Een website vol belevenis.

Een website vol belevenis.

online marketingre-design

re-designonline marketing

Opdrachtgever

Aurora Reizen

Expertises

Re-design, Wordpress webdesign,  Online Marketing

Website

Met elke klik een stap dichter bij een volgend avontuur.

Aurora Reizen is een reisorganisatie die een passie heeft voor IJsland en de overige Mid-Atlantic (Groenland en Faeröer eilanden). De passie voor deze regio is begonnen met IJsland en later uitgebreid naar Groenland en de Faeröer eilanden. Alle mooie plekken die zij ontdekt hebben willen ze met jou delen. Naast de hoogtepunten, gaan ze juist ook buiten de gebaande wegen. 

Elke pagina van de website is zorgvuldig vormgegeven om het hart van de avonturier te raken; met zorgvuldig gekozen beelden, inspirerende reisverhalen, en alle nodige informatie om de reis van je dromen werkelijkheid te laten worden. We hebben ervoor gezorgd dat het doel van Aurora Reizen – het bieden van unieke, persoonlijke reiservaringen – duidelijk in de website naar voren komt.

Na
Voor

Zorgvuldig uitgekozen content.

Bij de transformatie van de website hebben we niet alleen aandacht besteed aan het design en de functionaliteit, maar ook met grote zorgvuldigheid de content, zoals teksten en foto’s, geselecteerd. De oude website miste levendigheid, gebruiksvriendelijkheid en vooral een echte beleving van wat Aurora Reizen te bieden heeft. Dit was ons startpunt, en van daaruit hebben we ons ingezet om deze aspecten sterk te verbeteren.

We begrijpen dat een website meer is dan alleen een online visitekaartje; het is een verlengstuk van het merkverhaal en de ervaring die je als bedrijf wilt overbrengen. 

Geoptimaliseerd voor 
beleving en conversies.

Bij de vernieuwing van Aurora Reizen’s website hadden we een dubbele focus: het maximaliseren van de gebruikersbeleving en het verhogen van conversies. Deze twee doelen gaan ook deels hand in hand; een goede gebruikerservaring leidt doorgaans tot hogere conversieratio’s.

Intuïtieve gebruikerservaring
We hebben ons gericht op het bieden van een intuïtieve gebruikerservaring die de bezoekers gemakkelijk door de site leidt en hen helpt bij het vinden van de informatie die zij nodig hebben.

Conversiedoelen 
We hebben de website ontworpen om de conversieratio te optimaliseren. Dit hebben we gedaan door gebruik te maken van overtuigende call-to-actions, duidelijke en levende reizenpagina´s en een beleving op de gehele website. 

Beleef nu de nieuwe website.

Stap binnen in de vernieuwde wereld van Aurora Reizen en laat je meevoeren op een reis waar elke klik je een stap dichter bij je volgende avontuur brengt. Beleef het zelf op de gloednieuwe website, tot stand gekomen door creativiteit en ervaring van Flexxmarketing. Jouw reisdromen beginnen hier. 

Wil jij een onderscheidende website laten maken?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  Een vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.