Wij laten bedrijven groeien

Home     >     Over ons

Samen naar online succes.

Flexxmarketing is een online marketing bureau die webdesign en online marketing op een krachtige manier samenvoegt. Wij hebben de kennis en ambitie in huis om jouw bedrijf online te laten groeien. We denken mee met onze klanten en zetten goede ideeën om naar krachtige en zichtbare resultaten.

Ons doel en ambitie is om de best mogelijke resultaten te behalen voor onze klanten waardoor we onze klanten écht vooruit brengen. Een goede website of webshop vormt de basis voor online succes. Echter is een website alleen niet voldoende om klanten te genereren. Hiervoor is een gerichte online marketing aanpak nodig, van krachtige zoekmachine optimalisatie tot converterende Google Ads. Hoe fijn is het dat je hiervoor bij 1 partij terecht kan, die jouw site en doelen al helemaal in kaart heeft gebracht.

Een persoonlijke partij met korte lijnen
Wij zijn een persoonlijke partij die werkt met korte lijnen. Hierdoor zijn we altijd goed bereikbaar en bieden we snelle service. Hoe vervelend is het als je een plan in je hoofd hebt en je vervolgens dagen moet wachten voordat je deze kan bespreken met jouw online marketing partner? Tegelijkertijd ben je als ondernemer altijd druk en als je iets nodig hebt wil je dat dit snel en goed geregeld wordt.

Een proactieve partij die met je meegroeit
Flexxmarketing groeit en denkt met jou mee. Daarom hebben wij met al onze klanten zeer lange en persoonlijke samenwerkingen. Wil je naast de website investeren in een online marketing campagne? Ook dat is mogelijk en ook hierin groeien we met jou en jouw budget mee!

Flexxmarketing interieur werkplekken scaled
Flexxmarketing interieur scaled

De kracht van Flexxmarketing B.V.

Wij hebben de kennis en ambitie in huis om jouw bedrijf online te laten groeien met ijzersterke vindbaarheid en webdesign. We denken mee met onze klanten en zetten goede ideeën om naar zichtbare resultaten.

space rocket launch   Ervaren marketeers

space rocket launch   Vast aanspreekpunt

space rocket launch   Geen contracten

space rocket launch   Kleinschalig & korte lijnen

space rocket launch   Transparante tarieven

space rocket launch   Snelle communicatie

Onze recente reviews

Online groeien met jouw bedrijf? 

Contactgegevens

Flexxmarketing BV
Kering 2 – 0003
8072 TD Nunspeet

T: 0341 217 170
E: 
info@flexxmarketing.nl

Ma  – vrij     08:00 – 17:30

image   NLGW Logo Wit