Custom webshop voor Heppie.

Custom webshop voor Heppie.

Webshop online marketing 

webshop online marketing

Opdrachtgever

Heppie 

Expertises

WordPress Webdesign, Copywriting, Social media beheer

Website

Duurzaam groente en fruit van lokale telers.

Heppie is de online brood, groenten en fruit service waar je heppie van wordt. Ze bezorgen twee keer per week boxen vol verse en lokale producten en tussendoortjes bij mensen thuis of op kantoor.

Op afspraak kan je de box ophalen bij een ambassadeur in jouw buurt. Zo bespaar jij tijd én eet je altijd vers, gezond en gevarieerd. Alle producten komen rechtstreeks bij de lokale bakker en lokale telers vandaan, dus Heppie is naast gezond ook nog eens duurzaam! Daar werken wij natuurlijk met trots voor! 

Webdesign

Van uniek concept naar realiteit.

Voor Heppiebox.nl kregen we de uitdagende opdracht om een custom-webshop te bouwen. Gezien de vele wensen die custom moesten worden ingebouwd met onder andere PHP, was dit een gave maar complexe uitdaging. 

Vanwege de bestaande concurrentie in de markt was het belangrijk om een krachtig design neer te zetten. In samenwerking met de klant, onze marketing specialisten en webdesigners hebben we het concept professioneel weten om te zetten naar een gebruiksvriendelijke webshop. De webshop vormt een belangrijke basis voor de verdere online marketing activiteiten. 

Een custom-build afrekenproces.

Heppiebox.nl bezorgt niet dagelijks en het was daarom noodzakelijk om een datumselectie in te bouwen. Daarnaast was de wens van de klant om het afrekenproces op te delen in meerdere stappen, van het wijzigen van de winkelwagen tot het aanmaken van een account tot het selecteren van een ophaallocatie of bezorgmoment. 

Tot slot was de wens om een statiegeld krat toe te voegen of te verwijderen bij het afrekenen. Al met al een zeer specifiek proces die we volledig hebben ontwikkeld en gebouwd. Het resultaat is een zeer gebruiksvriendelijk afrekenproces die op alle apparaten snel en duidelijk functioneert. Benieuwd geworden? Beleef het zelf op de webshop van Heppiebox.nl.

Webdesign

Een krachtig eindresultaat.

Bij het ontwerpen en bouwen van een webshop starten we altijd met een brainstormsessie. Hierin duiken we diep in de doelstellingen van onze klant en ontwikkelen we een plan om deze doelen te verwezenlijken. Dit vormt de solide basis waarop we een visueel concept bouwen dat perfect aansluit bij de branding van onze klant en de gewenste doelstellingen weerspiegelt. Daarna vervolgen we met een intakegesprek om de wensen, doelen en doelgroep in kaart te brengen. 

Ons toegewijde team heeft met volle inzet aan deze website gewerkt, en we zijn trots op het eindresultaat. 

Webdesign

Wil jij een onderscheidende website laten maken?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  Een vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.