Zakelijke website laten maken

Zakelijke website laten maken gericht op conversies

100% tevredenheidsgarantie & zeer ervaren
Word beter gevonden, trek meer bezoekers en genereer extra omzet.  

Geen praatjes, maar een nuchtere aanpak
Bij ons krijgt u een website die eruit springt en gegarandeerd resultaat oplevert, 100%. Omdat wij op kleine schaal werken vanuit een nuchtere en eerlijke werkwijze kunnen wij de kosten laag houden. U ontvangt niet voor iedere extra optie of aanpassing direct een factuur, wij zien dit als service en onderdeel van een goede lange termijn relatie. 

Korte lijnen, snelle uitvoering
Door onze korte lijnen kunt u na oplevering van de website met 1 simpel WhatsApp berichtje, een e-mail of een telefoontje eventuele toevoegingen of wijzigingen doorgeven. Dit wordt dan dezelfde dag nog aangepast of toegevoegd en dat bijna altijd geheel vrijblijvend! Wij leren u tevens gratis hoe u zelf dingen kunt wijzigen en toevoegen op de site. 

Geen nummertje maar een duurzame persoonlijke relatie 
Een zakelijke website laten maken is voor veel bedrijven even snel geld verdienen, de website snel in elkaar timmeren en door naar de volgende klant. Wij pakken dit volkomen anders aan. U zult verstelt staan van onze zeldzame werkwijze en service. Een aanbetaling is niet nodig, u betaalt pas achteraf nadat u helemaal tevreden bent met het resultaat. 

Een goede website is de eerste stap richting online succes!

Niet tevreden = geen factuur

Standaard inbegrepen functies in onze websites 

Vormgeving

Onze websites worden vormgegeven naar uw smaak. 

Goed vindbaar

Wij bouwen uw website zoekmachine vriendelijk.
l

Sterke content

Wij geven advies over uw content of schrijven teksten zelf.

Backups en SSL

Wij zorgen voor een veilige website en backups.
w

Service & advies

Wij bieden zeer persoonlijke service en advies.

Responsive

Wij bieden snelle mobiel en tablet vriendelijke websites.

Wat wij zoal hebben opgeleverd

Uiteraard zeggen beelden meer dan dat wij kunnen beschrijven. U bent allicht benieuwd naar wat wij zoal hebben opgeleverd. Zeer uiteenlopende partijen hebben door ons al een zakelijke website laten maken met resultaat, van hoveniers en coaches tot uitvaartondernemers. Hieronder laten wij een paar recente werken zien, mocht u meer willen zien, neem dan een kijkje in ons portfolio. 

Schermafbeelding 2019 04 01 om 09.25.19
Outdoor Luxury Portfolio e1569401845171
Schermafbeelding 2019 04 01 om 09.26.56
Schermafbeelding 2019 05 31 om 15.30.02

Een fantastisch vormgegeven website 

Een kleinschalig online marketing bureau dat is wat wij zijn. Een fantastische en goed vindbare zakelijke website laten maken zonder gedoe, dat is wat wij bieden. Daarom krijgt u van ons professionele foto’s bij de website (indien u zelf niet de beschikking over foto’s heeft). Wij kunnen ook de teksten voor u schrijven, zodat u een complete zakelijke website opgeleverd krijgt die u alleen nog maar hoeft te beoordelen. Alle gewenste aanpassingen voeren wij uiteraard voor u door. 

Wij leveren de service die u mag verwachten maar doen daar altijd nog een schepje bovenop. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste hulp bieden en zorgen voor een website die converteert. Een goede zakelijke website die vindbaar is en bezoekers trekt is interessant. Maar nog veel interessanter is wanneer deze bezoekers worden omgezet in klanten!

N

Gratis uitleg van het systeem - leer zelf dingen wijzigen

N

Een all-in, goed vindbare zakelijke website die klanten genereert

N

Geen wachtrijen en korte lijnen (oplevering binnen 1 week mogelijk)

N

100% tevredenheidsgarantie (niet tevreden = geen factuur)

N

Nuchtere werkhouding & eerlijke prijzen

N

Makkelijke en snelle communicatie via WhatsApp, telefoon en mail (tussen 08:00 en 20:00 binnen 1 uur een reactie)

Wat kost een zakelijke website laten maken? 

Wij maken zowel websites voor klanten met een klein budget als klanten met een groter budget. Laten we vooropstellen dat een professionele website niet duur hoeft te zijn. Wij hanteren eerlijke prijzen en geven hier ook volledige openheid over. Wij beschrijven precies waar de kosten inzitten. Bovendien zijn er bij ons geen addertjes onder het gras en proberen wij ook bij een laag budget zoveel mogelijk rekening te houden met al uw wensen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Een volledige all-in zakelijke website laten maken door ons kan al vanaf €399,-. In sommige simpele gevallen kan het zelfs nog iets goedkoper! Uiteraard is de prijs van vele factoren afhankelijk en bieden wij u graag een offerte op maat na het bespreken van al uw wensen. Wij bieden geen standaard tarieven omdat wij websites maken waarmee u écht tevreden bent en wij vanaf hier niet uw wensen kunnen bepalen. Neem gerust contact met ons op om meer informatie aan te vragen.

Wij leren u gratis werken met het systeem zodat u indien gewenst zelf wijzigingen kunt uitvoeren!

Vrijblijvend meer informatie of een offerte op maat

Wij doen ons best om uw bericht binnen 1 uur te beantwoorden.