Over ons

Samen naar online succes

Flexxmarketing is een uniek online marketing bureau die webdesign en online marketing op een krachtige manier samenvoegt. Wij hebben de kennis en ambitie in huis om jouw bedrijf online te laten uitblinken met ijzersterke vindbaarheid en webdesign. We denken mee met onze klanten en zetten goede ideeën om naar krachtige en zichtbare resultaten.

Ons doel en ambitie is om de best mogelijke resultaten te behalen voor onze klanten waardoor we onze klanten écht vooruit brengen. Een goede website vormt de basis voor online succes. Echter is een website alleen niet voldoende om klanten te genereren. Hiervoor is een gerichte online marketing aanpak nodig, van krachtige zoekmachine optimalisatie tot converterende Google Ads. Hoe fijn is het dat je hiervoor bij 1 partij terecht kan, die jouw site en doelen al helemaal in kaart heeft gebracht. 

Een persoonlijke partij met korte lijnen
Wij zijn een persoonlijke partij die werkt met korte lijnen. Hierdoor zijn we altijd goed bereikbaar en bieden we snelle service. Hoe vervelend is het als je een plan in je hoofd hebt en je vervolgens dagen moet wachten voordat je deze kan bespreken met jouw online marketing partner? Tegelijkertijd ben je als ondernemer altijd druk en als je iets nodig hebt wil je dat dit snel en goed geregeld wordt.

Een betrouwbare partij die met je meegroeit
Flexxmarketing groeit en denkt met jou mee. Daarom hebben wij ook met al onze klanten zeer lange en persoonlijke samenwerkingen. Wil je naast de website ook investeren in een online marketing campagne? Ook dat is mogelijk en ook hierin groeien we met jou en jouw budget mee!

Flexxmarketing Marketingbureau
Z

100% tevredenheid

Wij garanderen altijd een 100% tevredenheid bij een samenwerking. 

Z

Goed bereikbaar

Wij zijn zeer goed bereikbaar, via diverse kanalen en vaak ook in de avonden.

Z

Eerlijke prijzen

Wij hanteren eerlijke en transparante prijzen. Nooit verassingen op de factuur. 

Z

Lange termijn focus

Wij richten ons op lange termijn samenwerkingen die voortkomen uit tevredenheid.  

Z

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring en beschikken over waardevolle marketing data.  

Z

Praktijk ervaring

Wij hebben een aantal eigen e-com bedrijven waarbij we veel testen en ervaring opdoen. 

Wil jij online succes behalen?

Wij doen ons best om jouw bericht binnen 2 uur te beantwoorden.