Professioneel logo laten ontwerpen.

Professioneel logo laten ontwerpen.

Met een professioneel logo, zorgvuldig ontworpen door Flexxmarketing, maak je blijvende impact op jouw doelgroep.

Webdesign Ermelo

Een professioneel logo laten maken.

Jouw logo is de uitstraling van jouw bedrijf. Het maakt direct duidelijk waar je bedrijf voor staat en voor gaat. Achter elk logo zit een verhaal. Het is daarom belangrijk dat een logo aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf en van jou als ondernemer.

Bij Flexxmarketing ontwerpen we unieke logo’s die aansluiten bij jouw bedrijf. Wij denken proactief met je mee en ontzorgen jou volledig in het proces. Als dit is wat bij jouw bedrijf past, is Flexxmarketing de juiste keuze voor jou.

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Logo’s gecreëerd door Flexxmarketing.

Korte lijnen en transparante tarieven.

Bij Flexxmarketing hebben we designers met jarenlange ervaring die gespecialiseerd zijn in het maken van onderscheidende logo’s. Daarnaast kunnen wij ook ondersteuning bieden op het gebied van een passende marketingstrategie. Met specialismen zoals Google Ads, zoekmachine optimalisatie en webdesign zetten we jouw bedrijf effectief op de kaart.

Door onze uitgebreide expertises in online marketing, bouwen we websites en webshops die resultaat opleveren. Door een sterke website te laten ontwerpen en bouwen, in combinatie met een uniek logo ben je voor je het weet online zichtbaar bij jouw doelgroep.

Ben jij benieuwd wat de kosten zijn van logodesign? Bij Flexxmarketing hebben we voor ieder wat wils. Zowel klanten met een klein als groot budget kunnen bij ons terecht. Wij hanteren transparante prijzen en communiceren hier ook transparant over. In onze offertes lichten wij toe waar de kosten in zitten. Hierdoor weet je exact waar je aan toe bent. Uiteraard is de prijs van verschillende factoren afhankelijk, daarom bieden wij jou graag een offerte op maat.

Logo design op maat.

Bij Flexxmarketing leveren we de service die je verwacht, maar daar doen we altijd nog een schepje bovenop. Door onze ruime kennis en ervaring bieden we de juiste hulp en zorgen we voor een logo die converteert. Een excellent logo en bijpassende huisstijl is de fundering van jouw onderneming.

Wil jij je onderscheiden van je concurrentie? Laat je logo en huisstijl ontwerpen door Flexxmarketing, dan gaan samen we voor online succes!

Wat opdrachtgevers zeggen.

Kom in contact

Logo laten maken?

Heeft jouw bedrijf een logo nodig? Neem contact op met en we gaan samen naar online succes. Onze creatieve marketeers denken graag met je mee.

  Een vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten

Logo laten maken?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   Een vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.