Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine advertenties zorgen voor snel resultaat. Wij bouwen effectieve advertenties waarmee je jouw concurrentie verslaat. 

Flexxmarketing

Laat je bedrijf groeien met Google Ads.

Zoekmachine adverteren (SEA) biedt veel voordelen. Met zoekmachine adverteren sta je direct bovenaan in de zoekresultaten van de zoekmachines. Dit zorgt meestal direct voor meer aanvragen of bestellingen.

Een potentiële klant die opzoek gaat naar een dienst komt direct bij jouw website uit. Je betaalt advertentiekosten per klik. Hoe beter het account wordt ingericht, hoe lager de kosten per klik.

We ontwikkelen voor ieder bedrijf een passende strategie. Je weet hierdoor snel hoeveel omzet er uit elke euro die je in advertenties investeert komt.

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Online marketing

Trek meer bezoekers naar je website.

Wil je meer aanvragen ontvangen of kan jouw webshop wel een boost gebruiken? Onze SEA-specialisten zorgen ervoor dat jouw website of webshop vindbaar is via Google Ads. In combinatie met sterke content zetten we bezoekers om naar waardevolle klanten. We brengen alle kansen in kaart, zodat jouw website een mooie groei maakt. Omdat SEA een langdurig en ingewikkeld proces is, is het uitbesteden hiervan een begrijpelijke keuze. Laat de SEA over aan Flexxmarketing en realiseer meer resultaat.

De voordelen van SEA.

Het doel van SEA is om meer relevante bezoekers naar je website toe te trekken, zodat de aanvragen of verkopen stijgen. Door bovenin de zoekresultaten op Google te verschijnen bereik je de juiste bezoekers. Meer bezoekers betekent meer potentiële klanten. SEA brengt veel interessante voordelen met zich mee. Redenen genoeg om nu te beginnen met SEA.

Betrouwbaarheid

Een hoge ranking laat een vertrouwde indruk achter.

Meer bekendheid

Jouw merk wordt vaker gezien door je doelgroep.

Lokaal vindbaar

Wees de lokale specialist in je eigen omgeving.

Lange termijn

Je merkt voor een langere tijd resultaat.

Gebruikerservaring

Je website is makkelijker te vinden en te navigeren.

Meetbaar

Je kunt precies zien hoe goed je website presteert.

Online marketing

Zij hebben ons al uitgedaagd.

Kien
Google Ads

Ontdek de voordelen van SEA.

Met zoekmachine adverteren bereik je effectief jouw doelgroep en behaal je snel resultaat. Dit geldt ook voor nieuwe bedrijven en nieuwe websites. Je hebt de volledige controle over de kosten en de resultaten zijn nauwkeurig te achterhalen. 

Het is meetbaar wat elke euro aan advertenties oplevert aan omzet. Hierdoor zijn SEA campagnes goed schaalbaar. Zo hebben we cases van klanten die begonnen zijn met een investering van €300 per maand wat is opgelopen tot €15.000+. 

ons stappenplan voor

Zoekmachine adverteren

Kennismaking

In een vrijblijvend gesprek brengen we al jouw wensen in kaart. Op welke zoekwoorden wil je beter scoren en welke concurrenten wil je verslaan? Wij geven je een deskundig en eerlijk advies en stellen daarna een offerte op. 

Zoekwoordonderzoek

Met een uitgebreid onderzoek brengen we de meest relevante en interessante zoekwoorden boven water. Dit leggen we vast in een overzichtelijke SEA-rapportage. In overleg worden de juiste zoekwoorden opgepakt. 

Uitvoeren

Is de strategie vastgelegd? Dan beginnen we direct met het plaatsen van de advertenties. De focus ligt op het perfectioneren van de inhoud, techniek, autoriteit en overtuigingskracht. Hierdoor leggen we een duurzame en stabiele basis voor jouw advertenties.

Monitoren

Wanneer de SEA-advertenties online staan, worden de resultaten continu gemonitord. Aan het einde van iedere maand ontvang je een nieuwe SEA-rapportage, zodat je de gemaakte stappen zelf kunt bekijken. Hoog tijd om nieuwe zoekwoorden op te pakken. 

Bespreking

Op basis van de SEA-rapportage wordt er een nieuw plan voorgesteld en besproken. Waar liggen nog kansen en welke zoekwoorden zijn het meest interessant? Omdat SEA een continu proces is, is het maandelijks verbeteren van je advertenties onmisbaar.

Ontdek de voordelen van SEA.

Met deze vorm van online marketing kun je gericht jouw doelgroep bereiken en kun je snel resultaat bereiken. Daarbij heb je volledige controle over de kosten en is het goed inzichtelijk wat de resultaten zijn. 

Het is meetbaar wat elke euro aan advertenties oplevert aan omzet. Hierdoor zijn SEA campagnes goed schaalbaar. Zo hebben we cases van klanten die begonnen zijn met een investering van €300 per maand wat is opgelopen tot €15.000+. 

Google Ads

SEA uitbesteden aan Flexxmarketing.

  Wij beheren jaarlijks €3.000.000+ aan advertenties.
  Ruim 80% van onze klanten behaalt positief resultaat.
  Wij sturen maandelijks (begrijpelijke) rapportages.
  Wij zijn gecertificeerd en Google Partner.
  Meer dan 500 miljoen vertoningen per jaar.

SEA

SEA uitbesteden aan Flexxmarketing.

  Wij beheren jaarlijks €3.000.000+ aan advertenties.
  Ruim 80% van onze klanten behaalt positief resultaat.
  Wij sturen maandelijks (begrijpelijke) rapportages.
  Wij zijn gecertificeerd en Google Partner.
  Meer dan 500 miljoen vertoningen per jaar.

SEA

Succesverhalen van onze opdrachtgevers.

De kracht van langetermijnsamenwerkingen, weergegeven in succesvolle cases die we met trots hebben opgeleverd. Daag jij ons uit met jouw project?

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Benieuwd naar onze klantervaringen? Lees onze reviews en ontdek de kracht van Flexxmarketing.

Een greep uit onze expertises.

Webdesign

Wil jij een website laten maken voor jouw bedrijf? Een unieke website is essentieel om waardevolle bezoekers te overtuigen. Onze designers realiseren een visueel sterke website waar je trots op bent.

Zoekmachine optimalisatie

Door het inzetten van zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt jouw website beter vindbaar. Hoe hoger je in de organische zoekresultaten rankt, hoe meer gratis bezoekers je website trekt.

Social media

Wij verzorgen de content, het design, maar zorgen ook voor interactie met je doelgroep. Toffe visuals, pakkende teksten en de perfecte CTA zorgen ervoor dat jouw social media resultaat oplevert.

Bedrijfsfotografie

Met boeiende bedrijfsfotografie laat je een verbluffende eerste indruk achter. Wij verzorgen professioneel beeldmateriaal voor jouw bedrijf, van teamfoto’s tot sfeerbeelden.

Maak kennis met ons team.

Jeffry
Webdesign specialist
Britt
Fotograaf & Social media specialist
Dennis
SEO-specialist
Kom in contact

Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  Een vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang onze nieuwsbrief ieder kwartaal.