Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De kracht van zoekmachine optimalisatie

Zonder zoekmachine optimalisatie is jouw website onvindbaar in Google. Je website trekt geen bezoekers en de verkoop ligt op een laag pitje. Hoog tijd om samen te werken met een ervaren Online Marketing Bureau. Zoekmachine optimalisatie is een onmisbaar onderdeel van online marketing. Door het inzetten van SEO wordt jouw website beter vindbaar, waardoor je niet hoeft te betalen aan advertenties.

Flexxmarketing zorgt ervoor dat jouw website of webshop zichtbaar is op de meest interessante zoekwoorden. Doordat we de belangrijkste factoren optimaliseren, stijgt jouw website in Google en trek je meer gratis bezoekers. Deze potentiële bezoekers zetten we met sterke content om in waardevolle klanten. Wij adviseren welke pagina’s het belangrijkste zijn voor een optimale conversie. Daarnaast brengen we de interessante kansen in kaart, zodat jouw website een mooie groei maakt. Op basis van jouw wensen bekijken we hoe en op welke zoekwoorden wij jouw website hoger gaan ranken in de zoekmachines.

Van het schrijven van ijzersterke content tot het optimaliseren van afbeeldingen: jouw website wordt van top tot teen SEO-geoptimaliseerd. Onze focus ligt op het verbeteren van de 4 belangrijkste onderdelen van SEO: techniek, content, autoriteit en gebruikerservaring. Hierdoor realiseren we een sterke basis voor jouw lange termijn SEO-strategie.

zoekmachine optimalisatie

In slechts 4 stappen naar een hogere ranking

Wij bieden veel persoonlijk contact en werken enkel regionaal met kleine partijen. Hierdoor kunnen wij je altijd snel en persoonlijk helpen. Bellen, WhatsApp, mailen: alles is mogelijk bij Flexxmarketing. Bij zoekmachine adverteren werken wij meestal volgens onderstaande procedure maar uiteraard passen wij ons volledig aan, aan jouw wensen en behoeften. 

1. Kennismaking

Tijdens het gesprek bespreken we uitvoerig jouw wensen, budget en relevante zoekwoorden. Wat zijn jouw doelstellingen en waar wil je graag op scoren?

U

2. Zoekwoordonderzoek

Met een uitgebreid onderzoek brengen we de meest relevante en interessante zoekwoorden boven water. We leggen de basis voor jouw ijzersterke SEO-strategie.

3. Een strategie opstellen

Samen met jou worden de unieke SEO-kansen en Quick Wins besproken. Hierbij wordt het plan van aanpak en tijdsplanning gepresenteerd.

4. Strategie uitvoeren

De werkzaamheden worden uitgevoerd, continu gemonitord en verbeterd. Tussentijds wordt je op de hoogte gebracht van de ranking ontwikkelingen.

Bereik meer klanten met SEO

Hoe hoger je staat in de organische zoekresultaten van de zoekmachines, hoe meer gratis bezoekers je website trekt. SEO is iets dat vaak erg wordt onderschat. Er is veel concurrentie en hoog in de zoekresultaten komen vergt veel tijd en energie. Waarom SEO uitbesteden aan Flexxmarketing? 

N

Jarenlange ervaring in diverse branches.

N

Ervaring met zowel grote merken en kleine start-ups.

N

Wij leveren maandelijks (begrijpelijke) rapportages.

N

Vaste investering per maand mogelijk.

N

Wij kijken verder dan alleen SEO en genereren conversies.

Google Analytics

Wil jij hoger ranken in Google?

Begin nu met een vindbare website en neem contact op.