. Doordat wij lokaal actief zijn, kennen we de regio als geen ander en kunnen we zorgen voor duurzame langetermijnsamenwerkingen. Zo leren wij jouw bedrijf écht kennen.

Wil jij een onderscheidende website laten maken?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  Een vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.