Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Home     >     Online marketing    >    Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De kracht van zoekmachine optimalisatie

Zonder zoekmachine optimalisatie is jouw website onvindbaar in Google. Je website trekt geen bezoekers en de verkoop ligt op een laag pitje. Hoog tijd om samen te werken met een ervaren Online Marketing Bureau. Zoekmachine optimalisatie is een onmisbaar onderdeel van online marketing. Door het inzetten van SEO wordt jouw website beter vindbaar, waardoor je niet hoeft te betalen aan advertenties.

Flexxmarketing zorgt ervoor dat jouw website of webshop zichtbaar is op de meest interessante zoekwoorden. Doordat we de belangrijkste factoren optimaliseren, stijgt jouw website in Google en trek je meer gratis bezoekers. Deze potentiële bezoekers zetten we met sterke content om in waardevolle klanten. Wij adviseren welke pagina’s het belangrijkste zijn voor een optimale conversie. Daarnaast brengen we de interessante kansen in kaart, zodat jouw website een mooie groei maakt. Op basis van jouw wensen bekijken we hoe en op welke zoekwoorden wij jouw website hoger gaan ranken in de zoekmachines.

Van het schrijven van ijzersterke content tot het optimaliseren van afbeeldingen: jouw website wordt van top tot teen SEO-geoptimaliseerd. Onze focus ligt op het verbeteren van de 4 belangrijkste onderdelen van SEO: techniek, content, autoriteit en gebruikerservaring. Hierdoor realiseren we een sterke basis voor jouw lange termijn SEO-strategie.

zoekmachine optimalisatie

De kracht van Flexxmarketing B.V.

Wij hebben de kennis en ambitie in huis om jouw bedrijf online te laten groeien met ijzersterke vindbaarheid en webdesign. We denken mee met onze klanten en zetten goede ideeën om naar zichtbare resultaten.

space rocket launch   Ervaren marketeers

space rocket launch   Vast aanspreekpunt

space rocket launch   Geen contracten

space rocket launch   Kleinschalig & korte lijnen

space rocket launch   Transparante tarieven

space rocket launch   Snelle communicatie

In 4 stappen naar een hogere ranking

Wij bieden veel persoonlijk contact en werken enkel regionaal met kleine partijen. Hierdoor kunnen wij je altijd snel en persoonlijk helpen. Bij zoekmachine adverteren werken wij meestal volgens onderstaande procedure maar uiteraard passen wij ons volledig aan, aan jouw wensen en behoeften.

1. Kennismaking

Tijdens het gesprek bespreken we uitvoerig jouw wensen, budget en relevante zoekwoorden. Wat zijn jouw doelstellingen en waar wil je graag op scoren?

U

2. Zoekwoordonderzoek

Met een uitgebreid onderzoek brengen we de meest relevante en interessante zoekwoorden boven water. We leggen de basis voor jouw ijzersterke SEO-strategie.

3. Een strategie opstellen

Samen met jou worden de unieke SEO-kansen en Quick Wins besproken. Hierbij wordt het plan van aanpak en tijdsplanning gepresenteerd.

4. Strategie uitvoeren

De werkzaamheden worden uitgevoerd, continu gemonitord en verbeterd. Tussentijds word je op de hoogte gebracht van de ranking ontwikkelingen.

Trek meer gratis bezoekers met SEO

Hoe hoger je staat in de organische zoekresultaten van de zoekmachines, hoe meer gratis bezoekers je website trekt. SEO is iets dat vaak erg wordt onderschat. Er is veel concurrentie en hoog in de zoekresultaten komen vergt veel tijd en energie. Waarom SEO uitbesteden aan Flexxmarketing? 

space rocket launch 2

Jarenlange ervaring in diverse branches.

space rocket launch 2

Ervaring met zowel grote merken en kleine start-ups.

space rocket launch 2

Wij leveren maandelijks (begrijpelijke) rapportages.

space rocket launch 2

Vaste investering per maand mogelijk.

space rocket launch 2

Wij kijken verder dan alleen SEO en genereren conversies.

Google Analytics

Wil je groeien met jouw bedrijf? 

Contactgegevens

Flexxmarketing BV
Kering 2 – 0003
8072 TD Nunspeet

T: 0341 217 170
E: 
info@flexxmarketing.nl

Ma  – vrij     08:00 – 17:30

image   NLGW Logo Wit