Social Media Marketing (SMM)

Home     >     Online marketing     >     Social Media Marketing (SMM) 

Vergroot je bereik met social media.

Je organische zichtbaarheid vergroten via social media en tegelijkertijd de juiste doelgroep bereiken is een uitdaging voor veel bedrijven. Er zijn diverse kanalen zoals de bekende kanalen Facebook en Instagram maar ook de minder bekende kanalen zoals TikTok en Pinterest. Elk kanaal vergt een eigen strategie om te komen tot mooie resultaten.

Wij kunnen jou helpen met de ontwikkeling van een ijzersterk social media kanaal waarbij we ook de content kunnen voorzien. Zo kunnen wij bijvoorbeeld wekelijks een of meerdere posts ontwikkelen. Hierdoor kunnen jullie als bedrijf doen waar jullie goed in zijn en hebben jullie vrijwel geen omkijken naar de complexe, tijdrovende maar belangrijke social media. 

Social media marketing

De kracht van Flexxmarketing B.V.

Wij hebben de kennis en ambitie in huis om jouw bedrijf online te laten groeien met ijzersterke vindbaarheid en webdesign. We denken mee met onze klanten en zetten goede ideeën om naar zichtbare resultaten.

space rocket launch   Ervaren marketeers

space rocket launch   Vast aanspreekpunt

space rocket launch   Geen contracten

space rocket launch   Kleinschalig & korte lijnen

space rocket launch   Transparante tarieven

space rocket launch   Snelle communicatie

Onze recente reviews

Wij zorgen ervoor dat jij opvalt. 

Hoe krijg ik meer volgers? Hoe bereik ik de juiste doelgroep? Hoe worden ze klant? Het zijn doorsnee vragen waarop geen doorsnee antwoord is te geven. Social media kan zoveel meer zijn dan alleen een berichtje plaatsen. Wij kunnen jullie volledig ondersteunen bij het beheer van social media. Zo kunnen we content maken en schrijven we teksten die niet alleen prettig lezen en interesse wekken maar die ook conversiegericht zijn opgesteld. Dit resulteert in meer aanvragen, interactie en volgers.

Social media strategie
Wij vinden het belangrijk om vooraf samen met onze klanten doelen te stellen en een strategie te bepalen. Zo weten we allebei wat we van elkaar verwachten en kunnen we zorgen voor maximaal resultaat. We nemen hierin alle belangrijke aspecten mee zoals doelgroep, kanalen, type content, aanspreekvorm, frequentie van bericht en het doel van de posts. 

 

Social media adverteren
Social media kan jullie onderneming naar nieuwe hoogtes brengen door de inzet van advertenties. Zo kunnen we advertenties inzetten voor bijvoorbeeld vacatures om snel nieuwe kandidaten te vinden op een effectieve en voordelige wijze. We kunnen ook jullie naamsbekendheid vergroten of keiharde sales genereren. We zorgen ervoor dat alles meetbaar is zodat we aan de hand van de verzamelde data verder kunnen bouwen aan nog meer resultaat.

Social media beheer
Wij kunnen jullie social media volledig beheren. Op basis van jullie input en wensen, maken en plaatsen we posts overeenkomstig met de vooraf bepaalde strategie. . Verder kijken we ook 
naar de achterliggende data, zo kan het zijn dat bepaalde doelgroepen beter converteren op bepaalde tijdstippen en data. We passen de strategie hierop aan.

 

Social media content
Om te kunnen adverteren en/of organische berichten te kunnen plaatsen, is er natuurlijk content nodig. Content bestaat uit foto’s en tekst. Wij denken hierin mee en kunnen de teksten schrijven. Verder denken wij mee over bijvoorbeeld leuke acties en voeren deze uit. Door onze ervaring met Photoshop, InDesign en andere Adobe programma’s, kunnen wij unieke content creëren waarmee je echt de doelgroep aanspreekt. 

Website optimalisatie

Je bedrijf op de kaart zetten met social media?

Social media inzetten voor jouw bedrijf? Het is een groeiende tak binnen marketing. Wil je als bedrijf een rol spelen in het leven van de doelgroep en maximaal zichtbaar zijn? Dan mag social media zeker niet ontbreken. Social media wordt pas echt een krachtig middel wanneer het conseqeunt wordt beheerd en er creatieve content wordt gepost. Juist hier lopen veel ondenemers tegen problemen aan gezien er veel komt kijken bij het beheer van social media. 

Vaak komt het niet bovenaan de prioritietenlijst te staan waardoor het blijft liggen en er helemaal nooit of erg onregelmmatig iets wordt gepost. Verder zien we vaak dat er alleen wordt gepost vanuit eigen belang waardoor de doelgroep niet echt wordt getriggerd.

Om maximaal resultaat te halen met social media is het belangrijk dit goed te beheren. In overleg met jou bepalen we de content en beheren we pro-actief de kanalen zodat je hier zelf weinig omkijken naar hebt.

Wil je ook de lucht in met jouw bedrijf? 

Contactgegevens

Flexxmarketing BV
Kering 2 – 0003
8072 TD Nunspeet

T: 0341 217 170
E: 
info@flexxmarketing.nl

Ma  – vrij     08:00 – 17:30

image   NLGW Logo Wit