Website laten maken Hattem

Vergroot jouw omzet door een winstgevende website Hattem

150+ tevreden klanten gingen je voor

Website laten maken Hattem? Indien jouw organisatie gevestigd is in Hattem of omstreken kun je door ons een website laten maken. Wij bedienen voornamelijk klanten uit de regio omdat wij het persoonlijke contact erg belangrijk vinden. Veel van onze klanten komen uit Hattem en omgeving. Zelf zijn wij gevestigd in Nunspeet. 

Ongedwongen, eerlijk advies
Bij ons krijg je vooraf een eerlijk en ongedwongen advies. 
We bespreken hierbij jouw wensen en doelen en adviseren je op basis van onze kennis en praktijk ervaring. Voor ons staat prijs/kwaliteit altijd voorop en we zijn zeer betrokken bij onze (veelal vaste) klanten.  

Korte lijnen, snelle uitvoering!
Door onze korte lijnen kun je na oplevering van de website met een simpel WhatsApp berichtje, een e-mail of een telefoontje eventuele toevoegingen of wijzigingen doorgeven. Dit wordt dan dezelfde dag nog aangepast of toegevoegd en dat meestal gewoon kosteloos! Wij leren je tevens gratis hoe je zelf dingen kunt wijzigen en toevoegen op de website.

Geen nummertje maar een duurzame persoonlijke relatie!
Een website laten maken is voor veel bedrijven even snel geld verdienen, de website afronden en door naar de volgende klant. Wij pakken dit volkomen anders aan. Je zult verstelt staan van onze zeldzame werkwijze en service. Een aanbetaling is niet nodig, je betaalt pas achteraf nadat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat. 

Vaste prijzen!
Vooraf spreken we een vaste prijs af zodat je direct weet waar je aan toe bent. Nooit meer verassingen op jouw factuur!

Niet tevreden = geen factuur

Standaard inbegrepen functies in onze websites 

Vormgeving

Ons werk wordt vormgegeven naar jouw smaak. 

Goed vindbaar

Wij bouwen jouw website zoekmachine vriendelijk.

l

Sterke content

Wij geven advies over jouw content of schrijven teksten zelf.

Backups en SSL

Wij zorgen voor een veilige website en backups.

w

Service & advies

Wij bieden zeer persoonlijke service en advies.

Responsive

Wij bieden snelle mobiel en tablet vriendelijke websites.

Wat wij zoal hebben opgeleverd

Uiteraard zeggen beelden meer dan dat wij kunnen beschrijven. Je bent allicht benieuwd naar wat wij zoal hebben opgeleverd. Vele partijen in Hattem en omgeving hebben door ons al een website laten maken met resultaat. In totaal bevat ons portfolio 100+ websites, waarvan wij een aantal modellen op de portfolio pagina hebben weergegeven. Deze weergegeven websites variëren sterk in de kosten en geven daarom een goed overzicht. 

Hieronder laten wij een paar recente werken zien, mocht je meer willen zien, neem dan gerust een kijkje in ons portfolio.

Excellent maatwerk webdesign Hattem

Een kleinschalig webdesign bureau Hattem, dat is wat wij zijn. Wij hebben een specialisatie in het maken van websites maar kunnen jou ook hulp bieden bij bijvoorbeeld het uitzetten van een Google Ads, SEO of Google Shopping campagne. Door onze ervaring in online marketing, kunnen wij websites bouwen die resultaat opleveren. Flexxmarketing heeft een passie voor het online marketing vak en door deze passie leveren wij met ons website bureau in Hatttem resultaatgerichte en winstgevende websites op.

Wij leveren de service die je mag verwachten maar doen daar altijd nog een schepje bovenop. Door onze ruime kennis en praktijk ervaring kunnen wij jouw de juiste hulp bieden en zorgen voor een website die converteert. Een goede website die vindbaar is en bezoekers trekt is interessant. Maar nog veel interessanter is wanneer deze bezoekers worden omgezet in klanten!

N

Gratis uitleg van het systeem - leer zelf dingen wijzigen

N

Ontvang een all-in en goed vindbare website

N

Geen wachtrijen en korte lijnen (oplevering binnen 1 week mogelijk)

N

100% tevredenheidsgarantie (niet tevreden = geen factuur)

N

Nuchtere werkhouding & eerlijke prijzen

N

Makkelijke en snelle communicatie via WhatsApp, telefoon en mail (tussen 08:00 en 20:00 binnen 1 uur een reactie)

Wat kost een website laten maken Hattem?

Wij maken zowel websites voor klanten met een klein budget als klanten met een groter budget. Laten we vooropstellen dat een professionele website niet duur hoeft te zijn. Wij hanteren eerlijke prijzen en geven hier ook volledige openheid over. Wij beschrijven precies waar de kosten inzitten. Bovendien zijn er bij ons geen addertjes onder het gras en proberen wij ook bij een laag budget zoveel mogelijk rekening te houden met al jouw wensen. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent!

Een volledige all-in website laten maken Hattem door Flexxmarketing kan al vanaf €499,-. In sommige simpele gevallen kan het zelfs nog iets goedkoper! Uiteraard is de prijs van vele factoren afhankelijk en daarom bieden wij jou graag een offerte op maat. Wij bieden geen standaard tarieven omdat wij websites maken waarmee je écht tevreden bent en wij vanaf hier niet jouw wensen en doelen kunnen bepalen. Wel geven wij vooraf altijd een vaste prijs op, zodat je exact weet wat je kan en mag verwachten. Neem gerust contact met ons op om meer informatie aan te vragen.

Wij leren je werken met het systeem zodat je zelf wijzigingen kunt uitvoeren!

Vrijblijvend meer informatie of een offerte

Wij doen ons best om jouw bericht binnen 2 uur te beantwoorden.