WordPress webshop laten maken met WooCommerce.

Wil jij jouw online webshop naar een nieuwe hoogte tillen? Dan is WooCommerce misschien wel dé oplossing voor jou. WooCommerce is een populaire extensie die geïnstalleerd kan worden op een WordPress website.

Webdesign Wezep

WordPress webshop laten maken met WooCommerce.

Met krachtige e-commercefunctionaliteit en flexibiliteit biedt WooCommerce talloze voordelen voor het opzetten en beheren van jouw webshop. In deze blog zetten we ze voor je op een rij.

E-commercefunctionaliteiten
WooCommerce biedt veel e-commercefunctionaliteiten zoals, productbeheer, een winkelwagentje, betaalintegraties, verzendopties, voorraadbeheer en orderbeheer. Een WooCommerce webshop stelt je in staat om producten te verkopen, betalingen te accepteren en bestellingen te beheren vanuit je eigen WordPress website.

Flexibel en aanpasbaar
WooCommerce is een zeer flexibel platform waar aanpassingen aan specifieke behoeften gemakkelijk door te voeren zijn. Zo kunnen we bijvoorbeeld de look, functionaliteiten en prestaties van je webshop aanpassen naar jouw wensen.

Uitbreidingsmogelijkheden
Er zijn voor WooCommerce talloze extensies en addities beschikbaar. Hiermee kunnen we altijd extra functionaliteiten toevoegen aan jouw webshop. Denk hierbij aan extensies voor betalingsgateways, marketingtools, rapportage, verzendmethoden en analytics, en meer.

SEO vriendelijk
WooCommerce is van nature geoptimaliseerd voor zoekmachines. Met de juiste configuratie en optimalisatie kunnen we de zichtbaarheid van jouw webshop vergroten en meer verkeer naar jouw webshop trekken. Dit helpt je om beter vindbaar te zijn in zoekmachines zoals Google. Wil je meer voordelen weten van zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Lees dan ook deze blog.

Voor klein en groot
Het laten bouwen van een WooCommerce webshop is mogelijk voor zowel kleine als grote webshops. WooCommerce kan meegroeien met de behoeften van jouw bedrijf, of het nu gaat om een startup of een gevestigde onderneming.

Voordelen van het laten maken van een WooCommerce webshop
Het gebruik van WooCommerce vereist begrip van WordPress en webdesign. Daarom kan het slim zijn om dit uit te besteden. Onze webdesigners hebben verstand van WordPress, WooCommerce en alles wat erbij komt kijken.

We maken webshops volledig op maat en integreren al jouw wensen en behoeften. Daarbij houden we ook rekening met de wensen en behoeften van de doelgroep. Daarnaast bieden wij ook nog ondersteuning na het opleveren van een Webshop en kunnen wij altijd aanpassingen maken waar jij het wil.

Ben jij benieuwd of wij iets voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!