Data & Analytics.

Data is voor marketeers onmisbaar. Alle optimalisaties en marketingbudgetten worden aan de hand van data bepaald. 

Ken je marketing data voor maximaal resultaat.

Voor alle opdrachtgevers monitoren wij de marketing data. De marketing data is bijna oneindig, vrijwel alles is inzichtelijk. Zo kunnen we zien op welke pagina bezoekers afhaken maar ook welke browsers en welke type apparaten het beste converteren. 

Voor veel opdrachtgevers is deze specifieke data niet interessant. Wij zorgen er wel voor dat alle opdrachtgevers maandelijks een overzicht krijgen van de belangrijkste data, zo weten ze exact hoe zij online presteren en hoe de resultaten zich ontwikkelen. 

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Houd grip op je doelen met data analyses.

Minimaal 1 keer per maand ontvang je een rapportage van de belangrijkste data. Bovendien hebben we ook tussendoor contact over de werkzaamheden en interessante updates uit analyses die we frequent uitvoeren. Zijn er zaken die opvallen? We zorgen ervoor dat alles goed gecommuniceerd wordt en dat je continue inzicht hebt in wat wij uitvoeren, waar je staat en wat je kunt verwachten. Zo houd je grip op je bedrijf en je doelen. 

Ontdek de voordelen van SEA.

Met deze vorm van online marketing kun je gericht jouw doelgroep bereiken en bereik je snel resultaat, ook nieuwe bedrijven en nieuwe websites. Daarbij heb je volledige controle over de kosten en is het goed inzichtelijk wat de resultaten zijn. 

Het is meetbaar wat elke euro aan advertenties oplevert aan omzet. Hierdoor zijn SEA campagnes goed schaalbaar. Zo hebben we cases van klanten die begonnen zijn met een investering van €300 per maand wat is opgelopen tot €15.000+. 

Google Ads

Wat opdrachtgevers zeggen.

Kom in contact

Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  Een vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.