Portfolio

Hieronder treft u de meest recente werken die door Flexxmarketing zijn opgeleverd. Neem gerust contact met ons op om een kijkje te nemen in ons complete portfolio. 

Flame Control BV

Voor Flame Control heeft Flexxmarketing een website opgeleverd, volledig op maat. Tevens wordt maandelijks de online marketing aan ons overgedragen.

Outdoor Luxury

Voor Outdoor Luxury hebben wij een ‘luxe’ website mogen ontwerpen gericht op conversies. De teksten zijn ook door ons geschreven. 

BdV uw tuinspecialist

Voor BdV uw tuinspecialist hebben wij deze website binnen een week opgeleverd. De website en teksten zijn volledig door Flexxmarketing verzorgd.

De Tuinmuurspecialist

Voor De Tuinmuurspecialist hebben wij deze mooie website mogen opleveren. De wens was het uitstralen van luxe en een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Aquative BV

Aangezien de vorige website verouderd was in zowel de grafische kant als de informatieve kant, hebben wij een nieuwe website voor Aquative gemaakt. 

Marianne Maakt

Voor Marianne Maakt hebben wij een webshop op maat gemaakt met roulerende gerechten. Wij hebben alles verzorgd, van teksten tot een deel v/d foto’s. 

Stort-slurf.nl

Voor stort-slurf.nl hebben wij een webshop gemaakt. Daarnaast verzorgen wij de online marketing en hebben we een Duitse webshop gemaakt. 

De Zwaluw Koffie enzo

Wij hebben de website De Zwaluw Koffie enzo ontworpen en gebouwd. De duidelijke en overzichtelijke website is in c.a. 1 week opgeleverd. 

Praktijk De Bree

Wij hebben het logo en de website van Praktijk de Bree mogen ontwerpen en bouwen. Tevens hebben wij de teksten geschreven en fotomateriaal geleverd.

Schoonmaak Fikse

Schoonmaak Fikse heeft Flexxmarketing een website laten bouwen. Een simpele, snelle, gebruiksvriendelijke website was de wens van de klant.

Accountflex BV

Een simpele en gebruiksvriendelijke website die later kan worden uitgebreid was de wens van deze klant. Deze wens hebben wij naar tevredenheid uitgevoerd. 

ASD Multiservice

Een moderne, overzichtelijke, uitgebreide en pakkende website was de wens van deze klant. Wij hebben alles verzorgd behalve de teksten, deze zijn door de klant aangeleverd.

V.d Craats Bestratingen

Wij hebben de website van v.d Craats Bestratingen mogen ontwerpen en bouwen. Tevens hebben wij de teksten volledig op maat geschreven. 

Zahron

Wij hebben de website van Zahron mogen bouwen. Het fotomateriaal is aangeleverd door de klant. De website is volledig op maat gemaakt. 

Praktijk Sta Sterk

Voor Praktijk Sta Sterk hebben wij een nieuwe website gemaakt en verzorgen wij een deel van de online marketing (Google Ads).

LED Profit

Voor LED Profit heeft Flexxmarketing een website opgeleverd, volledig op maat. Tevens wordt maandelijks de online marketing aan ons overgedragen. 

VSB Dak- en Wand

Wij hebben de website van VSB dak- en wand compleet mogen bouwen en ontwerpen. De website is binnen 1 week opgeleverd.

JBO Brandbeveiliging

Wij hebben de website van JBO Brandbeveiliging mogen ontwerpen en ontwikkelen. Inclusief tekst en fotomateriaal en overige.

Kindercoaching Sol

Wij hebben de website van Kindercoaching Sol mogen ontwerpen en bouwen. Tevens hebben wij een deel van het fotomateriaal aangeleverd. 

YOP Yoga

Wij hebben de website van Yop Yoga mogen bouwen en ontwerpen. Het fotomateriaal is aangeleverd door de klant.

Van Nijhuis Installatietechniek

Wij hebben de website van Van Nijhuis Installatietechniek ontworpen en gebouwd. Tevens hebben wij de teksten geschreven en fotomateriaal geleverd.

Joraplugs BV

Voor Joraplugs hebben wij een eenvoudige website opgeleverd, volledig naar wens. Tevens hebben wij de teksten opgesteld en fotomateriaal aangeleverd.

Verweij Uitvaart Ondersteuning

Een simpele, voordelige en gebruiksvriendelijke website inclusief tekst en foto’s binnen een zeer korte termijn. Dat was de wens van deze klant die wij hebben uitgevoerd.

JML Dienstverlening

Voor JML Dienstverlening hebben wij een eenvoudige website opgeleverd. We hebben een portfolio gemaakt van de klant zijn werkzaamheden.

Drost Administratie

Een simpele en moderne website dienend als een online visitekaartje, dat was de opdracht voor de website van Drost Administratie.

HSP Christen Coach

Wij hebben de website van HSP Christen Coach mogen ontwerpen en bouwen. Tevens hebben wij teksten geschreven en fotomateriaal geleverd.

Wij zijn ook werkzaam voor onder andere: