Social media adverteren.

Social media adverteren.

Wij tillen jouw social media kanalen naar een hoger niveau. We verzorgen de content, het design, maar zorgen ook voor interactie met je doelgroep.

Flexxmarketing

Wij werken met bewezen en unieke strategieën.

Adverteren via social media is een excellente manier om efficiënt en voordelig de juiste doelgroep te trekken naar je website. We zorgen ervoor dat je bezoekers trekt die aansluiten bij jouw doelgroep en die niet verder scrolt, maar direct actie wilt ondernemen na het zien van een advertentie.

Wij zijn een marketing bureau met grote diversiteit in klanten, van bouwbedrijven tot winkels en webshops. Daardoor kunnen wij ons goed inleven in de doelgroep van iedere klant. Dat zorgt ervoor dat we advertenties maken die niet alleen klantgericht, maar ook conversiegericht zijn.

Social media uitbesteden?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Van krachtig plan naar effectieve campagnes.

Een succesvolle social media strategie vraagt om een creatieve aanpak. Omdat het bedenken van een krachtige post veel tijd en de nodig vakkennis vraagt, nemen wij jouw strategie uit handen. Hierdoor heb jij omkijken meer naar jouw social media. Wij creëren voor elk kanaal passende content en stemmen dit af op jouw doelgroep. Vooraf wordt de doelgroep in kaart gebracht, zodat we de juiste content aanbieden op het juiste moment. Met toffe visuals en pakkende teksten levert jouw social media meer resultaat op. Door maandelijks creatieve en aansprekende posts te plaatsen, bouwen we een vertrouwd merk op.

De voordelen van social media advertenties.

Wees aanwezig en zichtbaar, niet alleen in de zoekmachines maar ook op social media voor maximaal resultaat.

Naamsbekendheid

Effectief voor verhogen naamsbekendheid.

Doelgericht

Gericht (re)targetten op jouw doelgroep.

Interactie

Wij onderhouden het contact met je volgers.

Retargetting

Bereik ex-bezoekers via social media.

Opbouwen van merk

Wij bouwen langdurig een vertrouwd merk op.

Meetbaar

Goed meetbaar welke resultaten je behaalt.

Social media beheer

Social media advertenties met Flexxmarketing.

Op geen enkel ander kanaal kun je zo gericht jouw doelgroep bereiken als op social media. Zolang je weet welke doelgroep je wilt bereiken, kunnen wij gemakkelijk vaststellen welke kanalen het beste bij jouw doelgroep aansluiten, hoe je die doelgroep bereikt en welke boodschap daarbij het beste werkt.

Wij geven je volledig inzicht in de campagnes door maandelijks heldere rapportages te sturen. Daarnaast zijn wij altijd nauw betrokken en denken we pro-actief mee. 

Zij hebben ons al uitgedaagd.

Van zakelijke websites tot webshops.

Heb jij een zakelijke website en wil je meer volgers op je Instagram of LinkedIn? Of wil je juist meer verkopen realiseren met je webshop? In welke branche je ook actief bent, een social media strategie is altijd maatwerk. Onze specialisten stellen een uitgedacht plan op, waar je ook echt resultaat uit haalt. Wij zijn thuis in alle social media kanalen, denk aan Instagram, TikTok, Facebook en LinkedIn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op en wij nemen jouw strategie uit handen.

Social media beheer

ons stappenplan voor

Social media

Kennismaking

In een vrijblijvend gesprek brengen we al jouw wensen en behoeften in kaart. Wie is je doelgroep, wat is de visie en wat wil je uitstralen? Zodra dit duidelijk is, beginnen we aan het ontwikkelen van een social media strategie.

Strategie

De huisstijl, belangrijkste thema’s en categorieën worden vastgesteld. Er wordt bepaald welke kanalen er in gezet gaan worden. Bestaan de accounts al of moeten er nieuwe accounts aangemaakt worden?

Content creatie

Zodra je social media strategie klaar is, beginnen we met het ontwikkelen van de content. Hiervoor is verschillend materiaal nodig, zoals logo’s, foto’s en teksten. Beschik je niet over voldoende content, dan bieden wij de mogelijkheid om content te creëren.

Contentkalender

Met een contentkalender wordt het beeldmateriaal, de teksten en de hashtags voorbereid. Je hebt de mogelijkheid om aanpassingen voor te stellen en feedback te geven. Na goedkeuring worden de berichten geplaatst op jouw social media.

Optimalisatie

Wanneer de posts live staan, houden we de ontwikkelingen in de gaten. De resultaten worden geanalyseerd en aan de hand van de statistieken wordt de strategie geoptimaliseerd. De statistieken worden ingezet om de content te verbeteren en te blijven groeien.

Succesverhalen van onze opdrachtgevers.

De kracht van lange termijn samenwerkingen, weergegeven in succesvolle cases die we met trots hebben opgeleverd. Daag jij ons uit met jouw project?

Social media beheer
Social media beheer
Social media beheer

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Benieuwd naar onze klantervaringen? Lees onze reviews en ontdek de kracht van Flexxmarketing.

Een greep uit onze expertises.

Influencer marketing

Met influencer marketing verzorgen we een duurzame samenwerking met invloedrijke personen. Op sociale media wordt jouw product of dienst gepromoot, zodat je naamsbekendheid wordt vergroot.

Google ads

Met zoekmachine adverteren bereik je effectief jouw doelgroep en behaal je snel resultaat. Je hebt de volledige controle over de kosten en de resultaten zijn nauwkeurig te achterhalen.

Social media adverteren

Adverteren via social media is een excellente manier om efficiënt en voordelig de juiste doelgroep te trekken naar je website. We zorgen ervoor dat je de persoon treft die aansluit bij jouw doelgroep.

Bedrijfsfotografie

Met boeiende bedrijfsfotografie laat je een verbluffende eerste indruk achter. Wij verzorgen professioneel beeldmateriaal voor jouw bedrijf, van teamfoto’s tot sfeerbeelden.

Maak kennis met ons team.

Jeffry
Webdesign specialist
Britt
Fotograaf & Social media specialist
Dennis
SEO-specialist

Kom in contact

Wil jij social media uitbesteden en kostbare tijd besparen?

Heeft jouw bedrijf een professioneel bureau nodig? Neem contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren. 

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten 

Wil jij meer bezoekers naar je website trekken?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.