Realisatie huisstijl en website.

Realisatie huisstijl en website.

huisstijl website

website huisstijl

Opdrachtgever

Guapa Locaties

Expertises

Logo, Huisstijl, Wordpress webdesign

Website

Vind de ideale fotografie locatie.

Heb je een creatieve uitdaging omdat je nog niet de perfecte locatie voor je fotoshoot of videoproductie hebt gevonden? Geen paniek, Guapa Locaties staat voor je klaar! Bij Guapa locaties draait alles om het vinden van die ene, unieke locatie die jouw productie naar een hoger level tilt.

Guapa Locaties is een start-up, opgericht in 2023. Flexxmarketing is vanaf de start betrokken geweest bij o.a. de ontwikkeling van de huisstijl en de online uitingen zoals de website. 

Een goed concept, maar nog geen uitwerking.

Een uniek concept, goede ideeën, maar nog geen concrete uitwerking en marketingstrategie. Flexxmarketing kreeg de uitdagende opdracht om hier verandering in te brengen. 

We zijn het project begonnen met een inventarisatie, doelgroepanalyse en concurrentieanalyse. Dit in combinatie met de uitgebreide intake, gaf ons genoeg informatie om te beginnen met de ontwikkeling van het logo en de huisstijl. We hebben gekozen voor een speelse en kleurrijke uitstraling. 

Eenvoudig filteren, hoge gebruiksvriendelijkheid.

Het vinden van de ideale locatie dient zeer gemakkelijk en overzichtelijk te zijn. We hebben daarom een filter ontwikkeld waarmee de bezoeker snel en makkelijk zijn of haar wensen kan filteren. Door een gebruiksvriendelijke website zullen bezoekers meer tijd doorbrengen op de website en wordt de kans groter dat zij contact opnemen. 

Gedetailleerd zoekfilter
Het doel is om de bezoeker snel een locatie te laten vinden die aansluit bij zijn of haar wensen. Dit verhoogt de kans op een lead en zorgt voor een goede online (merk)beleving. Daarom hebben we een gedetailleerd en dynamisch filter ontwikkeld die in de toekomst eenvoudig kan worden uitgebreid. 

Passend design
We hebben de website ontworpen aan de hand van de klantwensen en uitgebreide analyses. Zo weten we zeker dat de website aansluit bij de wensen en behoeften van zowel de gebruiker als onze klant. Voor het design van de website is gebruik gemaakt van een mobile-first design. 

Een uniek eindresultaat.

Door de combinatie van een innovatief ontwerp en functionele elementen hebben we als doel om een website te maken die niet alleen aantrekkelijk is om naar te kijken, maar ook gemakkelijk te navigeren én te gebruiken is voor bezoekers.

We beginnen altijd met een brainstormsessie om de doelstellingen van onze klant beter te begrijpen en een plan te ontwikkelen om deze doelen te bereiken. We gebruiken deze sessie als basis om een visueel concept te creëren dat past bij de branding van onze klant en de gewenste doelstellingen weergeeft.

Ons team heeft er hard aan gewerkt om deze website te ontwikkelen en wij zijn blij met het uiteindelijke product. Het eindresultaat sluit volledig aan bij de ontwikkelde branding en wensen van de klant.

Wil jij een onderscheidende website laten maken?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.