Lancering van Trigo Fietsen.

Lancering van Trigo Fietsen.

website online marketing

Opdrachtgever

Trigo Fietsen

Expertises

Wordpress webdesign, fotografie, SEO, social media en SEA.

Website

Specialist in driewielfietsen.

Trigo Fietsen is nieuw in de markt en heeft het voornaamste doel om een vertrouwd merk neer te zetten. Flexxmarketing is ingeschakeld om te ondersteunen op het gebied van webdesign en online marketing. Trigo Fietsen is dé specialist in driewielfietsen, van standaard tot elektrisch. Om het merk effectief onder de aandacht te brengen, hebben we een volledige responsive website ontworpen en gebouwd. In combinatie met professionele bedrijfsfotografie heeft de website een vertrouwde en unieke uitstraling gekregen. De komende periode zijn we druk bezig met de vervolgfase, namelijk de vindbaarheid en naamsbekendheid in de markt.

Van ontwerp naar website.

Een converterende website begint bij een creatief en onderscheidend ontwerp. Tijdens het oriëntatiegesprek zijn alle wensen en USP’s van Trigo Fietsen in kaart gebracht. Om het merk in de concurrerende markt te positioneren hebben we een concurrentieanalyse uitgevoerd en marktonderzoek gedaan. Na het verzamelen van alle informatie heeft onze webdesigner een ontwerpvoorstel gemaakt. Hierdoor had de klant direct een goed beeld van het eindresultaat. Op basis van het design heeft onze fotograaf een professionele fotoreportage gemaakt. De website is vervolgens gebouwd, inclusief foto’s en teksten, in Wordpress.

Geoptimaliseerd voor
mobiele gebruikers.

Omdat het grootste deel van de doelgroep mobiele gebruikers zijn (ruim 70%), is er veel aandacht besteed aan de mobiele versie. Hierbij is er rekening gehouden met de gebruikerservaring, leesbaarheid en kleurgebruik. Door alle driewielfietsen gedetailleerd uit te beelden krijgen bezoekers direct een goed beeld van het assortiment. In combinatie met de geschoten sfeerbeelden oogt de mobiele website professioneel, persoonlijk en vertrouwd.

Professionele fotografie.

Om de website een onderscheidende uitstraling te geven heeft onze fotograaf meerdere uitgebreide fotoreportages gemaakt. Van tevoren is er een draaiboek opgesteld, zodat we het maximale uit de fotoshoots konden halen. Dat heeft haarscherpe sfeerbeelden en gedetailleerde productfoto’s opgeleverd. Door de beste foto’s te selecteren en te bewerken, gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Door professionele foto’s te gebruiken, verdeeld over meerdere fotomodellen en seizoenen, heeft de website een betrouwbare en herkenbare uitstraling gekregen. Naast het promoten van de website wordt het beeldmateriaal ingezet voor de nieuwe social mediastrategie. Bekijk hieronder het resultaat van de fotoreportages.

Review.

“Voor de start van ons bedrijf waren wij op zoek naar een betrouwbare partner die ons op weg wilde helpen met het ontwerpen en realiseren van een website, de social media campagnes en online marketing. Over Flexxmarketing hadden wij al goede verhalen gehoord en na ons eerste gesprek was ons direct duidelijk dat zij voor ons de juiste partij waren. Open manier van communiceren en snelle realisatie van het gehele plaatje. Makkelijk bereikbaar en ze denken goed mee over de te kiezen strategie. Van onze kant alleen maar lof voor deze toppers!”

Willem van Trigo Fietsen (eigenaar)

Van SEO tot social media.

We hebben de afgelopen periode een sterke basis neergezet met een professionele website, onderscheidende foto’s en krachtige teksten. Om het bedrijf verder te laten groeien werken we verder aan een passende online marketingstrategie. met krachtige SEO-teksten en een uitgedachte social mediastrategie is Trigo Fietsen begonnen met een vliegende start. Door meerdere marketingexpertises te bundelen kan de doelgroep niet om Trigo Fietsen heen. Het doel? Meer brochure-aanvragen en proefritten aan huis realiseren. Door de website en online marketing perfect op elkaar aan te laten sluiten, gaan we gezamenlijk de juiste resultaten behalen.

Wil jij een onderscheidende website laten maken?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.