Huisstijl en custom website.

Huisstijl en custom website.

websitehuisstijl

websitehuisstijl

Opdrachtgever

BdV Tuinspecialist 

Expertises

Huisstijl, Website

Website

Alles voor een droomtuin.

BdV Tuinspecialist biedt alles voor een droomtuin, van advies en aanleg tot onderhoud. Een gewone tuin is voor BdV Tuinspecialist niet genoeg, ze zetten altijd een stapje extra voor het realiseren van een droomtuin. 

Al sinds 2018 heeft BdV Tuinspecialist een samenwerking met Flexxmarketing. Als gevolg van deze succesvolle samenwerking en de groei die BdV Tuinspecialist heeft doorgemaakt, was het tijd voor een vernieuwing van de website en huisstijl. 

Krijg een impressie van de website.

Deze moderne en professionele website is een blikvanger en biedt inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een droomtuin. Op de website staat het beeldmateriaal voorop en zijn de teksten ondergeschikt. 

Een creatieve website vol belevenis.

Bij deze website draait het voornamelijk om het krachtig naar voren brengen van de juiste beelden, een foto zegt immers meer dan duizend woorden. Zowel op mobiel, tablet als desktop staan deze beelden voorop. 

Wij hebben een grondige voorselectie gemaakt qua beeldmateriaal en slechts enkele projecten uitgelicht. We hebben enkel de beste beelden en projecten terug laten komen op de website. Gezien de klant meer wilt focussen op grotere en luxere tuinen, hebben we dit centraal gesteld. 

Het eindresultaat - een moderne website

De website is naar volle tevredenheid gerealiseerd en we zien dat de interesse op deze website een stuk hoger ligt dan de oude website. Het percentage van bezoekers die de website direct bij binnenkomst verlaten is een stuk lager. Daarnaast is de tijd die men op de website doorbrengt ook een stuk langer, wat wijst op meer interesse. 

We beheren de website en voeren het onderhoud uit. Verder gaan wij vanaf deze zomer verder met de marketingactiviteiten (SEO & SEA). Deze klant gaat in eerste instantie zelf aan de slag met online marketing gezien de ervaring die ze in huis hebben

Wil jij een onderscheidende website laten maken?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.