Have Bestratingen

Have Bestratingen

Van geen online zichtbaarheid tot een website die maandelijks zorgt voor een volle agenda.

website  sea seo

Het bedrijf - regionale stratenmaker uit Elburg.

Have Bestratingen is een jong en kwalitatief stratenmakersbedrijf uit Elburg. Ze zijn de regionale specialist in het vakkundig bestraten van openbare wegen, opritten, tuinen, terrassen en bedrijventerreinen. Het bedrijf is in 2020 opgericht door Nick Have, sindsdien is Have Bestratingen uitgegroeid tot een bekende stratenmaker in de regio. 

 

Nick Have kwam in 2020 bij ons met de vraag of wij zijn bedrijf online op de kaart konden zetten. Op het moment dat Nick bij ons kwam, stond het bedrijf nog in de kinderschoenen en waren er nog geen opdrachten in de planning. Inmiddels werkt de website als een krachtige marketingmachine en worden er maandelijkse vele aanvragen binnen gehaald via de website. Wij zijn trots om een bijdrage te hebben mogen leveren aan het succes van Have Bestratingen en hopen de komende jaren mooie successen te behalen. 

Huisstijl ontwikkeling

Have Bestratingen had op het gebied van huisstijl, marketing en webdesign nog niets geregeld. Aan ons de taak om het bedrijf vanaf de grond, online op de kaart te zetten. 

 

Als startpunt van het online succes zijn we begonnen met een onderscheidend, herkenbaar en krachtig logo in combinatie met de ontwikkeling van een herkenbare huisstijl. 

Conversiegerichte website

Om een krachtige marketingfunnel te bouwen, hebben we een maatwerk website ontworpen en gebouwd. Deze website moest als belangrijke basis voor het online succes dienen. Daarom heeft Flexxmarketing  haar mouwen opgestroopt voor het bouwen van een website voor Have Bestratingen met als doel om leads te genereren. Onze webdesigners zijn samen met onze marketeers aan de slag gegaan om de ideeën te vertalen naar een unieke website. 

Online marketing strategie

SEO
Organische, duurzame groei. De ‘gratis’ manier om klanten binnen te halen, omdat je de bovenste posities van de resultatenpagina bekleedt. Na het herschrijven van de websiteteksten en de inlinkstructuur van het design, is er een goede basis gelegd voor organische vindbaarheid. Inmiddels wordt de website van Have Bestratingen zeer goed gevonden wat zorgt voor vele leads per maand. De website dekt met meer dan 20 pagina’s de top 5 posities in de zoekmachine. 

SEA
Om extra leads te verzamelen hebben we voor Have Bestratingen ook een duurzame SEA (Google Ads) campagne opgezet. Deze wordt breed ingezet om te zorgen voor zoveel mogelijk bereik en contactmomenten. Om voor een maximaal effect te zorgen worden alle ex-bezoekers opnieuw getarget met banner advertenties. 

Professionele fotoshoot zakelijk

Het resultaat.

Toen Nick Have bij ons aanklopte, had het bedrijf nog geen enkele opdracht in de agenda omdat het een nieuw bedrijf was. Nadat wij met de huisstijl, website en marketing aan de slag zijn gegaan, kwamen de eerste aanvragen vrij snel binnen.

Momenteel zorgen onze inspanningen  maandelijks voor een volle agenda.  

Kom in contact

Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang onze nieuwsbrief ieder kwartaal.