Big Bags Europa

Big Bags Europa

Wij hebben deze webshop volledig ontworpen, gebouwd en online op de kaart gezet. 
2.000+ bestellingen in 6 maanden. 
Gemiddelde ROAS: 4.94

webshop  sea seo

Webdesign

Het bedrijf - internationale webshop voor big bags.

Big Bags Europa BV is opgericht in 2022 en verkoopt big bags online in meerdere landen. Je krijgt hier razendsnelle (internationale) leveringen, gratis verzending en de mogelijkheid om te bestellen vanaf 1 stuk. Met ruim 100 soorten big bags en een omzet van meer dan €200.000 in het eerste jaar, kunnen we spreken van een succesvolle start-up. 

Flexxmarketing heeft de opdracht gekregen om Big Bags Europa BV volledig op de kaart te zetten. Van webshop tot online marketing en techniek. 

Webdesign

Custom webshop.

De website van Portex Holland was erg simpel en verouderd. Portex heeft ons benaderd om hen te ondersteunen bij de online marketing. Sterke online marketing en resultaten beginnen allemaal bij een converterende website. Deswege hebben wij geadviseerd om een nieuwe website te ontwikkelen en deze vervolgens gerealiseerd. 

De website is qua design en techniek sterk gemoderniseerd, voorzien van krachtige content en meer gericht op conversies. 

Online marketing.

Big Bags Europa is een nieuw bedrijf zonder marketingdata, naamsbekendheid en vindbaarheid. Aan ons de grote uitdaging om de webshop online vindbaar te maken en verkopen te genereren. 

We zijn na oplevering direct van start gegaan met SEO, SEA en social media. Dit heeft al op de eerste dag geleid tot meerdere bestellingen. De maandelijkse groei door online marketing is ruim 30%. De komende tijd blijven we ons inzetten voor nog meer groei en succes. 

Online marketing

Het resultaat.

Het conversiepercentage hebben wij middels analyses en optimalisaties tot 6% weten te verhogen, daar waar dit in beginsel 1% was. Verder hebben wij in het eerste half jaar meer dan 2.000 bestellingen weten te realiseren. Met een maandelijkse groei van gemiddeld 30%, kunnen we spreken van een succesvolle case. 

– 2.000+ bestellingen in eerste half jaar. 
– Conversiepercentage van 6%. 
– Meer dan 8 zoekwoorden op pagina 1 in zoekmachine.

Kom in contact

Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang onze nieuwsbrief ieder kwartaal.