Portex Holland BV

Portex Holland BV

– 27% bounces (direct verlatende bezoekers)   
– 31% verlaging CPC (kost per klik) 
+ 40% stijging in CTR. 
+ 93% meer bereik. 

website sea seo

Portex Holland case

Het bedrijf - big bag groothandel van Nederland.

Portex Holland is een toonaangevende specialist in hoogwaardige big bags en asbestzakken. Met een passie voor service en kwaliteit zijn ze een vertrouwd adres voor de bouw, industrie en agrarische sector.

Binnen enkele jaren is Portex Holland, onderdeel van Vierhouten Groep uit Ermelo, uitgegroeid tot een van de grootste spelers in Nederland en daarbuiten. Voornamelijk via offline marketing, om de groei echter verder te versterken heeft Portex Holland contact gezocht met Flexxmarketing. Wij hebben recent een online strategie uitgezet en voeren deze uit. Daarbij hebben we een nieuwe website gerealiseerd.

Redesign website Redesign website
Voor/na

Vernieuwde website.

De website van Portex Holland was erg simpel en verouderd. Portex heeft ons benaderd om hen te ondersteunen bij de online marketing. Sterke online marketing en resultaten beginnen allemaal bij een converterende website. Deswege hebben wij geadviseerd om een nieuwe website te ontwikkelen en deze vervolgens gerealiseerd. 

De website is qua design en techniek sterk gemoderniseerd, voorzien van krachtige content en meer gericht op conversies. 

SEO | SEA | Strategie.

Om het beschikbare marketingbudget zo effectief mogelijk in te zetten, hebben we een onderzoek gedaan naar de kansen. Vervolgens hebben we een online strategie uitgezet aan de hand van de wensen en doelen van Portex Holland. 

SEO en SEA bleken het best te passen binnen de uitgezette strategie. In een latere fase zullen we ook gaan testen met andere online marketing zoals social media en e-mail marketing.  

Binnen 2 weken was er al zichtbaar resultaat van de SEA campagne. Binnen 1.5 maand waren ook de eerste SEO resultaten zichtbaar. 

Portex Holland case
Portex case
Portex case

Het resultaat.

– Bouncepercentage verlaagd naar 40% op de nieuwe website (67% op oude website). 
– Google Ads kosten per klik verlaagd met ruim 31%. 
– Het doorklikpercentage (CTR) vanuit advertenties is met 40% toegenomen. 
– Met hetzelfde advertentiebudget wordt er ruim 93% meer bereik gegenereerd. 

Bovenstaande is bereikt in een periode van slechts 3 maanden. De SEO resultaten zijn niet inbegrepen in
bovenstaande overzicht, deze zijn doorgaans past zichtbaar na minimaal 3-6 maanden. 

Kom in contact

Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.