Portfolio

Hieronder treft u de meest recente werken die door Flexxmarketing zijn opgeleverd. Neem gerust contact met ons op om een kijkje te nemen in ons complete portfolio. 

Flame Control BV

Voor Flame Control heeft Flexxmarketing een website opgeleverd, volledig op maat. Tevens wordt maandelijks de online marketing aan ons overgedragen.

Stort-slurf.nl

Voor stort-slurf.nl hebben wij een website gebouwd met een kleine webshop erin verwerkt. Naast de website verzorgen wij de online marketing. 

BdV uw tuinspecialist

Voor BdV uw tuinspecialist hebben wij deze website binnen een week opgeleverd. De website en teksten zijn volledig door Flexxmarketing verzorgd.

Zahron

Wij hebben de website van Zahron mogen bouwen. Het fotomateriaal is aangeleverd door de klant. De website is volledig op maat gemaakt. 

Praktijk Sta Sterk

Voor Praktijk Sta Sterk hebben wij een nieuwe website gemaakt en verzorgen wij een deel van de online marketing (Google Ads).

V.d Craats Bestratingen

Wij hebben de website van v.d Craats Bestratingen mogen ontwerpen en bouwen. Tevens hebben wij de teksten volledig op maat geschreven. 

Aquative BV

Aangezien de vorige website verouderd was in zowel de grafische kant als de informatieve kant, hebben wij een nieuwe website voor Aquative gemaakt. 

Joraplugs BV

Voor Joraplugs hebben wij een eenvoudige website opgeleverd, volledig naar wens. Tevens hebben wij de teksten opgesteld.

De Zwaluw Koffie enzo

Wij hebben de website De Zwaluw Koffie enzo ontworpen en gebouwd. De duidelijke en overzichtelijke website is in c.a. 1 week opgeleverd. 

Praktijk De Bree

Voor Praktijk De Bree hebben wij deze website ontworpen en gebouwd. Tevens hebben wij fotomateriaal aangeleverd en landingspagina’s gemaakt. 

JML Dienstverlening

Voor JML Dienstverlening hebben wij een eenvoudige website opgeleverd. We hebben een portfolio gemaakt van de klant zijn werkzaamheden.

Van Nijhuis Installatietechniek

Wij hebben de website van Van Nijhuis Installatietechniek ontworpen en gebouwd. Tevens hebben wij de teksten geschreven en fotomateriaal geleverd.

YOP Yoga

Wij hebben de website van Yop Yoga mogen bouwen en ontwerpen. Het fotomateriaal is aangeleverd door de klant.

LED Profit

Voor LED Profit heeft Flexxmarketing een website opgeleverd, volledig op maat. Tevens wordt maandelijks de online marketing aan ons overgedragen. 

Verweij Uitvaart Ondersteuning

Een simpele, voordelige en gebruiksvriendelijke website inclusief tekst en foto’s binnen een zeer korte termijn. Dat was de wens van deze klant die wij hebben uitgevoerd.

VSB Dak- en Wand

Wij hebben de website van VSB dak- en wand compleet mogen bouwen en ontwerpen. De website is binnen 1 week opgeleverd.

Drost Administratie

Een simpele en moderne website dienend als een online visitekaartje, dat was de opdracht voor de website van Drost Administratie.

Massage Voorthuizen

Wij hebben de website van Massage Voorthuizen mogen aanpassen en moderniseren tot de website die u onderstaand kunt bekijken.

HSP Christen Coach

Wij hebben de website van HSP Christen Coach mogen ontwerpen en bouwen. Tevens hebben wij teksten geschreven en fotomateriaal geleverd.

Kindercoaching Sol

Wij hebben de website van Kindercoaching Sol mogen ontwerpen en bouwen. Tevens hebben wij een deel van het fotomateriaal aangeleverd. 

Taxi Service Gelderland

Voor Taxi Service Gelderland hebben wij een simpele, voordelige maar professionele website gemaakt. Deze dient als basis voor een eventuele verdere uitbreiding.

Wij zijn ook werkzaam voor onder andere: