Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil jij goed vindbaar zijn in Google? Besteed zoekmachine optimalisatie uit en trek meer gratis bezoekers naar je website. Wij zetten bezoekers om in waardevolle klanten.
Flexxmarketing

Zoekmachine optimalisatie is onmisbaar voor iedere website.

Zonder zoekmachine optimalisatie (SEO) is jouw website onvindbaar in Google. Je website trekt geen bezoekers en de aanvragen liggen op een laag pitje. Hoog tijd om de website van top tot teen te optimaliseren. Door het inzetten van SEO wordt jouw website beter vindbaar op de meest interessante zoekwoorden. Hoe hoger je in de organische zoekresultaten rankt, hoe meer gratis bezoekers je website trekt. Omdat SEO vaak wordt onderschat (veel concurrentie en arbeidsintensief) liggen hier genoeg kansen voor het oprapen. Wil jij zoekmachine optimalisatie uitbesteden en hoger ranken in Google? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

SEO uitbesteden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Trek meer gratis bezoekers naar je website.

Wil je meer aanvragen ontvangen of kan jouw webshop wel een boost gebruiken? Onze SEO-specialisten zorgen ervoor dat jouw website of webshop vindbaar is op de meest interessante zoekwoorden. In combinatie met sterke content zetten we bezoekers om naar waardevolle klanten. We brengen alle kansen in kaart, zodat jouw website een mooie groei maakt. Omdat SEO een langdurig en ingewikkeld proces is, is het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie een begrijpelijke keuze. Laat de SEO over aan Flexxmarketing en realiseer meer gratis bezoekers.

De voordelen van SEO.

Het doel van SEO is om meer relevante bezoekers naar je website toe te trekken, zodat de aanvragen of verkopen stijgen. Door zichtbaar te zijn op de 1e pagina van Google neemt het organisch verkeer toe en bereik je de juiste bezoekers. Meer bezoekers betekent meer potentiële klanten. SEO brengt veel interessante voordelen met zich mee. Redenen genoeg om nu te beginnen met SEO.

Betrouwbaarheid

Een hoge ranking laat een vertrouwde indruk achter.

Meer bekendheid

Jouw merk wordt vaker gezien door je doelgroep.

Lokaal vindbaar

Wees de lokale specialist in je eigen omgeving.

Lange termijn

Je merkt voor een langere tijd resultaat.

Gebruikerservaring

Je website is makkelijker te vinden en te navigeren.

Meetbaar

Je kunt precies zien hoe goed je website presteert.

Zij hebben ons al uitgedaagd.

Van zakelijke websites tot webshops.

Heb jij een zakelijke website en lopen de offerte-aanvragen achter? Of wil je juist meer verkopen realiseren met je webshop? In welke branche je ook actief bent, iedere SEO-strategie is maatwerk. Onze specialisten stellen een uitgedacht en realistisch plan op, waar je ook echt resultaat uit haalt. Wij kunnen overweg met alle soorten CMS, denk aan WordPress, Magento en Lightspeed. Benieuwd naar de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie? Neem direct contact op en begin met een vindbare website.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

ons stappenplan voor

Zoekmachine optimalisatie

Kennismaking

In een vrijblijvend gesprek brengen we al jouw wensen in kaart. Op welke zoekwoorden wil je beter scoren en welke concurrenten wil je verslaan? Wij geven je een deskundig en eerlijk advies en stellen daarna een offerte op. 

Zoekwoordonderzoek

Met een uitgebreid zoekwoordonderzoek brengen we de meest relevante en interessante zoekwoorden boven water. Dit leggen we vast in een overzichtelijke SEO-rapportage. In overleg worden de juiste zoekwoorden opgepakt. 

Uitvoeren

Is de strategie vastgelegd? Dan beginnen we direct met het verbeteren van de website. De focus ligt op het perfectioneren van de techniek, content, autoriteit en gebruikerservaring. Hierdoor leggen we een duurzame en stabiele basis voor jouw website.

Monitoren

Wanneer de SEO-werkzaamheden zijn uitgevoerd, worden de resultaten continu gemonitord. Aan het einde van iedere maand ontvang je een nieuwe SEO-rapportage, zodat je de gemaakte stappen zelf kunt bekijken. Hoog tijd om nieuwe zoekwoorden op te pakken. 

Bespreking

Op basis van de SEO-rapportage wordt er een nieuw plan voorgesteld en besproken. Waar liggen nog genoeg kansen en welke zoekwoorden zijn het meest interessant? Omdat SEO een continu proces is, is het maandelijks verbeteren van je website onmisbaar.

Succesverhalen van onze opdrachtgevers.

De kracht van lange termijn samenwerkingen, weergegeven in succesvolle cases die we met trots hebben opgeleverd. Daag jij ons uit met jouw project?

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Benieuwd naar onze klantervaringen? Lees onze reviews en ontdek de kracht van Flexxmarketing.

Een greep uit onze expertises.

Webdesign

Wil jij een website laten maken voor jouw bedrijf? Een unieke website is essentieel om waardevolle bezoekers te overtuigen. Onze designers realiseren een visueel sterke website waar je trots op bent.

Google ads

Met zoekmachine adverteren bereik je effectief jouw doelgroep en behaal je snel resultaat. Je hebt de volledige controle over de kosten en de resultaten zijn nauwkeurig te achterhalen.

Social media

Wij verzorgen de content, het design, maar zorgen ook voor interactie met je doelgroep. Toffe visuals, pakkende teksten en de perfecte CTA zorgen ervoor dat jouw social media resultaat oplevert.

Bedrijfsfotografie

Met boeiende bedrijfsfotografie laat je een verbluffende eerste indruk achter. Wij verzorgen professioneel beeldmateriaal voor jouw bedrijf, van teamfoto’s tot sfeerbeelden.

Maak kennis met ons team.

Jeffry
Webdesign specialist
Britt
Fotograaf & Social media specialist
Dennis
SEO-specialist

Kom in contact

Wil jij meer bezoekers naar je website trekken?

Heeft jouw bedrijf een professioneel bureau nodig? Neem contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren. 

  Een vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten 

Wil jij meer bezoekers naar je website trekken?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   Een vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang onze nieuwsbrief ieder kwartaal.