Branding en website.

Branding en website.

website online marketingfotografie

website fotografie

Opdrachtgever

Dezzy’s 

Expertises

Huisstijl, Wordpress webdesign, fotografie, strategie

Website

"Complete your outfit with our color lenses"

Dezzy’s glamour eyes is opgericht in 2021 en biedt realistisch gekleurde contactlenzen die een jaar lang gedragen kunnen worden. De gekleurde lenzen zijn al in diverse media beland en hebben veel aandacht getrokken. Zo is Dezzy’s o.a. gevraagd voor het programma ‘Lekker in je vel’ op RTL4 & Videoland.

Vanuit de vestiging in Scherpenzeel worden de lenzen door heel Europa verkocht. Flexxmarketing is ingeschakeld, omdat de eerste webshop gebouwd is zonder specialistisch bureau en branding. 

Webdesign case

Fotoshoot op locatie.

Voor Dezzy’s hebben wij alle beelden mogen realiseren, van productfoto’s tot sfeerbeelden. Het was een uitdaging om de juiste sfeer te creëren en het merk op de juiste manier te presenteren, passend bij de nieuwe branding en website. Ons team heeft hiervoor nauw samengewerkt om ervoor te zorgen dat de foto’s de essentie van Dezzy’s vastleggen.

Door het gebruiken van professioneel apparatuur en professionele verlichting hebben de foto’s de hoogst mogelijke kwaliteit gekregen. Ook is er tijdens de shoot nauw samengewerkt met de modellen en de visagie om de beste poses en uitdrukkingen te vinden voor de foto’s.

Door een goede voorbereiding én samenwerking is deze fotoshoot zeer succesvol afgerond.

Geoptimaliseerd voor 
maximale conversies.

We hebben veel tijd en aandacht besteed aan het ontwerp en de functionaliteiten van de website om ervoor te zorgen dat deze de juiste boodschap overbrengt en de bezoekers aanzet tot actie. 

Intuïtieve gebruikerservaring
We hebben ons gericht op het bieden van een intuïtieve gebruikerservaring die de bezoekers gemakkelijk door de site leidt en hen helpt bij het vinden van de informatie die zij nodig hebben.

Conversiedoelen 
We hebben de website ontworpen om de conversieratio te optimaliseren. Dit hebben we gedaan door gebruik te maken van overtuigende call-to-actions, duidelijke en informatieve productpagina’s en een eenvoudig afrekenproces.

Visuele aspecten
We hebben ervoor gezorgd dat de website er professioneel uitziet en past bij de branding van onze klant. Dit hebben we bereikt door o.a. gebruik te maken van aantrekkelijke visuals en een consistent kleurenschema.

Een uniek eindresultaat.

Door de combinatie van een innovatief ontwerp en functionele elementen hebben we als doel om een website te maken die niet alleen aantrekkelijk is om naar te kijken, maar ook gemakkelijk te navigeren én te gebruiken is voor bezoekers.

We beginnen altijd met een brainstormsessie om de doelstellingen van onze klant beter te begrijpen en een plan te ontwikkelen om deze doelen te bereiken. We gebruiken deze sessie als basis om een visueel concept te creëren dat past bij de branding van onze klant en de gewenste doelstellingen weergeeft.

Ons team heeft er hard aan gewerkt om deze website te ontwikkelen en wij zijn blij met het uiteindelijke product. Het eindresultaat sluit volledig aan bij de ontwikkelde branding en wensen van de klant.

Review

“Fijn bedrijf om mee samen te werken. Denken goed met je mee en geven eerlijke adviezen. Een aanrader om je bedrijf tot de next level te tillen!”

Deveny (eigenaresse)

Wil jij een onderscheidende website laten maken?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.