Living Fair

Living Fair

Nieuwe webshop gerealiseerd. Op korte termijn starten we met online marketing. 

webshop  

Webdesign

Het bedrijf - kantoor en woonwinkel met webshop.

Living Fair is onderdeel van Stichting the art of Charity, welke zich inzet om boeren in Malawi te helpen hun voedsel op een betere manier te verbouwen. Het gaat hierbij voornamelijk om maisvelden. Bij Living Fair koop je voordelig producten voor thuis en kantoor. Met het kopen van deze producten werk je mee aan het voedselproject in Malawi. WinWin kopen noemt men dat. 

Ruim 100.000 mensen in Malawi hebben elke dag te eten eten door de steun van kopers en sponsoren. 

Webdesign Webdesign
Voor/na

Vernieuwde webshop.

De webshop van Living Fair was gebouwd met Wordpress maar met lage kwaliteit modules en plugins. Daardoor is de webshop snel verouderd. Bovendien had de webshop een simpel en druk design. Wij kregen de taak om een nieuwe webshop te realiseren.  

Flexxmarketing heeft de bestaande webshop omgezet in een moderne en professionele webshop. Door te werken met premium modules en plugins kunnen we er bovendien voor zorgen dat de webshop jarenlang vooruit kan.  

Online strategie.

Flexxmarketing heeft de taak gekregen om naast het realiseren van een nieuwe webshop, het bedrijf ook online op de kaart te zetten. Meer bereik betekent immers meer omzet en meer hulp voor de mensen in Malawi. 

Daarom zijn wij momenteel bezig met het ontwikkelen van een online strategie welke wij op korte termijn gaan uitvoeren. Zodra de eerste resultaten beschikbaar zijn, zullen we dat op deze pagina vermelden. 

Webdesign
Webdesign
Webdesign

Het resultaat.

Na een periode van ontwerpen, data analyses, fotografie en bouwen, is de nieuwe webshop van Living Fair nu een feit. Door te werken met professionele systemen en techniek kunnen we zorgen voor minder bounces, hogere conversies en een webshop die geschikt is voor jarenlang gebruik. 

Bekijk het resultaat op www.livingfair.nl 

Kom in contact

Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang onze nieuwsbrief ieder kwartaal.