MANTREC BV

MANTREC BV

+ 373% organische bezoekers.
+ 544% bereik in zoekmachines.
+ 35% stijging in CTR.

website sea seo

Mantrec case

Het bedrijf - specialist in machinebouw en metaalbewerking.

MANTREC BV is een toonaangevende speler in machinebouw en metaalbewerking.  Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. MANTREC zorgt ervoor dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd.

MANTREC BV is tot de meest innovatieve dingen in staat door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen. Wij werken al lange tijd samen en hebben MANTREC BV online op de kaart gezet. Al vanaf het prille begin van de onderneming hebben wij mogen bijdragen aan de gehele online strategie wat tot mooie resultaten heeft geleid de afgelopen jaren.

Mantrec case

Website redesign.

De eerste website van MANTREC BV is gebouwd door een andere partij. Wij hebben een vernieuwd ontwerp gemaakt op basis van de oude website. Het nieuwe ontwerp was meer gericht op conversies, gebruiksvriendelijker, professioneler en moderner. 

Na realisatie van het nieuwe ontwerp zijn de online resultaten sterk verbeterd. Het bouncepercentage is aanzienlijk verlaagd en de conversies zijn toegenomen en van hogere kwaliteit. 

SEO | SEA | Strategie.

Om het beschikbare marketingbudget zo effectief mogelijk in te zetten, hebben we een onderzoek gedaan naar de kansen. Vervolgens hebben we een online strategie uitgezet aan de hand van de wensen en doelen van MANTREC BV. 

SEO en SEA bleken het best te passen binnen de uitgezette strategie. MANTREC BV is verder zelf actief aan de slag gegaan met social media. In combinatie heeft dit de afgelopen jaren gezorgd voor een sterke online positie. Het aantal aanvragen is sterk toegenomen. De komende tijd zullen we ons blijven inzetten voor nog meer resultaat en groei. 

Mantrec case
Mantrec case
Mantrec case

Het resultaat.

+ 373% organische bezoekers 
+ 544% bereik in zoekmachines
+ 35% stijging in CTR (doorklikpercentage)
– 27% bounces na redesign

Kom in contact

Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang onze nieuwsbrief ieder kwartaal.