Integrated Sports B.V.

Integrated Sports B.V.

– 44% bounces (direct verlatende bezoekers)   
– 34% verlaging CPC (kost per klik) 
+ 40% stijging in CTR. 
+ 123% meer bereik. 

website sea seo

Het bedrijf - Europese specialist in confectiekleding.

Integrated Sports B.V. is een Europese custom-made specialist in confectiekleding. Ze produceren promotionele bedrijfskleding en modeconfectie volledig naar wens. Integrated Sports produceert kleding voor onder andere Scapino, Politie Nederland, Koninklijke landmacht, Mammoet, Scapino en Lufthansa. 

Met meer dan 30 medewerkers in Nederland en 100+ medewerkers in Tunesië, is Integrated Sports koploper op het gebied van confectiekleding. Wij hebben de opdracht gekregen om een website te maken, passend bij de huisstijl en de omvang van het bedrijf. Bovendien zijn we van start gegaan met de online marketing (SEO,SEA). 

Vernieuwde website.

Integrated Sports B.V. had een verouderde website die niet meer bijgewerkt kon worden. Zowel technisch als qua design had de website een grote achterstand opgelopen. Deswege hebben wij de opdracht gekregen om de website compleet te vernieuwen, van design tot techniek. 

De website is gebouwd in Wordpress, in combinatie met Elementor Pro en enkele premium, maatwerk add-ons. 


SEO | SEA.

Naast de website hebben we de opdracht gekregen om aan de slag te gaan met online marketing. Hier hebben we dan ook in het ontwerp en te techniek van de website rekening mee gehouden. Zo is de website gebouwd op krachtige systemen en zijn er premium SEO tools ingebouwd. 

In de zoekmachine hebben we zowel organisch als betaald, mooie resultaten bereikt. Meerdere pagina 1 posities zijn bereikt en we verwachten de komende periode de stijging verder voort te zetten. 

Online marketing

Het resultaat.

– Bouncepercentage verlaagd naar 69% op de nieuwe website (91% op oude website). 
– Google Ads kosten per klik verlaagd met ruim 51%. 
– Het bereik in de zoekmachines is met 123% gestegen. 
– Meerdere top 5 posities in de zoekmachine behaald binnen 4 maanden. 

Kom in contact

Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.