Over ons

Over Flexxmarketing

Wij zijn een persoonlijk online marketing bureau die zich volledig heeft gericht op het maken van vindbare websites tegen eerlijke prijzen. Daarnaast bieden wij diverse online marketing werkzaamheden aan. Flexxmarketing is gevestigd in Nunspeet. Een ‘ouderwetse’ zeer persoonlijke samenwerking is waar wij voor gaan, wij kennen al onze klanten dan ook persoonlijk. Bovendien vinden wij het belangrijk dat het voor beide partijen goed voelt om zaken te doen. Wij vinden het belangrijk om eerlijke prijzen te bieden en u volledige openheid te geven over de totstandkoming van onze prijzen en tarieven. Klanttevredenheid is onze voornaamste prioriteit, wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent. Onze persoonlijke benadering maakt ons uniek. Wij werken ook in de avonduren en dus kunt u ons ook in de avonduren bereiken of een afspraak inplannen. 

Sinds kort werken wij met een onafhankelijk reviewsysteem. 

Onze kernwaarden

Betrouwbaarheid en service

Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en service omdat het tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is om met een betrouwbare partij zaken te doen. Deze twee kernwaarden staan dan ook centraal bij Flexxmarketing.

Afspraak = afspraak

Uit onze klantenkring horen wij vaak dat afspraken niet worden nagekomen. Bij Flexxmarketing is een afspraak wel écht een afspraak!

Klanttevredenheid

Onze klanten staan altijd op nummer 1, altijd! Wanneer u niet tevreden bent met onze diensten zullen wij dit altijd netjes oplossen. Komen we er samen niet uit dan vervalt de rekening of krijgt u uw geld terug. In principe betaalt u altijd achteraf, tenzij u anders wenst. Om onze klanten echt tevreden te kunnen maken doen wij enkel zaken wanneer het voor beide partijen goed voelt. 

Persoonlijke benadering

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering. Wij kennen al onze klanten persoonlijk en bouwen een band met hen op. Geen klant meer bij ons en toch even onze hulp of een advies nodig? Geen enkel probleem, wij helpen u graag. 

Nuchtere werkwijze
Geen gladde en dure marketing/verkoop praatjes maar een nuchtere werkwijze die gericht is op resultaat! Geen factuur voor iedere kleine wijziging maar een echte eerlijke en persoonlijke samenwerking.

Waarom kiezen voor ons? 

Eerlijke en duidelijkheid over prijzen

Niet tevreden = geen factuur!

Kleinschalig en makkelijke communicatie

 

Ook werkzaam in avonduren en weekenden

Websites die klanten opleveren

Snelle opleveringen en resultaten