Werken bij Hellebekers.

Werken bij Hellebekers.

website marketing

Opdrachtgever

Hellebrekers  

Expertises

Wordpress webdesign +
custom PHP + SEO + Fotografie

Website

Alle vacatures van Hellebrekers sterk in beeld.

Met een team van ruim 270 specialisten, zet Hellebrekers zich dagelijks in voor het ontwerpen, realiseren en beheren van technische installaties. Zo hebben ze recent het nieuwe zwembad van de Gemeente Nunspeet gerealiseerd (De Wiltsangh). Gezien de groei van Hellebrekers, was er de wens om een losstaande website te ontwikkelen voor vacatures. Een zogenoemde ‘Werken bij’ website. Het doel van de werken-bij website is om de juiste kandidaten te bereiken, ze enthousiast te maken en een indruk te geven van de bedrijfscultuur.

Wireframes als duidelijk uitgangspunt.

Een goede werken-bij website begint met een duidelijk plan. Door de klantwensen eerst te vertalen in heldere wireframes en goed na te denken over de customer journey, hebben we een basis neergezet voor het gehele project. In de wireframes zijn belangrijke zaken vastgelegd als navigatie, indeling en inhoud. Samen met de klant is goed nagedacht over hoe de bezoeker de website binnenkomt en hoe zij het uiteindelijke doel bereiken. De wireframes gaven ons ook een duidelijk beeld van de nodige elementen en de mogelijkheden voor mobiel en responsiveness. De layout, creatieve elementen en het uiteindelijke design zijn afzonderlijk in kaart gebracht in het programma Figma.

Wireframes Hellebrekers

Custom PHP voor integratie 'Recruitee Software'

Hellebrekers werkt binnen HRM met de vacaturesoftware ‘Recruitee’. Dit systeem hebben we naadloos geïntegreerd in de website met custom PHP en API’s. Bezoekers maken gebruik van een dynamisch filtersysteem, zodat de juiste vacature naar voren komt. Daarnaast hebben bezoekers de mogelijkheid om op functietitel te zoeken. Bovendien worden alle vacatures die worden toegevoegd in Recruitee, automatisch toegevoegd aan de website. Ervaar het zelf op de website van Hellebrekers

Een gebruiksvriendelijk design voor alle apparaten.

De werken-bij website van Hellebrekers is ontworpen en gebouwd met het oog op gebruiksvriendelijkheid voor alle apparaten. Bezoekers moeten in één oogopslag zien waar ze zijn en ze moeten eenvoudig de weg kunnen vinden in de website. Werkzoekenden moeten direct een goed beeld krijgen van het bedrijf en de mensen achter de vacatures. Door gebruik van sterke content in de vorm van tekst, beelden en video’s is dit goed weergegeven. In samenwerking met Hellebrekers en onze marketeers is de juiste content bepaald en strategisch geplaatst. Door het responsive (mobile-first) design, is het voor alle bezoekers op elk apparaat een prettige website.

Wij zijn trots op deze samenwerking.

Flexxmarketing
Flexxmarketing

Klantreview.

“Flexxmarketing heeft voor ons een werkbijpagina gemaakt waar we ontzettend blij mee zijn. De samenwerking is prettig met korte lijntjes.” 

Sanne Dijkstra
Hellebrekers

Professionele bedrijfsfotografie.

Wij hebben naast bovenstaande werkzaamheden ook een professionele bedrijfsfotografie voor Hellebrekers verzorgd. Deze beelden worden gebruikt voor social media en de website. 

Wil jij een onderscheidende website laten maken?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.