Online marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een belangrijk onderdeel van online marketing is natuurlijk het goed gevonden worden in de zoekmachine. Dit kan op twee manieren: betaald en onbetaald. SEO is het goed gevonden worden in de zoekmachine zonder daarvoor te hoeven betalen aan advertenties. Wij helpen u graag bij het adviseren welke pagina’s het belangrijkst zijn voor een optimale conversie. Vervolgens kunnen wij op basis van uw wensen bekijken hoe en op welke zoekwoorden wij uw website hoger kunnen krijgen in de zoekmachines.
Google Analytics

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Zoekmachine Adverteren is een onderdeel van online marketing, het betreft het goed vindbaar worden in de zoekmachines door daarvoor te betalen voor advertenties. Wanneer u de zoekmachine advertenties niet goed inzet kunnen de kosten hoog oplopen zonder resultaten te boeken. De advertenties dienen goed te worden ingericht om uiteindelijk kosten te besparen. U betaald namelijk per klik op de link naar uw website. Wanneer iedere ‘klikker’ direct na het arriveren op uw website deze weer verlaat dan betaald u eigenlijk voor niets. Wij proberen dit ‘bouncepercentage’ zo ver mogelijk te reduceren en uw advertentiecampagne zo effectief en efficiënt mogelijk in de markt te zetten. U bepaald zelf het budget wat u per maand wilt kwijt zijn aan advertenties en per klik. Uiteraard zullen wij u hierbij begeleiden en adviseren zodat u het maximale uit de campagne kan halen. Bovendien kunnen wij naast het aanmaken van een campagne, deze indien gewenst, ook monitoren en u de resultaten rapporteren.

Social Media Marketing

Tegenwoordig kan een professioneel bedrijf natuurlijk niet meer zonder social media. Het is een stuk uitstraling naar buiten toe en vertelt de klant dat u meegaat met de tijd. Maar wist u dat er nog veel meer mogelijk is met social media? Via diverse platformen kunt u slim adverteren, dit kan erg interessant zijn voor uw bedrijf. Uiteraard is dit volkomen afhankelijk van de doelen van uw organisatie. Een ding is zeker: er liggen volop kansen voor uw organisatie op social media. Social media biedt zoveel meer dan enkel de ‘adverteren’ knop

Wat wij voor u kunnen betekenen:
N

Social media scan

N

Optimaliseren van uw social media

N

Aanmaken en inrichten van uw social media

N

Content crëeren en plaatsen op uw social media

N

Facebook advertising

N

LinkedIn advertising

N

Instagram advertising

smartphone 2123520 1280

Heeft u ook het idee dat u altijd onnodig te veel betaald? Bij Flexxmarketing geven wij u een volledig open inzicht in de totstandkoming van de prijzen en betaald u nooit meer te veel!