Portfolio

Hieronder tref je een aantal van de door Flexxmarketing BV opgeleverde websites. De hier weergegeven websites zijn zeer variërend in de kosten, waardoor dit een goed beeld geeft van de mogelijkheden. Mocht je specifieke websites willen zien die passen binnen jouw budget, dan kan dat uiteraard.  Flexxmarketing BV heeft een portfolio van 150+ websites en kan je dus goed adviseren en informeren. 

Neem gerust contact met ons op om een kijkje te nemen in het complete portfolio.

Blue Shark

Voor Blue Shark hebben wij een ‘luxe’ website mogen ontwerpen gericht op conversies. Het ontwerp is op verzoek van de klant ingericht en gebouwd. 

Outdoor Luxury

Voor Outdoor Luxury hebben wij een ‘luxe’ website mogen ontwerpen gericht op conversies. De teksten zijn ook door Flexxmarketing geschreven. 

Capra Nera

Wij hebben de website van Capra Nera mogen bouwen en ontwerpen. Een toonaangevende koffie producent uit Amersfoort. 

Have Bestratingen

Voor Have Bestratingen hebben wij een website gebouwd. Ook het logo, teksten en foto’s hebben wij verzorgd. Daarbij draaien we SEO en SEA campagnes.

Webdesign

Byouterie Monique

Voor Byouterie Monique, een winkel uit Nunspeet, hebben wij aanvullend op de offline winkel een complete webshop mogen realiseren.  

Westerink Hoveniers

Wij hebben de website van Westerink Hoveniers mogen ontwerpen en bouwen. Ook de teksten zijn door ons geschreven. 

Pointershop.nl

Voor Pointershop.nl hebben wij een volledige maatwerk webshop gebouwd. De webshop is naar volledige wens van de klant gebouwd. 

Webdesign

De Tuinmuurspecialist

Voor De Tuinmuurspecialist hebben wij deze mooie website mogen opleveren. De wens was het uitstralen van luxe en een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Cateringconnect

Voor Cateringconnect.nl hebben wij een platform gebouwd die vraag en aanbod tussen cateraars en consumenten bij elkaar brengt. 

Pauwerfull

Voor Pauwerfull hebben wij een nieuwe website mogen bouwen, die aansluit bij de vernieuwde werkwijze en nieuwe praktijk.

Webdesign

Horecapact

Voor Horecapact hebben wij een nieuwe website mogen bouwen. Horecapact onderhandelt voor meer dan €500 miljoen aan inkoopwaarde. 

Webdesign Nunspeet

JMJ Hypotheken & Verzekeringen

Voor JMJ Hypotheken & Verzekeringen uit Amsterdam hebben wij een nieuwe website gebouwd. De website richt zich op hypotheken, verzekeringen en kredieten. 

Website laten maken Nunspeet

Bouwkunde BNL

Voor bouwkundige tekenbureau BNL uit Nunspeet hebben wij een website mogen realiseren. Tevens beheren wij de SEO campagnes. 

BdV uw tuinspecialist

Voor BdV uw tuinspecialist hebben wij deze website binnen een week opgeleverd. De website en teksten zijn volledig door Flexxmarketing verzorgd.
Webdesign Nunspeet

Flame Control BV

Voor Flame Control BV hebben wij een website opgeleverd, volledig op maat. Tevens beheren wij de gehele online marketing. 

Troostrijck Uitvaartzorg

Wij hebben de website van Troostrijck Uitvaartzorg mogen bouwen. De website is volledig op maat en naar wens gemaakt.

Website laten maken

Recreatie in het Groen

Voor Recreatie in het Groen hebben wij een nieuwe website mogen bouwen inclusief boekingssysteem voor reserveringen v.d. accommodaties. 

Website laten maken Nunspeet

San Ibisas

Voor San Ibisas uit Nunspeet hebben wij de bestaande webshop mogen renoveren. Daarbij hebben we enkele verbeteringen doorgevoerd.

Webdesign

Scheffer Dienstverlening

Voor Scheffer Dienstverlening hebben wij een website naar eigen ontwerp gebouwd. Bovendien beheren wij de marketing campagnes.

Webdesign Nunspeet

Visie op Voeding

Voor Visie op Voeding hebben wij een nieuwe website mogen maken die aansluit bij de nieuwe werkwijze en praktijk. Ook de teksten hebben wij geschreven. 

JP Vastgoedfinancieringen

Wij hebben de website van JP Vastgoedfinancieringen opnieuw mogen bouwen en ontwerpen. Een intermediair voor vastgoed financieringen. 

Website laten maken

Puurwaterzaak

Voor Puurwaterzaak hebben wij een maatwerk website gebouwd. Ook de SEA en SEO hebben wij voor deze klant mogen uitvoeren. 

VSB Dak- en Wand

Wij hebben de website van VSB dak- en wand compleet mogen bouwen en ontwerpen. De website is binnen 1 week opgeleverd.

Sunnybeach Zandvoort

Voor Sonny Lorenzo, bekend van o.a. Temptation Island, hebben wij deze website mogen bouwen en ontwerpen ter vervanging van zijn oude website.

De Servettenkoning

Wij hebben de website van De Servettenkoning opnieuw mogen bouwen en ontwerpen. Een wasserij voor horeca en hotels uit ’t Harde.

Website laten maken Nunspeet

Lavanda Pedicure

Lavanda Pedicure is een nieuwe pedicure praktijk in Nunspeet. Wij hebben de website gerealiseerd en beheren de SEO en SEA voor optimale vindbaarheid.

STORTSLURF B.V.

Voor Stortslurf hebben we een webshop gemaakt. Ook verzorgen wij de online marketing en hebben we een Franse en Duitse webshop gemaakt.

Website laten maken Hardwijk

Printunie

Voor PrintUnie hebben wij een one-page website mogen maken. Deze dient als tijdelijke basis voor we de definitieve website gaan bouwen. 

De Zwaluw Koffie enzo

Wij hebben de website De Zwaluw Koffie enzo ontworpen en gebouwd. De duidelijke en overzichtelijke website is in c.a. 1 week opgeleverd. 

Janet Counsellingspraktijk

Wij hebben de website van Janet Counsellingspraktijk ontworpen en gebouwd. Tevens hebben wij de teksten geschreven en fotomateriaal geleverd.

Website laten maken Hardwijk

Gerda aan Huis

Voor Gerda aan Huis hebben wij een website mogen maken. Deze is naar volle tevredenheid gebouwd naar eigen wens. 

Website laten maken Nunspeet

I.M. The Barberacademy

Voor Ionut Barbershop hebben wij de website voor een nieuw bedrijf mogen realiseren, namelijk I.M. The Barberacademy. 

Website laten maken Nunspeet

Sky Profile B.V.

Voor Sky Profile B.V. hebben wij de nieuwe website mogen realiseren. We hebben alles verzorgd, inclusief de teksten en marketing.

Webdesign

Seman Montage

Voor Seman Montage hebben wij een one page website mogen ontwerpen en bouwen. De teksten zijn ook door Flexxmarketing geschreven.

Webdesign

Sfeervol Vieren

Voor Sfeervol Vieren hebben wij een webshop mogen realiseren. De wens was om gezelligheid uit te stralen in combinatie met gebruiksgemak. 

Wij zijn ook werkzaam voor onder andere: