Portfolio

Hieronder tref je een aantal van de door Flexxmarketing BV opgeleverde websites. De hier weergegeven websites zijn zeer variërend in de kosten, waardoor dit een goed beeld geeft van de mogelijkheden. Mocht je specifieke websites willen zien die passen binnen jouw budget, dan kan dat uiteraard.  Flexxmarketing BV heeft een portfolio van 150+ websites en kan je dus goed adviseren en informeren. 

Neem gerust contact met ons op om een kijkje te nemen in het complete portfolio.

Blue Shark

Voor Blue Shark hebben wij een ‘luxe’ website mogen ontwerpen gericht op conversies. Het ontwerp is op verzoek van de klant ingericht en gebouwd. 

Outdoor Luxury

Voor Outdoor Luxury hebben wij een ‘luxe’ website mogen ontwerpen gericht op conversies. De teksten zijn ook door Flexxmarketing geschreven. 

Capra Nera

Wij hebben de website van Capra Nera mogen bouwen en ontwerpen. Een toonaangevende koffie producent uit Amersfoort. 

Webdesign Nunspeet

Have Bestratingen

Voor Have Bestratingen hebben wij de website compleet gebouwd. Ook het logo, de teksten en de foto’s hebben wij verzorgd.  Daarbij draaien we SEO en SEA campagnes. 

Janet Counsellingspraktijk

Wij hebben de website van Janet Counsellingspraktijk ontworpen en gebouwd. Tevens hebben wij de teksten geschreven en fotomateriaal geleverd.

Website laten maken Nunspeet

Bouwkunde BNL

Voor bouwkundige tekenbureau BNL uit Nunspeet hebben wij een website mogen realiseren. Tevens beheren wij de SEO campagnes. 

Cateringconnect.nl

Voor Cateringconnect.nl hebben wij een platform gebouwd die vraag en aanbod tussen cateraars en consumenten bij elkaar brengt. Inclusief diverse modules.

De Tuinmuurspecialist

Voor De Tuinmuurspecialist hebben wij deze mooie website mogen opleveren. De wens was het uitstralen van luxe en een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Webdesign Amersfoort

Horecapact

Voor Horecapact hebben wij een nieuwe website mogen bouwen. Horecapact onderhandelt voor meer dan €500 miljoen aan inkoopwaarde. 

Webdesign Nunspeet

JMJ Hypotheken & Verzekeringen

Voor JMJ Hypotheken & Verzekeringen uit Amsterdam hebben wij een nieuwe website gebouwd. De website richt zich op hypotheken, verzekeringen en kredieten. 

Webdesign Nunspeet

Pauwerfull

Voor Pauwerfull uit Putten hebben wij een nieuwe website mogen bouwen, die aansluit bij de aangepaste werkwijze en nieuwe praktijk van waaruit gewerkt wordt. 

Webdesign Nunspeet

Visie op Voeding

Voor Visie op Voeding uit t’ Harde hebben wij een nieuwe website mogen maken die aansluit bij de nieuwe werkwijze en praktijk. Ook de teksten hebben wij geschreven. 

Website laten maken

Puurwaterzaak

Voor Puurwaterzaak hebben wij een maatwerk website gebouwd. Ook de SEA en SEO hebben wij voor deze klant mogen uitvoeren. 

Website laten maken Nunspeet

San Ibisas

Voor San Ibisas uit Nunspeet hebben wij de bestaande webshop mogen renoveren. Daarbij hebben we enkele verbeteringen doorgevoerd.

Troostrijck Uitvaartzorg

Wij hebben de website van Troostrijck Uitvaartzorg mogen bouwen. Het fotomateriaal is aangeleverd door de klant. De website is volledig op maat gemaakt.

Website laten maken

Recreatie in het Groen

Voor Recreatie in het Groen hebben wij een nieuwe website mogen bouwen inclusief boekingssysteem voor reserveringen v.d. accommodaties. 

De Servettenkoning

Wij hebben de website van De Servettenkoning opnieuw mogen bouwen en ontwerpen. Een wasserij voor horeca en hotels uit ’t Harde.

VSB Dak- en Wand

Wij hebben de website van VSB dak- en wand compleet mogen bouwen en ontwerpen. De website is binnen 1 week opgeleverd.

Sunnybeach Zandvoort

Voor Sonny Lorenzo, bekend van o.a. Temptation Island, hebben wij deze website mogen bouwen en ontwerpen ter vervanging van zijn oude website.

Webdesign Nunspeet

Pointershop.nl

Voor Pointershop.nl hebben wij een volledige maatwerk webshop gebouwd, in de stijl van Coolblue. 

Website laten maken Nunspeet

I.M. The Barberacademy

Voor Ionut Barbershop hebben wij de website voor een nieuwe bedrijf mogen realiseren, namelijk I.M. The Barberacademy. 

Website laten maken Nunspeet

Lavanda Pedicure

Lavanda Pedicure is een nieuwe pedicure praktijk in Nunspeet. Wij hebben de website gerealiseerd en beheren de SEO en SEA voor optimale vindbaarheid.

JP Vastgoedfinancieringen

Wij hebben de website van JP Vastgoedfinancieringen opnieuw mogen bouwen en ontwerpen. Een intermediair voor vastgoed financieringen. 

Website laten maken Hardwijk

Printunie

Voor PrintUnie hebben wij een one-page website mogen maken. Deze dient als tijdelijke basis voor we de definitieve website gaan bouwen. 

BdV uw tuinspecialist

Voor BdV uw tuinspecialist hebben wij deze website binnen een week opgeleverd. De website en teksten zijn volledig door Flexxmarketing verzorgd.

STORTSLURF B.V.

Voor Stortslurf hebben we een webshop gemaakt. Ook verzorgen wij de online marketing en hebben we een Franse en Duitse webshop gemaakt.

V.d Craats Bestratingen

Wij hebben de website van v.d Craats Bestratingen mogen ontwerpen en bouwen. Tevens hebben wij de teksten volledig op maat geschreven. 

Kyno Kleuters

Wij hebben de website van Kyno Kleuters mogen bouwen en ontwerpen. Dé hondenschool van de Veluwe uit Oldebroek. 

De Paardenspecialist

Een webshop in combinatie met een informatieve website was de wens. Deze is website is naar wens uitgevoerd en binnen 2 weken opgeleverd.

Tip Top Ventilatie

Wij hebben de website van Tip Top Ventilatie naar tevredenheid mogen opleveren. De foto’s en de teksten zijn door de klant aangeleverd.  

ASD Multiservice

Een moderne, overzichtelijke en pakkende website was de wens van deze klant. Wij hebben alles verzorgd behalve de teksten, deze zijn door de klant aangeleverd.

Marianne Maakt

Voor Marianne Maakt hebben wij een webshop op maat gemaakt met roulerende gerechten. Wij hebben alles verzorgd, van teksten tot een deel v/d foto’s. 

Florax ~ trouwambtenaar

Voor Florax, een trouwambtenaar, hebben wij deze website opgeleverd. Wij hebben de site ontworpen en gebouwd. De teksten en foto’s zijn door de klant aangeleverd.
Webdesign Nunspeet

RHT Chaletbouw

Voor RHT Chaletbouw hebben wij de website gebouwd. Ook hebben wij de teksten geschreven en beheren wij de SEO campagnes.

Mars Koeltechniek

Wij hebben de website van Mars Koel-en Installatietechniek mogen opleveren. De foto’s en teksten heeft Flexxmarketing deels  verzorgd. 

Muller Multidiensten

Wij hebben de website van Muller Multidiensten mogen ontwerpen en bouwen. Tevens hebben wij de teksten geschreven en fotomateriaal geleverd.

De Zwaluw Koffie enzo

Wij hebben de website De Zwaluw Koffie enzo ontworpen en gebouwd. De duidelijke en overzichtelijke website is in c.a. 1 week opgeleverd. 

Webdesign Nunspeet

Flame Control BV

Voor Flame Control heeft Flexxmarketing een website opgeleverd, volledig op maat. Tevens wordt maandelijks de online marketing aan ons overgedragen.

Scheffer Dienstverlening

Tijdelijk offline vanwege interne veranderingen binnen de bedrijfsvoering. 

Website laten maken

Accountbooks

Voor Accountbooks uit Woerden, een zusterbedrijf van Accountflex, hebben wij een simpele maar moderne one-page website mogen bouwen. 

Aquative BV

Aangezien de vorige website verouderd was in zowel de grafische kant als de informatieve kant, hebben wij een nieuwe website voor Aquative gemaakt. 

JBO Brandbeveiliging

Wij hebben de website van JBO Brandbeveiliging mogen ontwerpen en ontwikkelen. Inclusief tekst en fotomateriaal en overige.

Schoonmaak Fikse

Schoonmaak Fikse heeft Flexxmarketing een website laten bouwen. Een simpele, snelle, gebruiksvriendelijke website was de wens van de klant.

LED Profit

Voor LED Profit heeft Flexxmarketing een website opgeleverd, volledig op maat. Tevens wordt maandelijks de online marketing aan ons overgedragen. 

Drost Administratie

Een simpele en moderne website dienend als een online visitekaartje, dat was de opdracht voor de website van Drost Administratie.

Praktijk Sta Sterk

Voor Praktijk Sta Sterk hebben wij een nieuwe website gemaakt en verzorgen wij een deel van de online marketing (Google Ads).

JML Dienstverlening

Voor JML Dienstverlening hebben wij een eenvoudige website opgeleverd. We hebben een portfolio gemaakt van de klant zijn werkzaamheden.

Joraplugs BV

Voor Joraplugs hebben wij een eenvoudige website opgeleverd, volledig naar wens. Tevens hebben wij de teksten opgesteld en fotomateriaal aangeleverd.

Kindercoaching Sol

Wij hebben de website van Kindercoaching Sol mogen ontwerpen en bouwen. Tevens hebben wij een deel van het fotomateriaal aangeleverd. 

YOP Yoga

Wij hebben de website van Yop Yoga mogen bouwen en ontwerpen. Het fotomateriaal is aangeleverd door de klant.

Accountflex BV

Een simpele en gebruiksvriendelijke website die kan worden uitgebreid was de wens van deze klant. Dit hebben wij naar tevredenheid uitgevoerd. 

Webdesign Nunspeet

Testopdezaak.nl

Voor Testopdezaak.nl hebben wij een simpele, tijdelijke website onepage website gebouwd en binnen een week opgeleverd. 

Zahron

Wij hebben de website van Zahron mogen bouwen. Het fotomateriaal is aangeleverd door de klant. De website is volledig op maat gemaakt. 

Van Nijhuis Installatietechniek

Wij hebben de website van Van Nijhuis Installatietechniek ontworpen en gebouwd. Tevens hebben wij de teksten geschreven en fotomateriaal geleverd.

Stoomcleaning Nederland

Tijdelijk offline vanwege interne veranderingen in de bedrijfsvoering. 

Praktijk De Bree

Wij hebben het logo en de website van Praktijk de Bree mogen ontwerpen en bouwen. Tevens hebben wij de teksten geschreven en fotomateriaal geleverd.

Wij zijn ook werkzaam voor onder andere: