Website laten maken.

Website laten maken.

Wil jij een onderscheidende website laten maken? Een professionele en vindbare website is onmisbaar voor de groei van iedere onderneming. Laat jouw bedrijf opvallen met een website op maat.

Flexxmarketing

Creatieve websites waarmee je digitaal voorloopt.

Wil jij een creatieve website laten maken voor jouw bedrijf? Een unieke en gebruiksvriendelijke website is essentieel om waardevolle bezoekers te overtuigen. Een website is niet alleen hét visitekaartje naar de buitenwereld, maar ook een krachtige tool om meer omzet te genereren. Of je nu een complete webshop wil starten of een zakelijke website met haarscherpe beelden nodig hebt, een professioneel design die bezoekers aanspreekt en vertrouwen uitstraalt is onmisbaar. Onze designers realiseren een visueel sterke website waar je trots op bent. Wij houden altijd rekening met jouw wensen en doelen. Pas als jij helemaal tevreden bent, dan zijn wij het ook. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Maak het verschil met een uniek design.

Een website laten maken begint bij een creatief ontwerp. Welke elementen moeten terugkomen, hoe ziet jouw huisstijl eruit en wat is het uiteindelijke doel van de website? Onze ervaren webdesigners denken, van begin tot eind, proactief met je mee. Je hebt altijd een vaste specialist aan jouw zijde die je persoonlijk ondersteunt. Heb je aanpassingen of mis je bepaalde onderdelen? Doordat je website door een vaste webdesigner wordt gemaakt, heb je altijd één aanspreekpunt die volledig op de hoogte is van jouw project. De communicatie met onze specialisten is persoonlijk en laagdrempelig, zodat je altijd het beste advies krijgt.

Betrouwbaar, uniek en uitbreidbaar.

Een professionele website gaat verder dan een mooi design. Wij bouwen een veilige, betrouwbare en snelle website die op alle apparaten vlekkeloos werkt. Daarnaast is de website gemakkelijk uit te breiden met nieuwe functies en tools. Wil je bestaande foto’s of teksten wijzigen? Door het gebruiksvriendelijke systeem pas je de website eenvoudig aan. Ontdek de voordelen van onze websites. 

Veilig

Wij voeren regelmatig updates en back-ups uit.

Responsive

Op alle apparaten gemakkelijk te navigeren.

Integraties

Alle functies te integreren die jij nodig hebt.

Snelheid

Snelle laadtijden zodat je bezoekers behoud.

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudig zelf je website beheren en aanpassen.

Geen beperkingen

Onze ervaren specialisten kunnen alles realiseren.

Zij hebben ons al uitgedaagd.

Van zakelijke websites tot webshops.

Wil jij een zakelijke website laten maken of wil je een webshop beginnen? Onze ervaren webdesigners realiseren een website die aan jouw visie voldoet. Jouw website wordt volledig op maat gemaakt, dit biedt oneindige mogelijkheden. Doordat we werken met erkende CMS-systemen, blijft het betaalbaar en eenvoudig zelf te beheren. Wij kunnen precies die functionaliteiten inbouwen die jouw website of webshop nodig heeft. Wij zetten jouw wensen om in een geweldig eindresultaat.

ons stappenplan voor

Webdesign

Kennismaking

In een vrijblijvend intakegesprek brengen we al jouw wensen in kaart. Van bedrijfsfotografie tot pakkende teksten, wij geven je deskundig advies en stellen een offerte op maat op. Na goedkeuring gaan wij aan de slag. 

Concept

Op basis van jouw input maken wij het eerste ontwerpvoorstel. Wij ontvangen jouw waardevolle feedback en bespreken samen het opgeleverde concept. Hierdoor blijf je continu betrokken bij het project. 

Ontwikkeling

Staat de basis goed? Dan gaan we over tot het ontwikkelen van de website. We verzamelen alle nodig content, van foto’s tot teksten, zodat we een kwalitatief eindproduct realiseren. Ook tijdens deze fase is er ruimte voor feedback, zodat we de puntjes op de i kunnen zetten.

Oplevering

Vervolgens verzorgen wij de livegang en nazorg van de website. In overleg bepalen we de datum van livegang, zodat je direct op de hoogte bent. Is de website opgeleverd? Wij geven je de nodige instructies, zodat je de website zelf kunt beheren en aanpassen.

Vermarkten

Je wil natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers op je website en klanten binnenhalen. Met aanvullende diensten zoals SEO, SEA en social media zetten we jouw bedrijf succesvol op de kaart. Onze creatieve marketeers werken nauw samen aan jouw digitale strategie.

Succesverhalen van onze opdrachtgevers.

De kracht van langetermijnsamenwerkingen, weergegeven in succesvolle cases die we met trots hebben opgeleverd. Daag jij ons uit met jouw project?

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Benieuwd naar onze klantervaringen? Lees onze reviews en ontdek de kracht van Flexxmarketing.

Een greep uit onze expertises.

Zoekmachine optimalisatie

Wil je meer aanvragen of kan jouw webshop wel een boost gebruiken? Onze ervaren SEO-specialisten zorgen ervoor dat jouw website of webshop vindbaar is op de meest interessante zoekwoorden.

Google ads

Met zoekmachine adverteren bereik je effectief jouw doelgroep en behaal je snel resultaat. Je hebt de volledige controle over de kosten en de resultaten zijn nauwkeurig te achterhalen.

Social media

Wij verzorgen de content, het design, maar zorgen ook voor interactie met je doelgroep. Toffe visuals, pakkende teksten en de perfecte CTA zorgen ervoor dat jouw social media resultaat oplevert.

Bedrijfsfotografie

Met boeiende bedrijfsfotografie laat je een verbluffende eerste indruk achter. Wij verzorgen professioneel beeldmateriaal voor jouw bedrijf, van teamfoto’s tot sfeerbeelden.

Maak kennis met ons team.

Jeffry
Webdesign specialist
Britt
Fotograaf & Social media specialist
Dennis
SEO-specialist

Kom in contact

Wil jij een onderscheidende website laten maken?

Heeft jouw bedrijf een professioneel webdesign bureau nodig? Neem contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren. 

  Een vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten 

Wil jij een onderscheidende website laten maken?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang onze nieuwsbrief ieder kwartaal.