Redesign voor Mantrec B.V.

Redesign voor Mantrec B.V.

website sea seo

Mantrec case

Opdrachtgever

Mantrec B.V. 

Expertises

Re-design, SEO, SEA, Social Media

Website

Specialist in machinebouw en metaalbewerking.

MANTREC BV is een toonaangevende speler in machinebouw en metaalbewerking.  Bij MANTREC zijn de mogelijkheden oneindig. MANTREC zorgt ervoor dat het geheel, van ontwerp tot aan de laatste details, naar wens wordt gerealiseerd.

MANTREC BV is tot de meest innovatieve dingen in staat door de internationale ontwikkelingen op de voet te volgen. Wij werken al lange tijd samen en hebben MANTREC BV online op de kaart gezet. Al vanaf het prille begin van de onderneming hebben wij mogen bijdragen aan de gehele online strategie wat tot mooie resultaten heeft geleid de afgelopen jaren.

Webdesign Mantrec

Social media beheer en strategie.

In het begin jaren heeft Mantrec B.V. zelf de social media profielen beheerd. Sinds 2023 hebben wij het beheer overgenomen, wat tot mooie resultaten heeft geleid. Niet alleen ziet het profiel er een stuk professioneler uit en in lijn met de huisstijl en website, ook is het aantal volgers en impressies sterk toegenomen. 

Wij ontzorgen Mantrec B.V. volledig op het gebied van social media. We maken alle posts, werken aan de strategie en zorgen voor meer bereik via social media. 

Social media beheer

Grote impact met zoekmachine marketing.

De afgelopen jaren is Flexxmarketing druk bezig geweest om Mantrec B.V. in de zoekmachines op de kaart te zetten. Zo hebben we meerdere organische topposities behaald (SEO) en komen er maandelijks leads uit zoekmachine advertenties(SEA). 

Om maximaal resultaat te behalen wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk data, deze data wordt uitvoerig door ons geanalyseerd.  Op basis van deze data optimaliseren we de campagnes steeds verder, zo weten we welke zoekwoorden en extensies goed converteren en spelen we daar adequaat op in. 

Uit een van onze analyses bleek dat op een specifieke dienst veel meer leads binnen kwamen tegen veel lagere kosten per conversie. Om hierop slim in te spelen heeft Flexxmarketing de advertentie strategie daarop aangepast. Door deze campagne extra te boosten, verhogen we het aantal conversies en heeft dit uiteindelijk gezorgd dat de kosten per conversie verder zijn gedaald. 

Google Ads uitbesteden

Een uniek eindresultaat.

Door het verbeteren van de website (re-design) en onze uiteenlopende marketingcampagnes, hebben we mooie resultaten weten te behalen voor Mantrec B.V. 

Voor Mantrec B.V. werken we intern nauw samen om alle campagnes en marketing kanalen naadloos op elkaar af te stemmen. Hierdoor bereiken we meer zichtbaarheid en leads.

Op basis van bovengenoemde werkzaamheden heeft Flexxmarketing voor Mantrec B.V. de volgende resultaten gerealiseerd in de periode 2021 – 2023.

30+ 

Topposities in Google (behaald in periode 2021-2023)

85% 

Groei op social media (periode januari 2023 – juni 2023)

1.77 miljoen

Vertoningen in Google Ads (in periode 2021 – 2023) 

Wil jij een onderscheidende website laten maken?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.