Website laten maken

Verhoog jouw omzet met een winstgevende website

Word beter gevonden, trek meer bezoekers en genereer extra omzet.

Een professionele website kan veel waarde toevoegen voor een bedrijf. Een website is niet alleen het visitekaartje naar buiten toe maar kan 24/7 voor jouw bedrijf werken. Gezien de zoekmachines tegenwoordig niet meer weg te denken zijn, is het doorgaans erg waardevol om hierin goed gevonden te worden met een onderscheidende website. 

Wij hechten veel waarde aan lange termijn samenwerkingen en vinden het daarom extra belangrijk om transparant, snel en eerlijk te adviseren en communiceren. De communicatie met onze medewerkers is zeer persoonlijk en laagdrempelig. Zo zijn we onder andere makkelijk bereikbaar via telefoon, e-mail en WhatsApp. Maar onze klanten zijn ook altijd welkom op ons gezellige kantoor in Nunspeet. Wij werken met een hecht, vast en ambitieus team die altijd voor onze klanten klaar staat. 

Een website laten maken is voor veel bedrijven even snel geld verdienen, de website afronden en door naar de volgende klant. Wij pakken dit volkomen anders aan. Je zult verstelt staan van onze zeldzame werkwijze en service. 

Standaard inbegrepen functies in onze websites 

Vormgeving

Ons werk wordt vormgegeven naar jouw smaak. 

Goed vindbaar

Wij bouwen websites zoekmachine vriendelijk.

l

Sterke content

Wij geven advies over jouw content of schrijven teksten zelf.

Backups en SSL

Wij zorgen voor een goed onderhouden website. 

w

Service & advies

Wij bieden zeer persoonlijke service en advies.

Responsive

Wij bieden snelle mobiel en tablet vriendelijke websites.

Wat wij zoal hebben opgeleverd

Webdesign Nunspeet
Webdesign
Webdesign Nunspeet

Een fantastisch vormgegeven website

Een uniek webdesign bureau, dat is wat wij zijn. Wij hebben een specialisatie in het maken van websites en webshops maar kunnen jou ook hulp bieden bij bijvoorbeeld het uitzetten van een Google Ads, SEO of Google Shopping campagnes. Door onze ervaring in online marketing, kunnen wij websites bouwen die resultaat opleveren. Flexxmarketing heeft een passie voor het online marketing vak en door deze passie leveren wij met ons webdesign bureau resultaatgerichte en winstgevende websites op.

Wij leveren de service die je mag verwachten maar doen daar altijd nog een schepje bovenop. Door onze ruime kennis en jarenlange ervaring kunnen wij jou de juiste hulp bieden en zorgen voor een website die converteert. Een goede website die vindbaar is en bezoekers trekt is interessant, maar nog veel interessanter is het wanneer deze bezoekers worden omgezet in klanten. 

N

High-end systemen en moderne techniek.

N

Website aan de hand van een online marketing strategie.

N

Excellente persoonlijke service.

N

100% tevredenheidsgarantie.

N

Leer zelf werken met je website.

N

Makkelijke en snelle communicatie via WhatsApp, telefoon en mail.

Mobiele website

Waarmee mogen we je helpen?

Wij doen ons best om jouw bericht binnen 2 uur te beantwoorden.