Lancering van Flame Control.

Lancering van Flame Control.

website online marketing

Opdrachtgever

Flame Control B.V.

Expertises

Wordpress webdesign, fotografie, SEO, social media en SEA. 

Website

Specialist in brandbeveiliging.

Bij Flame Control BV is men op het juiste adres voor betaalbare en betrouwbare brandbeveiliging in het hele land. Met een team van ruim 35 specialisten, is Flame Control BV de landelijke specialist in brandbeveiliging. Flame Control BV is gespecialiseerd in het onderhouden en leveren van brandblusmiddelen, brandblussystemen, brandmeldinstallaties droge blusleidingen, noodverlichting, AED, rookmelders en meer.

Volledig vernieuwde website.

We gingen van start met het ontwikkelen van een nieuwe website, passend binnen de huidige huisstijl. In de afgelopen jaren is Flame Control BV uitgegroeid van 5 personen naar 35 personen. Daarbij hoorde een passend design, die past bij de omvang van het bedrijf. We hebben alles verzorgd, van teksten toto fotomateriaal en design. Dit zorgt voor een krachtig geheel en een professionele uitstraling door de hele website heen.  

Fotografie

Een wereld van verschil.

De nieuwe website van Flame Control BV is een wereld van verschil met de oude website. Na de eerste weken zien we al mooie resultaten. Het bouncepercentage is aanzienlijk verlaagd en de tijd die bezoekers spenderen op de website is sterk verhoogd. Bovendien is het aantal conversies en het conversiepercentage gestegen, dit lijdt automatisch tot meer opdrachten. Dit is veelbelovend voor de toekomst. Met de nieuwe website hopen wij de basis te hebben gezet om de komende jaren verder door te groeien.

Professionele fotografie.

Om de website een onderscheidende uitstraling te geven, heeft onze fotograaf een uitgebreide fotoreportage uitgevoerd. Van tevoren is er een plan (draaiboek) opgesteld, zodat we het maximale uit de fotoshoot konden halen. Van haarscherpe sfeerbeelden tot gedetailleerde productfoto’s, met voldoende kwalitatieve beeldmateriaal is onze fotograaf aan slag gegaan. Door de beste foto’s te selecteren en te bewerken, gaan we voor de hoogste kwaliteit. Door eigen professionele foto’s te gebruiken, heeft de website een betrouwbare en herkenbare uitstraling gekregen. Naast het promoten van de website wordt het beeldmateriaal ingezet voor de nieuwe social media strategie. Bekijk hieronder het eindresultaat van de fotoreportage.

Van SEO tot SEA.

Voor Flame Control BV zijn we al een aantal jaren aan de slag op het gebied van online marketing, met prachtige resultaten als gevolg. We hebben het aantal bezoekers binnen enkele jaren verhoogd van 10 per dag naar gemiddeld ruim 125 per dag. Ook hebben we tientallen topposities in de zoekmachine behaald door inzet van SEO. Door de goede vindbaarheid komen er dagelijks leads binnen. Niet alleen leads, maar ook sollicitanten weten Flame Control BV inmiddels te vinden. 

Wil jij een onderscheidende website laten maken?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.