Design Your Poster.

Design Your Poster.

Wij hebben een nieuwe webshop op maat gebouwd inclusief maatwerk product customizer.

webshop 

Branding

Het bedrijf - online gepersonaliseerd posterbedrijf.

Design Your Poster is een online gepersonaliseerd sportposterbedrijf dat het beste cadeau biedt voor sportliefhebbers. Het bedrijf verstuurd posters gratis in de hele wereld. Klanten kunnen op de webshop een poster ontwerpen met een geavanceerde ontwerptool. 

Design Your Poster is een jong bedrijf, begonnen met een eigen gebouwde webshop. Toen de potentie van het concept bewezen was, heeft Design Your Poster besloten om een professionele webshop te laten bouwen met ontwerptool door Flexxmarketing. 

Redesign website Redesign website
Voor/na

Vernieuwde website.

Design Your Poster is een jong bedrijf, begonnen met een eigen gebouwde webshop. Toen de potentie van het concept bewezen was, heeft Design Your Poster besloten om een professionele webshop te laten bouwen met een geavanceerde ontwerptool.

Alles is op maat ontwikkeld en beschikbaar in meerdere talen. Bovendien wordt aan de hand van IP adres automatisch de juiste taal geselecteerd. Het design is modern en heeft een Amerikaanse uitstraling. 

Product customizer.

Een flinke uitdaging was het verzoek om een geavanceerde product customizer te bouwen. Hierin kunnen bezoekers direct online hun eigen poster designen. Enkele functionaliteiten zijn het uploaden, draaien, vergroten, verkleinen van afbeeldingen.

Verder kan men een achtergrond selecteren met effecten, een naam invoeren, slogan en een lettertype uitkiezen. Er kunnen meerdere afbeeldingen, kleuren en stijlen worden gekozen. Ook kan men kiezen uit een omlijsting. 

Webdesign

Het resultaat.

De webshop is naar volle tevredenheid gerealiseerd en genereert inmiddels een mooie omzet. 
We beheren de webshop en voeren het onderhoud uit. Verder staan wij klaar voor vragen
op het gebied van marketing en (web)design. 

Design Your Poster gaat in eerste instantie zelf aan de slag met online marketing gezien de ervaring die ze in huis hebben. 

Kom in contact

Interesse in onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor een (digitale) kop koffie. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

  1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten
  Geen contracten

Interesse in een samenwerking?

Neem dan contact met ons op. In een gesprek kijken we graag naar jouw ambities, wensen en doelen. Op basis hiervan kunnen we jou vrijblijvend adviseren.

   1 vast aanspreekpunt
  No-nonsense werkwijze 
  Heldere communicatie over kosten

Vrijblijvend advies?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.