Website laten maken

Vergroot uw omzet door een maatwerk website

Samen naar resultaat door een onderscheidende website en goede online vindbaarheid! Word beter gevonden, trek meer bezoekers en genereer extra omzet.

“Geen praatjes, maar een nuchtere aanpak”  
Flexxmarketing bouwt functionele websites die online gevonden worden. Tevens zijn de websites gemakkelijk in gebruik en overzichtelijk. Geen lange wachttijden en praatjes maar een nuchtere en to the point aanpak. Bij ons krijgt u een website die eruit springt en gegarandeerd resultaat oplevert, 100%.  

Omdat wij op kleine schaal werken vanuit een nuchtere en eerlijke werkwijze kunnen wij de kosten laag houden. U ontvangt niet voor iedere extra optie of aanpassing een factuur. Met al onze klanten hebben wij, ook na het opleveren, intensief contact en een zeer goede relatie door onze unieke service en samenwerking.

“Korte lijnen, snelle uitvoering” 
Door onze korte lijnen kunt u na oplevering van de website met 1 simpel WhatsApp berichtje, een e-mail of een telefoontje eventuele toevoegingen of wijzigingen doorgeven. Dit wordt dan dezelfde dag nog aangepast of toegevoegd en dat bijna altijd geheel vrijblijvend! Wij zorgen er tevens voor dat u eenvoudig zelf aanvullingen en wijzigingen kunt doorvoeren op de site. Uiteraard kunt u ook voor al uw overige vragen bij ons terecht. 

“Geen nummertje maar een duurzame persoonlijke relatie” 
Een website laten maken is voor veel bedrijven even snel geld verdienen, de website in elkaar timmeren en door naar de volgende klant. Wij pakken dit volkomen anders aan. U zult verstelt staan van onze zeldzame werkwijze en service. Een aanbetaling is niet nodig, u betaalt pas achteraf nadat u helemaal tevreden bent met het resultaat. 

Wij hebben een klanttevredenheid van 100%. 

Standaard inbegrepen functies in onze websites

Vormgeving

Onze websites worden vormgegeven naar uw smaak. 

Goed vindbaar

Wij bouwen uw website zoekmachine vriendelijk.

l

Sterke content

Wij geven advies over uw content of schrijven teksten zelf.

Backups en SSL

Wij zorgen voor een veilige website en backups.

w

Service & advies

Wij bieden zeer persoonlijke service en advies.

Responsive

Wij bieden snelle mobiel en tablet vriendelijke websites.

Wat wij zoal hebben opgeleverd

Uiteraard zeggen beelden meer dan dat wij kunnen beschrijven. U bent allicht benieuwd naar wat wij zoal hebben opgeleverd. Zeer uiteenlopende partijen hebben door ons al een website laten maken met resultaat, van hoveniers en coaches tot uitvaartondernemers. Hieronder laten wij een paar recente werken zien, mocht u meer willen zien, neem dan een kijkje in ons portfolio.

Wat kost een website laten maken? 

Wij maken zowel websites voor klanten met een klein budget als klanten met een groter budget. Laten we vooropstellen dat een professionele website niet duur hoeft te zijn. Wij hanteren eerlijke prijzen en geven hier ook volledige openheid over. Wij beschrijven precies waar de kosten inzitten. Bovendien zijn er bij ons geen addertjes onder het gras en proberen wij ook bij een laag budget zoveel mogelijk rekening te houden met al uw wensen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Een volledige website laten maken door ons kan al vanaf €199,-. Onze websites kenmerken zich door een gebruiksvriendelijke opzet, snelle laadtijd, goede vindbaarheid, uniek design, responsive en gericht op resultaat. Uiteraard is de prijs van vele factoren afhankelijk en bieden wij u graag een offerte op maat na het bespreken van al uw wensen. Wij bieden geen standaard tarieven omdat wij websites maken waarmee u écht tevreden bent en wij vanaf hier niet uw wensen kunnen bepalen. Neem gerust contact met ons op om meer informatie aan te vragen.

Niet tevreden = geen factuur!

Uw website binnen 1 week online

Wij werken op kleine schaal en kunnen daardoor snel uw website opleveren. Wij betrekken u tevens in het proces en maken de website 100% naar uw wens. Een website kan wat ons betreft binnen 1 week online gaan. Wij snappen dat u niet kunt wachten tot u uw website in gebruik kunt nemen. Het kan wel langer duren voordat uw website wordt opgenomen in de zoekmachines, dit is volledig afhankelijk van de zoekmachines en hier kunnen wij weinig invloed op uitoefenen. Uiteraard is uw website wel bereikbaar wanneer deze nog niet (goed) wordt gevonden in de zoekmachines. Een zeer uitgebreide website laten maken zal uiteraard over het algemeen iets langer duren om te bouwen dan een simpelere variant.

Neem gerust contact met ons op om te kijken of wij de komende dagen nog een plekje over hebben om uw website te maken.

Vrijblijvend meer informatie of een offerte op maat

Wij doen ons best om uw bericht binnen 2 uur te beantwoorden.