Recruitment marketing.

Dé manier om vacatures op te laten vallen en vervuld te krijgen tegen relatief lage kosten.

Jouw vacatures zichtbaar bij de juiste doelgroep.

Voor veel bedrijven is het een hele uitdaging om sollicitanten te vinden. Recruitment marketing is dé manier om vacatures online zichtbaar te maken op bijvoorbeeld social media of Google. Door een strategie uit te zetten die aansluit bij jouw vacature en doelgroep, kunnen we zorgen voor maximale zichtbaarheid en maximaal resultaat.

Doorgaans is het hiermee mogelijk om tegen relatief lage kosten (in verhouding met een traditionele manier van recruitment) jouw vacatures ingevuld te krijgen. Naast het feit dat deze manier van recruitment sollicitanten oplevert, ben je als bedrijf online zichtbaar wat jouw aamsbekendheid tegelijkertijd kan vergroten. 

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

De effectiviteit van recruitment marketing.

Om snel gevonden te worden door actief werkzoekenden is recruitment marketing de beste oplossing. Door vacatures op de juiste tijd en plek onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep kunnen we effectief resultaat boeken. We zorgen voor zichtbaarheid via social media en de zoekmachines. Wij hebben de mogelijkheid om budgetten snel en flexibel te spenderen, gericht op resultaat. 

De effectiviteit van recruitment marketing.

Om snel gevonden te worden door actief werkzoekenden is recruitment marketing de beste oplossing. Door vacatures op de juiste tijd en plek onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep, kunnen we effectief resultaat boeken.

We zorgen voor zichtbaarheid via social media en de zoekmachines. Wij hebben de mogelijkheid om budgetten snel en flexibel te spenderen, gericht op resultaat. 

De effectiviteit van recruitment marketing.

Om snel gevonden te worden door actief werkzoekenden is recruitment marketing de beste oplossing. Door vacatures op de juiste tijd en plek onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep, kunnen we effectief resultaat boeken. We zorgen voor zichtbaarheid via social media en de zoekmachines. Wij hebben de mogelijkheid om budgetten snel en flexibel te spenderen, gericht op resultaat. 

Krachtige & creatieve recruitment campagnes.

Het bereiken van potentiële werknemers is een uitdaging maar niet de grootste uitdaging. Het overtuigen van de doelgroep is een veel grotere uitdaging. Een krachtige recruitment campagne biedt de oplossing. Het zorgt voor lagere kosten per sollicitant dan een traditionele manier van werving. Op basis van jouw wensen en doelgroep kiezen we de juiste kanalen en verzorgen we de content. 

Wat opdrachtgevers zeggen.

Kom in contact

Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  Een vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.