Over ons

Flexxmarketing biedt maatwerk en denkt graag mee! 

Het aanbod van webdesigners is groot. Er is echter een groot verschil in een webdesigner en een online marketing bureau. Een webdesigner kan namelijk een mooie website maken maar wat heb je aan een mooie website die niet voor je werkt en dus geen klanten oplevert? Wij zijn een persoonlijk online marketing bureau die zich volledig heeft gericht op het maken van vindbare websites tegen eerlijke prijzen. Zo houden wij al vanaf de bouw van de website rekening met de vindbaarheid en de doelen van de website. We sturen de bezoekers naar de plek waar deze converteren: een offerteformulier, een webshop, een contactformulier etc. Dit kan alleen maar slagen als we een persoonlijke samenwerking aangaan, waarbij we elkaar kennen en jouw doelen hebben uitgestippeld. Even gauw een website maken? Nee! We nemen écht de tijd om het project te laten slagen.

Laat je website voor jou werken!

Bij Flexxmarketing hebben wij praktijk ervaring en testen wij in de praktijk wat werkt en wat niet, deze kennis passen we toe bij onze klanten. Zeer waardevol voor ons en onze klanten. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring in het bouwen van websites en online marketing. Een goede website vormt de basis voor online succes. Echter is een website alleen niet voldoende om klanten te genereren. Hiervoor is een gerichte online marketing aanpak nodig, iets waar we graag bij helpen. Hoe fijn is het dat je hiervoor bij 1 partij terecht kan, die jouw site en doelen al helemaal in kaart heeft gebracht. 

Een kleinschalige partij met korte lijnen. 

Wij zijn een kleinschalige partij die werkt met korte lijnen. Hierdoor zijn we bijna altijd bereikbaar en bieden we snelle service. Hoe vervelend is het als je een plan in je hoofd hebt en je vervolgens dagen moet wachten voordat je deze kan bespreken met jouw online marketing partner. Tegelijkertijd ben je als ondernemer altijd druk en als je iets nodig hebt wil je dat dit snel en goed geregeld wordt.  

Een betrouwbare partij die met je meegroeit. 

Ons doel is om een unieke website te maken die volledig aansluit bij jouw wensen. Groeit jouw bedrijf en ga je bijvoorbeeld extra diensten aanbieden, of veranderen je tarieven dan is het fijn als dit snel wordt aangepast op de website. Flexxmarketing groeit en denkt met jou mee, daarom hebben wij ook met al onze klanten zeer lange en persoonlijke samenwerkingen. Wil je naast de website ook investeren in een online marketing campagne? Ook dat is mogelijk en ook hierin groeien we met jou en jouw budget mee!

Wij bedienen momenteel ruim 150 tevreden klanten, van klein tot groot.

Loop geen enkel risico en betaal alleen bij tevredenheid!

150+ Tevreden klanten

Wij zijn kleinschalig en bedienen momenteel ongeveer 150 tevreden klanten.

's Avonds bereikbaar

Wij zijn zeer goed bereikbaar, via diverse kanalen en ook in de avonden. 

Eerlijke prijzen

Wij hanteren eerlijke en transparante prijzen. Een website laten maken kan al vanaf €499,-. 

Lange termijn focus

Wij richten ons op lange termijn samenwerkingen die voortkomen uit tevredenheid.  

Betaal bij tevredenheid

Wij garanderen een 100% tevredenheid, daarom betaal je  ook enkel bij tevredenheid. 

Praktijk ervaring

Wij hebben praktijkervaring en passen vernieuwingen pas na testen toe bij onze klanten. 

Vrijblijvend meer informatie of een offerte

Wij doen ons best om jouw bericht binnen 2 uur te beantwoorden.