Webdesign Harderwijk

Een persoonlijk en ervaren webdesign bureau uit Harderwijk

webdesign & online marketing

Toe aan een nieuwe website of een website nodig voor jouw nieuwe onderneming? Flexxmarketing is hét webdesign bureau uit Harderwijk en omgeving. Wij maken niet alleen websites maar zorgen er ook voor dat deze websites vindbaar worden en dat deze naast bezoekers, ook klanten opleveren. Een website is zoveel meer dan alleen een visitekaartje en kan 24/7 voor jouw organisatie werken. Meestal is het uiteindelijke doel van een website natuurlijk dat deze bezoekers trekt, die contact opnemen voor het bestellen van jullie product of dienst. 

Webdesign Harderwijk gezocht? Flexxmarketing is dé partner uit Harderwijk met veel ervaring, tevreden klanten, unieke resultaten en duurzame relaties. Wij kijken naar alle aspecten van de website zoals techniek, foto’s, teksten, seo en structuur. We stemmen al deze factoren op elkaar af om te komen tot unieke websites, die aansluiten bij jouw organisatie en doelen. Er zijn veel webdesigners actief die werken met standaard templates waar u geen weet van hebt. Flexxmarketing bouwt websites volkomen zelf, zonder gebruik van templates.

Niet tevreden = geen factuur

Standaard inbegrepen functies in onze websites 

Vormgeving

Ons werk wordt vormgegeven naar jouw smaak. 

Goed vindbaar

Wij bouwen jouw website zoekmachine vriendelijk.

l

Sterke content

Wij geven advies over jouw content of schrijven teksten zelf.

Backups en SSL

Wij zorgen voor een veilige website en backups.

w

Service & advies

Wij bieden zeer persoonlijke service en advies.

Responsive

Wij bieden snelle mobiel en tablet vriendelijke websites.

Wat wij zoal hebben opgeleverd

Uiteraard zeggen beelden meer dan dat wij kunnen beschrijven. Je bent allicht benieuwd naar wat wij zoal hebben opgeleverd. Vele partijen uit Harderwijk en omgeving hebben door ons webdesign bureau al een website laten maken. In totaal bevat ons portfolio 150+ tevreden klanten, waarvan wij een aantal websites op de portfolio pagina hebben weergegeven. Deze weergegeven websites variëren sterk in de kosten en geven daarom een goed overzicht. 

Hieronder laten wij een paar recente werken zien, mocht je meer willen zien, neem dan gerust een kijkje in ons portfolio.

Website laten maken
Outdoor Luxury Portfolio e1569401845171
Capra Nera portfolio e1596879204279
Schermafbeelding 2019 05 31 om 15.30.02

Webdesign Harderwijk

Alle internet marketing op 1 plek. 

Een kleinschalig en compleet webdesign bureau Harderwijk, dat is wat wij zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites en het uitzetten van aansluitende online marketing campagnes. Dit houdt simpelweg in dat wij niet alleen webdesign bieden maar websites ook vindbaar maken en bezoekers omzetten in klanten. Op die manier gaat jouw website nieuwe klanten opleveren en leads genereren op de automatische piloot. Je bent bij Flexxmarketing voor álle internet marketing op het juiste adres.

Wij leveren de service die je mag verwachten maar doen daar altijd nog een schepje bovenop. Door onze ruime kennis en praktijk ervaring kunnen wij jouw de juiste hulp bieden en zorgen voor een website die converteert. Een goede website die vindbaar is en bezoekers trekt is interessant. Maar nog veel interessanter is wanneer deze bezoekers worden omgezet in klanten! 

Flexxmarketing, webdesign Harderwijk, is een bureau die jou volledig kan ontzorgen en het volledige pakket uit handen kan nemen. Van webdesign tot SEA, hosting, SEO en meer. 

N

Uitleg van het systeem - leer zelf dingen wijzigen

N

Wij kunnen het complete plaatje verzorgen

N

Korte lijnen en persoonlijk

N

100% tevredenheidsgarantie (niet tevreden = geen factuur)

N

Eerlijke en duidelijke tarieven

N

Excellente communicatie via WhatsApp, telefoon en mail (tussen 08:00 en 20:00 binnen 1 uur een reactie)

trustpilot loog

Wat kost webdesign en online marketing? 

Wij maken zowel websites voor klanten met een klein budget als klanten met een groter budget. Laten we vooropstellen dat een professionele website niet zo duur hoeft te zijn. Wij hanteren eerlijke prijzen en geven hier ook volledige openheid over. Wij beschrijven precies waar de kosten inzitten. Bovendien zijn er bij ons geen addertjes onder het gras en proberen wij ook bij een laag budget zoveel mogelijk rekening te houden met al jouw wensen. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent!

Een volledige all-in website laten maken Harderwijk door Flexxmarketing kan al vanaf €499,-.  In sommige simpele gevallen kan het zelfs nog iets goedkoper! Uiteraard is de prijs van vele factoren afhankelijk en daarom bieden wij jou graag een offerte op maat. Wij bieden geen standaard tarieven omdat wij websites maken waarmee je écht tevreden bent en wij vanaf hier niet jouw wensen en doelen kunnen bepalen. Wel geven wij vooraf altijd een vaste prijs op, zodat je exact weet wat je kan en mag verwachten. Neem gerust contact met ons op om meer informatie aan te vragen.

 

Wij leren je werken met het systeem zodat je zelf wijzigingen kunt uitvoeren!

 

Vrijblijvende offerte voor ‘webdesign Harderwijk’

Wij doen ons best om jouw bericht binnen 2 uur te beantwoorden.