Britt

Fotograaf en social media specialist

Ik ben Britt, woonachtig in Nunspeet en binnen Flexxmarketing werkzaam als fotograaf en content marketeer. Ik houd mij vooral bezig met het bedenken van social media posts, het maken van foto’s, het schrijven van onderschriften en het publiceren van de content.

Naast mijn werk bij Flexxmarketing geef ik twee avonden in de week gym- en turnles, fotografeer ik en ben ik erg actief op mijn eigen social media kanalen. Ook vind ik het heerlijk om te reizen en word ik erg blij van sneeuw, skiën en sporten.

Mijn expertises:

  Bedrijfsfotografie
  Social media beheer
  Influencer marketing

Kwalitatieve foto’s maken hét verschil voor jouw merk/bedrijf. Mensen zijn visueel ingesteld en worden aangetrokken door aantrekkelijke beelden. Professionele foto’s trekken de aandacht, wekken interesse op en creëren een positieve indruk van je merk/bedrijf.

Wil jij contact opnemen met Britt? Stuur een mail naar britt@flexxmarketing.nl!

Collega's worden?

Heb jij ambitie en talent? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk één van onze openstaande vacatures en solliciteer direct.

Collega's worden?

Heb jij ambitie en talent? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk één van onze openstaande vacatures en versterk het team van Flexxmarketing.

Openstaande vacatures (6)