Recruitment marketing

Home     >     Online marketing     >     Recruitment marketing

Jouw vacatures zichtbaar bij de juiste doelgroep.

Voor veel bedrijven is het momenteel een hele uitdaging om sollicitanten te vinden voor openstaande vacatures. Mocht jij ook op zoek zijn naar een manier om wél sollicitanten te vinden, dan adviseren wij jou om aan de slag te gaan met recruitment marketing. Recruitment marketing is een manier om vacatures op relevante online kanalen van jouw doelgroep zichtbaar te maken. Denk hierbij aan social media zoals Facebook en LinkedIn maar ook aan vindbaarheid in Google. Door een strategie uit te zetten die aansluit bij jouw vacature en de doelgroep, kunnen we zorgen voor maximale zichtbaarheid en resultaat.

Doorgaans is het op deze manier mogelijk om tegen relatief lage kosten (in verhouding met een traditionele manier van recruitment) jouw vacatures ingevuld te krijgen. Naast het feit dat deze manier van recruitment sollicitanten op kan leveren, ben je als bedrijf ook online zichtbaar wat jouw naamsbekendheid tegelijkertijd kan vergroten.

Recruitment marketing
Recruitment marketing

Hoe gaan we te werk? 

Een sterke basis is erg belangrijk voor het uiteindelijke succes van de campagnes. Daarom beginnen we doorgaans met het bouwen van sterke vacaturepagina’s op jouw website waarbij het gebruiksgemak voor de sollicitant voorop staat. Het moet eenvoudig zijn voor een sollicitant om te solliciteren. Tevens is het belangrijk om betrouwbaarheid uit te stralen en de bedrijfsidentiteit naar voren te laten komen, zo voelt een potentiële sollicitant direct de sfeer van het bedrijf. We controleren hierbij uiteraard ook de teksten en foto’s van de vacatures. We adviseren jou hierin zo goed mogelijk om samen tot het beste resultaat te komen.  

Daarnaast gaan we samen met jou de doelgroep van de vacature in kaart brengen en op basis daarvan een strategie uitzetten. Zo kan het voor de ene doelgroep verstandig zijn om vindbaar te zijn in Google en is de andere doelgroep voornamelijk actief op LinkedIn. In veel gevallen combineren we meerdere platformen en methodes, afhankelijk van jouw totale budget. 

Zichtbare resultaten

Wij hebben alle kennis en ambitie in huis om jouw bedrijf in Nunspeet online te laten groeien. We denken altijd pro-actief mee met onze klanten en zetten onderscheidende ideeën om naar zichtbare resultaten.

space rocket launch   Ervaren marketeers

space rocket launch   Vast aanspreekpunt

space rocket launch   Geen contracten

space rocket launch   Kleinschalig & korte lijnen

space rocket launch   Transparante tarieven

space rocket launch   Snelle communicatie

Recente reviews

Schermafbeelding 2022 03 15 om 21.56.20
image 3
Conversie optimalisatie
image 4
image 5
Conversie optimalisatie

Online groeien met jouw bedrijf? 

Contactgegevens

Flexxmarketing BV
Kering 2 – 0003
8072 TD Nunspeet

T: 0341 217 170
E: 
info@flexxmarketing.nl

Ma  – vrij     08:00 – 17:30

image   NLGW Logo Wit