Lancering van Living Fair

Lancering van Living Fair

website online marketing

Webdesign

Klant

Living Fair

Afgenomen diensten

Wordpress webdesign, fotografie, social media en SEA. 

Webshop

Webshop voor meubels.

Living Fair is onderdeel van Stichting the art of Charity, welke zich inzet om boeren in Malawi te helpen hun voedsel op een betere manier te verbouwen. Het gaat hierbij voornamelijk om maisvelden. Bij Living Fair koop je voordelig producten voor thuis en kantoor. Met het kopen van deze producten werk je mee aan het voedselproject in Malawi. WinWin kopen noemt men dat.

Ruim 100.000 mensen in Malawi hebben elke dag te eten eten door de steun van kopers en sponsoren.

Webdesign Webdesign
voor/na

Volledig redesign van een bestaande webshop.

De webshop van Living Fair was gebouwd met Wordpress maar met lage kwaliteit modules en plugins. Daardoor is de webshop snel verouderd. Bovendien had de webshop een simpel en druk design. Wij kregen de taak om een nieuwe webshop te realiseren.  

Flexxmarketing heeft de bestaande webshop omgezet in een moderne en professionele webshop. Door te werken met premium modules en plugins kunnen we er bovendien voor zorgen dat de webshop jarenlang vooruit kan.  

Flexxmarketing

Mobile-first webdesign.

Het grootste percentage van de online shoppers, bezoekt webshops  vanaf een mobiel apparaat. Daarom heeft onze webdesigner een mobile-first webdesign gerealiseerd. Dit houdt in dat het mobiele ontwerp centraal staat. Normaliter wordt er ontworpen voor een desktop en wordt dit ontwerp omgezet naar mobiel. Bij mobile-first is dit precies andersom. 

Hierdoor functioneert de webshop uitstekend op alle mobiele apparaten en tablets.

Professionele fotografie.

Om de website een onderscheidende uitstraling te geven, heeft onze fotograaf een uitgebreide fotoreportage uitgevoerd. Van tevoren is er een plan (draaiboek) opgesteld, zodat we het maximale uit de fotoshoot konden halen. Van haarscherpe sfeerbeelden tot gedetailleerde productfoto’s, met voldoende kwalitatieve beeldmateriaal is onze fotograaf aan slag gegaan. Door de beste foto’s te selecteren en te bewerken, gaan we voor de hoogste kwaliteit. Door eigen professionele foto’s te gebruiken, heeft de website een betrouwbare en herkenbare uitstraling gekregen. Naast het promoten van de website wordt het beeldmateriaal ingezet voor de nieuwe social media strategie. Bekijk hieronder het eindresultaat van de fotoreportage.

Online strategie, van SEA tot social media.

Flexxmarketing heeft de taak gekregen om naast het realiseren van een nieuwe webshop, het bedrijf ook online op de kaart te zetten. Meer bereik betekent immers meer omzet en meer hulp voor de mensen in Malawi.

Daarom zijn wij momenteel bezig met het uitvoeren van een online strategie. Zo beheren we de organische social media van Living Fair, maar ook de social media advertenties. Daarnaast adverteren we in de zoekmachines voor maximaal resultaat.

Wil jij een onderscheidende website laten maken?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.