Online Diensten

Flexxmarketing biedt diverse online diensten waarbij de wensen van u volledig centraal staan. Van het beter vindbaar worden in de zoekmachines tot betaalde social media campagnes. Tevens kunnen wij u voorzien van een professionele WordPress website.

WordPress Websites

Wij kunnen voor u diverse soorten websites maken variërend van eenvoudige websites tot op maat gemaakte websites. Wij maken deze websites met WordPress en ondersteunen u na het opleveren van de websites graag bij de basis van WordPress. Wij maken voordelige websites waar u écht tevreden mee bent. Door onze kennis op het gebied van online marketing kunnen wij bij de bouw van uw website meteen rekening houden met belangrijke marketing elementen zodat uw website na oplevering goed wordt gevonden in de zoekmachines.

Online Marketing

Genereer meer bezoekers naar uw website die voor omzet zorgen met de juiste online strategie. Wij kunnen voor u de juiste marketingstrategie opzetten op basis van uw wensen en budget. Tevens kunnen wij u assisteren bij online marketing projecten. Wij bieden u ook de mogelijkheid om een abonnement aan te schaffen waarbij uw marketing volledig wordt uitbesteed. Hierbij kunt u zich focussen op de zaken die u belangrijk vindt en werken wij aan het realiseren van uw online doelen.