Huisstijl en custom webshop.

Huisstijl en custom webshop.

webshophuisstijl

webshophuisstijl

Opdrachtgever

Silkk Home

Expertises

Huisstijl, Woocommerce Webshop

Website

Luxe home & body producten

Bij Silkk Home, opgericht door moeder en dochter, vinden ze dat jij het verdient je goed te voelen in jouw lichaam en huis.

Daarom bieden ze zorgvuldig samengestelde home & body essentials aan die luxe, stijlvol en duurzaam zijn.

Flexxmarketing heeft de huisstijl mogen ontwikkelen en heeft een maatwerk Woocommerce webshop ontwikkeld.

Krijg een impressie van de webshop.

Deze strakke custom Woocommerce webshop is een echte blikvanger en past bij de luxe artikelen die worden aangeboden. De webshop is zo ontworpen dat functionaliteiten en design elkaar versterken.

Speciale ‘hover’ effecten in de webshop trekken de aandacht van de bezoeker en zorgen voor een beter overzicht van het aanbod. 

De webshop is bovendien speciaal ontworpen om het voor de klant gemakkelijk te maken om deze zelf te beheren. 

Mobile First webdesign.

Voor deze webshop was het duidelijk dat het grootste deel van de bezoekers via telefoon en tablet navigeert. Daarom hebben wij tijdens het ontwerpproces en het bouwproces de webshop gefocust op mobiel ontwerp. We hebben ingezet op een hoge laadsnelheid, vinger vriendelijke buttons en een eenvoudige navigatiestructuur. 

Dit heeft ertoe geleid dat de ontwikkelde webshop een zeer gebruiksvriendelijke ervaring biedt op mobiele telefoons en tablets.

Het eindresultaat - de stap naar online

De webshop is naar volle tevredenheid gerealiseerd en genereert inmiddels de eerste omzet. We beheren de webshop en voeren het onderhoud uit. Verder staan wij klaar voor vragen op het gebied van marketing en (web)design. Deze klant gaat in eerste instantie zelf aan de slag met online marketing gezien de ervaring die ze in huis hebben.

Wil jij een onderscheidende website laten maken?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.