Portfolio

Hieronder tref je een aantal van de door Flexxmarketing opgeleverde websites. De hier weergegeven websites zijn zeer variërend in de kosten, waardoor dit een goed beeld geeft van de mogelijkheden. Mocht je specifieke websites willen zien die passen binnen jouw budget, dan kan dat uiteraard.  Flexxmarketing heeft een portfolio van 100+ websites en kan je dus goed adviseren en informeren. 

Neem gerust contact met ons op om een kijkje te nemen in het complete portfolio.

Cateringconnect.nl

Voor Cateringconnect.nl hebben wij een platform gebouwd die vraag en aanbod tussen cateraars en consumenten bij elkaar brengt. Inclusief diverse modules.

Outdoor Luxury

Voor Outdoor Luxury hebben wij een ‘luxe’ website mogen ontwerpen gericht op conversies. De teksten zijn ook door Flexxmarketing geschreven. 

Capra Nera

Wij hebben de website van Capra Nera mogen bouwen en ontwerpen. Een toonaangevende koffie producent uit Amersfoort. 

Website laten maken

Puurwaterzaak

Voor Puurwaterzaak hebben wij een maatwerk website gebouwd. Ook de SEA en SEO hebben wij voor deze klant mogen uitvoeren. 

De Servettenkoning

Wij hebben de website van De Servettenkoning opnieuw mogen bouwen en ontwerpen. Een wasserij voor horeca en hotels uit ’t Harde.

Kyno Kleuters

Wij hebben de website van Kyno Kleuters mogen bouwen en ontwerpen. Dé hondenschool van de Veluwe uit Oldebroek. 

JP Vastgoedfinancieringen

Wij hebben de website van JP Vastgoedfinancieringen opnieuw mogen bouwen en ontwerpen. Een intermediair voor vastgoed financieringen. 

BdV uw tuinspecialist

Voor BdV uw tuinspecialist hebben wij deze website binnen een week opgeleverd. De website en teksten zijn volledig door Flexxmarketing verzorgd.

Flame Control BV

Voor Flame Control heeft Flexxmarketing een website opgeleverd, volledig op maat. Tevens wordt maandelijks de online marketing aan ons overgedragen.

STORTSLURF

Voor Stortslurf hebben we een webshop gemaakt. Ook verzorgen wij de online marketing en hebben we een Franse en Duitse webshop gemaakt.

Marianne Maakt

Voor Marianne Maakt hebben wij een webshop op maat gemaakt met roulerende gerechten. Wij hebben alles verzorgd, van teksten tot een deel v/d foto’s. 

De Tuinmuurspecialist

Voor De Tuinmuurspecialist hebben wij deze mooie website mogen opleveren. De wens was het uitstralen van luxe en een hoge gebruiksvriendelijkheid.

De Paardenspecialist

Een webshop in combinatie met een informatieve website was de wens. Deze is website is naar wens uitgevoerd en binnen 2 weken opgeleverd.

Tip Top Ventilatie

Wij hebben de website van Tip Top Ventilatie naar tevredenheid mogen opleveren. De foto’s en de teksten zijn door de klant aangeleverd.  

ASD Multiservice

Een moderne, overzichtelijke en pakkende website was de wens van deze klant. Wij hebben alles verzorgd behalve de teksten, deze zijn door de klant aangeleverd.

Stoomcleaning Nederland

Een website die goed vindbaar moet zijn in de zoekmachines was de wens. Daarop hebben we deze website gebouwd en draaien we een SEO + SEA campagne. 

V.d Craats Bestratingen

Wij hebben de website van v.d Craats Bestratingen mogen ontwerpen en bouwen. Tevens hebben wij de teksten volledig op maat geschreven. 

Florax ~ trouwambtenaar

Voor Florax, een trouwambtenaar, hebben wij deze website opgeleverd. Wij hebben de site ontworpen en gebouwd. De teksten en foto’s zijn door de klant aangeleverd.

Mars Koeltechniek

Wij hebben de website van Mars Koel-en Installatietechniek mogen opleveren. De foto’s en teksten heeft Flexxmarketing deels  verzorgd. 

Muller Multidiensten

Wij hebben de website van Muller Multidiensten mogen ontwerpen en bouwen. Tevens hebben wij de teksten geschreven en fotomateriaal geleverd.

VSB Dak- en Wand

Wij hebben de website van VSB dak- en wand compleet mogen bouwen en ontwerpen. De website is binnen 1 week opgeleverd.

Zahron

Wij hebben de website van Zahron mogen bouwen. Het fotomateriaal is aangeleverd door de klant. De website is volledig op maat gemaakt. 

Praktijk De Bree

Wij hebben het logo en de website van Praktijk de Bree mogen ontwerpen en bouwen. Tevens hebben wij de teksten geschreven en fotomateriaal geleverd.

De Zwaluw Koffie enzo

Wij hebben de website De Zwaluw Koffie enzo ontworpen en gebouwd. De duidelijke en overzichtelijke website is in c.a. 1 week opgeleverd. 

Van Nijhuis Installatietechniek

Wij hebben de website van Van Nijhuis Installatietechniek ontworpen en gebouwd. Tevens hebben wij de teksten geschreven en fotomateriaal geleverd.

JBO Brandbeveiliging

Wij hebben de website van JBO Brandbeveiliging mogen ontwerpen en ontwikkelen. Inclusief tekst en fotomateriaal en overige.

Schoonmaak Fikse

Schoonmaak Fikse heeft Flexxmarketing een website laten bouwen. Een simpele, snelle, gebruiksvriendelijke website was de wens van de klant.

Accountflex BV

Een simpele en gebruiksvriendelijke website die kan worden uitgebreid was de wens van deze klant. Dit hebben wij naar tevredenheid uitgevoerd. 

Drost Administratie

Een simpele en moderne website dienend als een online visitekaartje, dat was de opdracht voor de website van Drost Administratie.

Praktijk Sta Sterk

Voor Praktijk Sta Sterk hebben wij een nieuwe website gemaakt en verzorgen wij een deel van de online marketing (Google Ads).

LED Profit

Voor LED Profit heeft Flexxmarketing een website opgeleverd, volledig op maat. Tevens wordt maandelijks de online marketing aan ons overgedragen. 

Joraplugs BV

Voor Joraplugs hebben wij een eenvoudige website opgeleverd, volledig naar wens. Tevens hebben wij de teksten opgesteld en fotomateriaal aangeleverd.

Kindercoaching Sol

Wij hebben de website van Kindercoaching Sol mogen ontwerpen en bouwen. Tevens hebben wij een deel van het fotomateriaal aangeleverd. 

YOP Yoga

Wij hebben de website van Yop Yoga mogen bouwen en ontwerpen. Het fotomateriaal is aangeleverd door de klant.

Aquative BV

Aangezien de vorige website verouderd was in zowel de grafische kant als de informatieve kant, hebben wij een nieuwe website voor Aquative gemaakt. 

JML Dienstverlening

Voor JML Dienstverlening hebben wij een eenvoudige website opgeleverd. We hebben een portfolio gemaakt van de klant zijn werkzaamheden.

Wij zijn ook werkzaam voor onder andere: