Blijf op de hoogte van alle trends.

Blijf op de hoogte van alle trends.

Blijf op de hoogte van alle trends.

Volg alle ontwikkelingen binnen het digitale vakgebied. 

Online marketing bureau

Trends & ontwikkelingen in ons vakgebied.

Onze marketing specialisten brengen je graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing en webdesign. Nooit meer iets missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Waarom een missie en visie belangrijk zijn.

De missie en visie van je bedrijf hebben alles te maken met strategie. Daarnaast is een missie en visie intern binnen een bedrijf ook belangrijk. Een duidelijke missie en visie geeft aan je medewerkers aan waar je voor staat én waar je voor gaat. Een missie is waar je voor gaat en een visie is waar je voor staat.

Lees meer >
Branding

Waarom is Google Mijn Bedrijf zo belangrijk?

Google Mijn Bedrijf is de perfecte manier om een goede eerste indruk te maken op (potentiële) klanten. Je bedrijfsprofiel op Google Mijn Bedrijf is volledig aan te passen naar wat bij jouw bedrijf past. Op deze manier bepaal jij wat er als eerst te zien is. Google Mijn Bedrijf opzetten? Wij kunnen dit voor jouw bedrijf doen!

Lees meer >

Tips voor het maken van mooie social media foto’s.

Een onscherpe, bewogen of lelijke foto op je social media kanalen maakt je bedrijf niet echt aantrekkelijk voor potentiële klanten. Scherpe foto’s vanuit de juiste hoek geschoten en netjes uitgelijnd ziet er een stuk beter uit. In deze blog vertellen we je: hoe maak ik mooie foto’s met mijn mobiele telefoon? Hier lees je 8 tips.

Lees meer >

Waarom zijn micro-influencers effectief?

De opkomst van social media heeft geleid tot een toename van influencers en hun invloed op het koopgedrag van consumenten. Influencers met miljoenen volgers worden vaak gezien als de meest effectieve manier voor merken om hun doelgroep te bereiken. Maar is dit ook zo?

Lees meer >

De opkomst van ChatGPT OpenAI (Q&A)

De komst van ChatGPT en AI (Artificial Intelligence) heeft gezorgd voor veel veranderingen. Wij zijn benieuwd wat het precies inhoudt en wat de impact is van deze nieuwe technologie. Aan wie beter om dit te vragen dan ChatGPT zelf? Lees hieronder de Q&A die wij hebben gehouden met de ChatGPT!

Lees meer >

Hoe kun je meer verkopen op jouw webshop?

Een website of webshop zonder bezoekers is als een winkel zonder klanten. Er zijn ongetwijfeld veel mensen te triggeren voor jouw dienst of product maar deze moeten wel eerst bereikt worden. Maar bezoekers genereren geen omzet, daarvoor zijn converterende bezoekers nodig…

Lees meer >

Het neerzetten van een sterk merk.

Een merkidentiteit is de manier waarop een merk zichzelf presenteert en communiceert naar de buitenwereld. Een sterke merkidentiteit kan je helpen bij het opbouwen van herkenning en loyaliteit bij je klanten en je doelgroep.

Lees meer >
Kom in contact

Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang onze nieuwsbrief ieder kwartaal.