Vacature junior marketeer.

Vacature 
junior marketeer.

Vacature 
junior marketeer.

SEA

Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen online marketing?

Heb jij een passie voor online marketing en wil jij de kans krijgen om jezelf hier verder in te ontwikkelen? Dan hebben wij een passende functie voor jou: junior online marketeer. Binnen deze functie draai je mee binnen diverse online marketing aspecten zoals SEO en SEA. Wij geven je de kans om te groeien en te werken voor veel verschillende klanten. 

Goed salaris (€2.500 – €3.000) 

Unieke doorgroeimogelijkheden

Mogelijkheid tot thuiswerken 

25 vakantiedagen 

Veel verantwoordelijkheid

Flexibele werktijden (geen 9 tot 17) 

Geen hiërarchische bedrijfscultuur

Afwisselende taken en klanten

Gratis parkeren voor de deur

Wat je gaat doen.

We zoeken een junior marketeer met basiskennis en veel passie voor het online marketing vak. Jij ondersteunt onze marketing medewerkers op het gebied van SEO, SEA en social media. Je gaat werken aan vindbaarheid, zichtbaarheid, conversies etc. voor zeer uiteenlopende klanten. 

Op termijn kun je doorgroeien en volledig zelfstandig aan de slag met SEO, SEA, social media en gerelateerde marketing activiteiten. Geen dag zal hetzelfde zijn en er is volop ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng. 

Wat wij zoeken.

Wij zoeken een ambitieuze junior marketeer. Bij ons krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen. We verwachten dus niet dat je alles al weet, maar we verwachten wel passie, ambitie en leergierigheid. Daarbij heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. 

We zoeken iemand die het leuk vindt om het vak zo snel en goed mogelijk te leren en om zodoende verder te kunnen doorgroeien binnen ons bedrijf. Je bent bereid om ook in je eigen tijd bij te leren en hebt een gevoel voor verantwoordelijkheid. 

Enkele collega's in beeld.

Flexxmarketing BV is een full service internetbureau. Wij helpen en begeleiden klanten van A tot Z binnen de wereld van internet marketing. Het leveren van kwaliteit, uitstekende service en nakomen van afspraken zijn topprioriteit. Er heerst een zeer informele, fijne werksfeer en er is ruimte voor doorgroei. We hebben een kleinschalig en gezellig team. 

Isa Vijsma

Content marketeer

Dennis Dragt

SEO-specialist

Jeffry Pas

Webdesigner

Jordy Sweers

Eigenaar

Dit is Flexxmarketing - FAQ

Wat zijn jullie werktijden?

Je wordt aangenomen voor een bepaald aantal uren per week. Hoe je deze uren indeelt bepaal je (grotendeels) zelf. Je keuzes hierin dienen wel in het belang van de klant en het bedrijf te worden gemaakt. 

Kan ik thuiswerken?

We vinden het belangrijk dat je binding hebt met de klant en collega’s op kantoor. Het is daarom niet mogelijk om volledig thuis te werken, maar in overleg is het zeker mogelijk om gedeeltelijk thuis te werken. 

Krijg ik reiskostenvergoeding?

Jazeker, Flexxmarketing heeft een goed beleid inzake kilometervergoeding. 

Kan ik mijzelf ontwikkelen binnen Flexxmarketing?

Wij stimuleren persoonlijke groei en bieden daarom ook de mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen (in overleg). 

Kan ik stagelopen bij Flexxmarketing?

Het is mogelijk om stage te lopen bij Flexxmarketing, hoewel we zeer beperkte plek hebben. Het is daarom alleen mogelijk om stage te lopen als je ook kunt meewerken binnen het bedrijf. 

Direct solliciteren

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.