Lancering van Trigo Fietsen

Lancering van Trigo Fietsen

website online marketing

Klant

Trigo Fietsen

Expertises

Wordpress webdesign, fotografie, SEO, social media en SEA. 

Website

Specialist in driewielfietsen.

Trigo Fietsen is nieuw in de markt en heeft het voornaamste doel om een vertrouwd merk neer te zetten. Flexxmarketing is ingeschakeld om te ondersteunen op het gebied van webdesign en online marketing. Trigo Fietsen is de specialist in driewielfietsen, van standaard tot elektrisch. Om het merk effectief onder de aandacht te brengen, hebben we een volledig responsive website ontworpen en gebouwd. In combinatie met professionele bedrijfsfotografie heeft de website een vertrouwde en unieke uitstraling gekregen. De komende periode zijn we druk bezig met de vervolgfase, namelijk de vindbaarheid en naamsbekendheid in de markt.

Trigo Fietsen

Van ontwerp naar website

Een converterende website begint bij een creatief en onderscheidend ontwerp. Tijdens het oriëntatiegesprek zijn alle wensen en USP’s van Trigo Fietsen in kaart gebracht. Om het merk in de concurrerende markt te positioneren, hebben we een uitgebreide concurrentieanalyse en marktonderzoek uitgevoerd. Na het verzamelen van alle informatie, heeft onze webdesigner een ontwerpvoorstel gemaakt. Hierdoor had de klant direct een goed beeld van het eindresultaat. Op basis van het design heeft onze fotograaf een professionele fotoreportage gemaakt. De website is vervolgens gebouwd, inclusief foto’s en teksten, in Wordpress.

Geoptimaliseerd voor
mobiele gebruikers

Omdat het grootste deel van de doelgroep mobiele gebruikers zijn (ruim 70%), is er veel aandacht besteed aan de mobiele versie. Hierbij is er rekening gehouden met de gebruikerservaring, leesbaarheid en kleurgebruik. Door alle driewielfietsen gedetailleerd uit te beelden, krijgen bezoekers direct een goed beeld van het assortiment. In combinatie met de geschoten sfeerbeelden oogt de mobiele website professioneel, persoonlijk en vertrouwd.

Professionele fotografie

Om de website een onderscheidende uitstraling te geven, heeft onze fotograaf een uitgebreide fotoreportage uitgevoerd. Van tevoren is er een plan (draaiboek) opgesteld, zodat we het maximale uit de fotoshoot konden halen. Van haarscherpe sfeerbeelden tot gedetailleerde productfoto’s, met voldoende kwalitatieve beeldmateriaal is onze fotograaf aan slag gegaan. Door de beste foto’s te selecteren en te bewerken, gaan we voor de hoogste kwaliteit. Door eigen professionele foto’s te gebruiken, heeft de website een betrouwbare en herkenbare uitstraling gekregen. Naast het promoten van de website wordt het beeldmateriaal ingezet voor de nieuwe social media strategie. Bekijk hieronder het eindresultaat van de fotoreportage.

Review

“Voor de start van ons bedrijf waren wij op zoek naar een betrouwbare partner die ons op weg wilde helpen met het ontwerpen en realiseren van een website, de social media campagnes en online marketing. Over Flexxmarketing hadden wij al goede verhalen gehoord en na ons eerste gesprek was ons direct duidelijk dat zij voor ons de juiste partij waren. Open manier van communiceren en snelle realisatie van het gehele plaatje. Makkelijk bereikbaar en ze denken goed mee over de te kiezen strategie. Van onze kant alleen maar lof voor deze toppers!”

Willem van Trigo Fietsen (eigenaar)

Van SEO tot social media

We hebben de afgelopen periode een sterke basis neergezet met een professionele website, onderscheidende foto’s en krachtige teksten. Om het bedrijf verder te laten groeien, gaan we aan de slag met online marketing. Van krachtige SEO-teksten tot een uitgedachte social media strategie, Trigo Fietsen is begonnen met een goede start. Door meerdere marketingexpertises te bundelen, kan de doelgroep niet om Trigo Fietsen heen. Het doel? Meer brochureaanvragen en proefritten aan huis realiseren. Door de website en online marketing perfect op elkaar te laten aansluiten, gaan we mooie resultaten behalen. 

Wil jij een onderscheidende website laten maken?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang onze nieuwsbrief ieder kwartaal.