Portfolio

Hieronder treft u de meest recente werken die door Flexxmarketing zijn opgeleverd. Neem gerust contact met ons op om een kijkje te nemen in ons complete portfolio. 

BdV uw tuinspecialist

Voor BdV uw tuinspecialist hebben wij deze website binnen een week opgeleverd. De website en teksten zijn volledig door Flexxmarketing verzorgd.

Outdoor Luxury

Voor Outdoor Luxury hebben wij een ‘luxe’ website mogen ontwerpen gericht op conversies. De teksten zijn ook door ons geschreven. 

Cateringconnect.nl

Voor Cateringconnect.nl hebben wij een platform gebouwd die vraag en aanbod tussen cateraars en consumenten bij elkaar brengt. Inclusief diverse modules.

De Tuinmuurspecialist

Voor De Tuinmuurspecialist hebben wij deze mooie website mogen opleveren. De wens was het uitstralen van luxe en een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Flame Control BV

Voor Flame Control heeft Flexxmarketing een website opgeleverd, volledig op maat. Tevens wordt maandelijks de online marketing aan ons overgedragen.

Stort-slurf.nl

Voor stort-slurf.nl hebben wij een webshop gemaakt. Daarnaast verzorgen wij de online marketing en hebben we een Duitse webshop gemaakt. 

Marianne Maakt

Voor Marianne Maakt hebben wij een webshop op maat gemaakt met roulerende gerechten. Wij hebben alles verzorgd, van teksten tot een deel v/d foto’s. 

Florax ~ trouwambtenaar

Voor Florax, een trouwambtenaar, hebben wij deze website opgeleverd. Wij hebben de site ontworpen en gebouwd. De teksten en foto’s zijn door de klant aangeleverd.

De Paardenspecialist

Een webshop in combinatie met een informatieve website was de wens. Deze is website is naar wens uitgevoerd en binnen 2 weken opgeleverd.

Tip Top Ventilatie

Wij hebben de website van Tip Top Ventilatie naar tevredenheid mogen opleveren. De foto’s en de teksten zijn door de klant geschreven en aangeleverd.  

ASD Multiservice

Een moderne, overzichtelijke, uitgebreide en pakkende website was de wens van deze klant. Wij hebben alles verzorgd behalve de teksten, deze zijn door de klant aangeleverd.

Accountflex BV

Een simpele en gebruiksvriendelijke website die later kan worden uitgebreid was de wens van deze klant. Deze wens hebben wij naar tevredenheid uitgevoerd. 

V.d Craats Bestratingen

Wij hebben de website van v.d Craats Bestratingen mogen ontwerpen en bouwen. Tevens hebben wij de teksten volledig op maat geschreven. 

Schoonmaak Fikse

Schoonmaak Fikse heeft Flexxmarketing een website laten bouwen. Een simpele, snelle, gebruiksvriendelijke website was de wens van de klant.

Mars Koeltechniek

Wij hebben de website van Mars Koel-en Installatietechniek mogen opleveren. De foto’s en teksten heeft Flexxmarketing deels  verzorgd. 

Muller Multidiensten

Wij hebben de website van Muller Multidiensten mogen ontwerpen en bouwen. Tevens hebben wij de teksten geschreven en fotomateriaal geleverd.

VSB Dak- en Wand

Wij hebben de website van VSB dak- en wand compleet mogen bouwen en ontwerpen. De website is binnen 1 week opgeleverd.

Zahron

Wij hebben de website van Zahron mogen bouwen. Het fotomateriaal is aangeleverd door de klant. De website is volledig op maat gemaakt. 

Praktijk De Bree

Wij hebben het logo en de website van Praktijk de Bree mogen ontwerpen en bouwen. Tevens hebben wij de teksten geschreven en fotomateriaal geleverd.

De Zwaluw Koffie enzo

Wij hebben de website De Zwaluw Koffie enzo ontworpen en gebouwd. De duidelijke en overzichtelijke website is in c.a. 1 week opgeleverd. 

Van Nijhuis Installatietechniek

Wij hebben de website van Van Nijhuis Installatietechniek ontworpen en gebouwd. Tevens hebben wij de teksten geschreven en fotomateriaal geleverd.

JBO Brandbeveiliging

Wij hebben de website van JBO Brandbeveiliging mogen ontwerpen en ontwikkelen. Inclusief tekst en fotomateriaal en overige.

Aquative BV

Aangezien de vorige website verouderd was in zowel de grafische kant als de informatieve kant, hebben wij een nieuwe website voor Aquative gemaakt. 

JML Dienstverlening

Voor JML Dienstverlening hebben wij een eenvoudige website opgeleverd. We hebben een portfolio gemaakt van de klant zijn werkzaamheden.

Drost Administratie

Een simpele en moderne website dienend als een online visitekaartje, dat was de opdracht voor de website van Drost Administratie.

Praktijk Sta Sterk

Voor Praktijk Sta Sterk hebben wij een nieuwe website gemaakt en verzorgen wij een deel van de online marketing (Google Ads).

Verweij Uitvaart Ondersteuning

Een simpele, voordelige en gebruiksvriendelijke website inclusief tekst en foto’s binnen een zeer korte termijn. Dat was de wens van deze klant die wij hebben uitgevoerd.

Joraplugs BV

Voor Joraplugs hebben wij een eenvoudige website opgeleverd, volledig naar wens. Tevens hebben wij de teksten opgesteld en fotomateriaal aangeleverd.

Kindercoaching Sol

Wij hebben de website van Kindercoaching Sol mogen ontwerpen en bouwen. Tevens hebben wij een deel van het fotomateriaal aangeleverd. 

YOP Yoga

Wij hebben de website van Yop Yoga mogen bouwen en ontwerpen. Het fotomateriaal is aangeleverd door de klant.

LED Profit

Voor LED Profit heeft Flexxmarketing een website opgeleverd, volledig op maat. Tevens wordt maandelijks de online marketing aan ons overgedragen. 

Wij zijn ook werkzaam voor onder andere: